И пак за изневярата...

• 26 381
  • 862
  •   1
Отговори
# 630
Пенка, внимавай какво си пожелаваш, гушкане, гушкане, ама като ти се разхърка и край. Я, с мъжа как си си свикнала 😄

# 631
Пенка, внимавай какво си пожелаваш, гушкане, гушкане, ама като ти се разхърка и край. Я, с мъжа как си си свикнала 😄

Да, благодаря ти, Дренка! То човек не може да има всичко в този живот, затова съм благодарна за много от нещата, които имам и съм постигнала.

# 632
Как пък си се вклюбила в човек, когото самата ти виждаш като пресметлив...? Уау Simple Smile Кога успявате да се виждате, без мъжът ти да разбере всъщност?

# 633
Бианка, какво пречи пресметливостта на влюбването?
След една определена възраст и натрупан опит, човек вижда недостатъците на другия, дори да е влюбен. Идеални хора има само в представите на младите влюбени душички.
След това всеки преценява с кои недостатъци на другия може да живее и с кои не.

# 634
Ийх, като почнете така. Ами всеки си има нещо, Бианка ...
И се вижда това нещо не от въртолет, а с времето.

# 635
Бианка, не спираш да задаваш въпроси, но не си и записваш. Тя отговори вече, повтаряте се. Разбври, че когато човек нещо поиска, няма спирка, и време намира, и всичко.

# 636
Така е - има ли желание, има и начин, това е сигурно Simple Smile

# 637
А за Младен, кога жената започва да става студена:
Това не става изведнъж, натрупва се с времето.
Всички дребни неща, които уж са нямали значение, всяко едно игнориране, липса на комуникация, сдържани емоции, липса на нежност и истинска заинтересованост. За мен в една връзка е важно приятелството, топлото отношение, да можеш да довериш на човека съкровени неща. Луксозните и скъпи почивки не могат да компенсират щастието от емоционална, споделена интимност. Попитай жена си какво би я зарадвало и направило щастлива.

# 638
Младен смята, че и дава всичко. Ама според нея може и да не е така. Постовете му звучат агресивно; ако се държи така  и с нея, може да е за това.

# 639
Не знам Младен и жена му имат ли дете/деца. Има много варианти, при които хората почват да се разминават в този живот.

# 640
Скрит текст:
По стандртна процедура, Пенка би могла да натресе ултиматум на любовника.
Ако иска. Ех, не приемаш различно от твойто, Франсоаз.
То не е мойто, на Пенка е....   Smiley   аз само анализирам ситуацията.
И се оказвам права (не че се радвам) за пореден път, самата Пенка го потвърждава няколко поста надолу.
Ами, тъжно е да водиш такъв живот....в къщи няма любов, топлина, взаимност-всеки си живее неговия си живот, при другия си на нещо като повикване-кой когато е свободен....Някак, уж имаш всичко-мъж, семейство, деца, дом, стабилност, любовник за секс и емоции, а всъщност-нямаш нищо.

# 641
Скрит текст:
По стандртна процедура, Пенка би могла да натресе ултиматум на любовника.
Ако иска. Ех, не приемаш различно от твойто, Франсоаз.
То не е мойто, на Пенка е....   Smiley   аз само анализирам ситуацията.
И се оказвам права (не че се радвам) за пореден път, самата Пенка го потвърждава няколко поста надолу.
Ами, тъжно е да водиш такъв живот....в къщи няма любов, топлина, взаимност-всеки си живее неговия си живот, при другия си на нещо като повикване-кой когато е свободен....Някак, уж имаш всичко-мъж, семейство, деца, дом, стабилност, любовник за секс и емоции, а всъщност-нямаш нищо.

Това е много точно.

# 642
Кога ще отворят един философски подфорум да обере всички мечтатели със скучни приказки?

# 643
Имаш-нямаш. Нищо нямаш.  Това не е алъш-вериш. Не тъгувай, няма защо.

# 644
Имаш-нямаш. Нищо нямаш.  Това не е алъш-вериш. Не тъгувай, няма защо.

Да, имаш-нямаш, няма да е все така Simple Smile
А и човек може да живее и с две и с двеста, повече се учиш от нещастието, отколкото да тънеш в удобства.
Важното е, как ти ще погледнеш ситуацията, там където хората намират само минуси,
за теб може да са плюсове. А и можем да живеем без да се привързваме постоянно, към хора, вещи...никой не ти принадлежи, нито ти принадлежиш на някой.

Общи условия

Активация на акаунт