Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 581
  • 792
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде по Дунава
Ехо, има ли вече някой бил на Боровец?
Има ли басейн в базата?
Не сме били ха Боровец, но знам че басейн няма.

# 616
Бях на Боровец по Великден. Няма басейн в базата.

# 617

Базата реновирана ли е?
Храната как е?

# 618

Базата реновирана ли е?
Храната как е?
По-назад в темата съм пускала снимки от базата, реновирана е, храната е хубава, цените са народни. Най-добре се върнете да прочетете.

# 619
Да попитам за базата в Боровец - искам да отидем декември или януари, кога се кандидатства и мога ли да посочен конкретен период? За двама възрастни с три деца до 11 години две стаи ли са нужни или имат и двуспални апартаменти?

# 620
Момичета в станцията на МВР в Китен дали има безжичен интернет. Благодаря

# 621
Момичета в станцията на МВР в Китен дали има безжичен интернет. Благодаря
Миналата година нямаше

# 622
Има ли пост-терминал в базата в Боровец за плащането на картата и храната?
Миналата година бяхме в Долна баня и имаше, в Несебър също по-предните години...

# 623
  • Г. О.
Момичета, някоя от вас вече почива ли в Св.св. Константин и Елена? Искам да питам няколко неща на лично. Ще съм благодарна.

# 624
Момичета, вече сме на Боровец.
Има пост терминал за плащане на сметката - нощувки+храна.
Базата е реновирана. Изглежда страхотно.
Храната не е с голям избор, както на морските бази. Количеството е нормално, цените - с преференции.
Барчето също е с преференциални цени, работи по график.
В сайта на почивно дело пише, че има сауна, ама още не сме питали дали наистина има и дали работи.
Ако мога да бъда полезна с нещо докато сме тук, пишете...

# 625
  • Г. О.
Приятна почивка, delia:)

# 626
# 627
Пак да питам за Боровец,кога се кандидатства за почивка през декември или януари?Има ли двуспални апартаменти или ми трябват 2 двойни за семейство с 3 деца.Цените как са?Чета нова заповед в сайта на МВР за почивките,която влиза от 1 октомври,да разбирам ли,че такива като нас без брак вече ще ни смятат като членове на семейството т.е.ще плащаме по преференциални цени

# 628
Не мога да отговоря за времето за кандидатстване за зимния сезон. МВР не практикува да дава две помещения на едно семейство. Слагат фотьойли, дивани. Има апартамент до нас, но не знам колко спални има. Когато извадят списъка с помещенията за съответното ОДМВР изберете смяна, в която се предлага помещение с нужния ви брой легла. И последно - цената за семейни и намиращи се във фактическо съжителство е една и съща. Видях заповедта в сайта, страницата на "Почивно дело". Как се доказва фактическо съжителство да кажат другите, ние сме в брак и носим акта за граждански брак и на децата актовете за раждане. Копия, разбира се. Нищо, че аз съм тире на фамилията, а момчетата носят бащино и фамилно име на правоимащия.
Бюрокрация, кво да правиш?!

# 629
  • Г. О.
Аз се обаждах в Почивно дело да питам дали предлагат бебешка кошара и казаха, че който има бебе, да си носи кошара. Кофти. Нямам сгъваем матрак и се чудя какво да сторя...моят матрак ще заеме целия багажник. Ще го мисля.
Знаете ли дали има някакви забавления за децата в Св.св. Константин и Елена?

Общи условия

Активация на акаунт