Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 578
  • 792
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За велинград пишат, че ползват басейна в базата на Министерски съвет, но не зная къде се намира.

# 646
Мъча се да убедя ММ догодина да пробваме за Велинград. Била съм там служебно в х. Велинград, но нямаше време за разходки и разглеждане на града и района.
Той също беше командировка в х. Бор и хич не му харесало, не ще да ходи пак.

# 647
Здравейте ,някой бил вече на базата в Несебър тази година . Как е храната , обстановката. И най-важното ,наистина ли е пренаселено на шезлонгите и няма места на близкият плаж/платената зона/. И другото има ли заведение или барче в двора на базата ,където да си купиш кафе .

# 648
Здравейте!

Някой в Созопол в момента да сподели отзиви за базата, за храната…

# 649
  • Някъде по Дунава
За велинград пишат, че ползват басейна в базата на Министерски съвет, но не зная къде се намира.
Ползвали сме обществен басейн Каферинова, на 6-7 Мин пеша от базата. Като цяло ни хареса във Велинград. Градът не е нищо особено, но има наоколо доста места за разходка.
Тази година не успяхме да вземем карта, но да ви споделя къде бяхме. Търсех нещо бюджетно и попаднах на бунгала Морска сирена в Ахтопол. Бяхме за 5 нощувки от 17 до 22 юли. Има двойни 35 лв, тройни 40 лв, четворни и петорни по 70 лв. В някои има климатик, който си влиза в цената. Паркира се в двора или до него без проблем, плажът е на 5 мин ходене през горичка, достатъчно свободна зона има на плажа, чадър и шезлонг по 5 лв. Условията в стаите са като на базите на МВР. Може да се носи скара, котлон. На заведението цените са поносими: закуска 2 лв, кафе 1 лв, бира 2.50 лв, безалкохолни от 500 мл 2.50, супа 2.50, готвено с месо 4.80, постно 3 лв. Живот и здраве догодина ще резервираме по отрано, за да имаме 20% отстъпка и да заемем четворно бунгало. Тази година бяхме в тройно и малкото дете спа на надуваем дюшек, както винаги се е случвало на база на МВР, защото не успяваме да вземем апартамент или стая с 4 легла.

# 650
То като дойде списъка със стаите и смените в нашето ОДМВР никога няма стаи с 4 легла или апартаменти.
Хич и не мислят за семействата с тинейджъри. Че те са по-едри от мен, как да спят двамата на диванче.
И не дават две помещения на едно семейство. Вече няколко пъти повдигам въпроса.
А на мен са ми давали две двойни стаи в база в Кранево на моето министерство (също работя в държавно учреждение).

# 651
  • София
Били сме в Созопол в апартамент като мезонет - на 2 нива, долу 2 отделни легла, горе спалня. Но беше през септември, може би затова картата беше стигнала до мъжа ми.

# 652
Има ли завърнали се от базата в Китен да споделите как е?😊

# 653
Да . Онзи ден се върнахме. Има плюсове но и доста минуси. Храната в стола е евтина,но пък самата станция си е голяма мизерия. Много изнервящо е и бавните асансьори

# 654
Здравейте!

Някой в Созопол в момента да сподели отзиви за базата, за храната…

За тази база винаги съм казвала, че е къщата на Биг Брадър. Никакво уединение! Всеки от всякъде изкача, излизаш на тераса и като погледнеш надолу виждаш какво си хапват съседите под теб. Порциите с храна са малки, иначе е разнообразна. Има барче в двора на базата. Не зная каква стая сте, но ако сте в Сладкарницата...има да катерите стъпала. Ние ходим на Каваците на плаж, там е спокойно и за децата е плитко, на централния плаж е дълбоко и има много платени чадъри.

# 655
  • София
Мда, за Созопол е така, особено ако стаята е на кота 0, завесите трябва постоянно да са дръпнати.

# 656
Мда, за Созопол е така, особено ако стаята е на кота 0, завесите трябва постоянно да са дръпнати.
Ако сте на втория етаж, като се качиш по стълбите, пак е проблем. Дъщеря ми редовно объркваше лявата и дясната страна и влизаше при съседите.

# 657
Ако сте на втория етаж, като се качиш по стълбите, пак е проблем. Дъщеря ми редовно объркваше лявата и дясната страна и влизаше при съседите.
Не сме ходили до сега , тази година решихме да пробваме за пръв път. Картата е за бл.4 стая 61 за четирима. Какви са цените в Сладкарницата?

# 658
Не сме ходили до сега , тази година решихме да пробваме за пръв път. Картата е за бл.4 стая 61 за четирима. Какви са цените в Сладкарницата?
"Сладкарницата" не е никаква сладкарница, било е едно време нещо, имало е кино зала. Сега са стаи за използване, но освен станалата на базата имате още доста да изкачвате в самата й сграда, за да си стигнете до стаята. Стая 61 мисля, че беше на първия ред, най-долу, ако не се лъжа по средата. В "сладкарницата" номерата на стаите бяха големи над 100.

# 659
Здравейте,

Чета темата от известно време и сега ми хрумна да почвам да врънкам моето полицайче да отидем за Коледа в Боровец или Долна баня...Без деца сме.
Не мога обаче да ползвам пълната смяна. Някой правил ли е така: да си плати за 7 нощувки, а да си тръгне по-рано?

Имаме едно посещение във Велинград като гаджета преди 10 години, но платихме за мен като за външен.
Хубаво ли е в Долна баня? Някой снимки може ли да качи?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт