И пак за изневярата...

• 26 364
  • 862
  •   1
Отговори
# 645
Днес имаш, утре нямаш бих добавила аз.

# 646
О, аз се сещам много добре за плюсовете на една сравнително тайна връзка - всичко е много ново, интересно, сравнено със семейния живот сигурно. Пък и това криене, съвсем интересно става Simple Smile

# 647
Да, аз към Франсоаз, че много почват да ме притесняват такива загрижени за чуждото благополучие.
Бианка, да има връзка с женен, също си е плюс, за жена, която не ще да се обвързва.Wink

# 648
Скрит текст:
Имаш-нямаш. Нищо нямаш.  Това не е алъш-вериш. Не тъгувай, няма защо.

Да, имаш-нямаш, няма да е все така Simple Smile
А и човек може да живее и с две и с двеста, повече се учиш от нещастието, отколкото да тънеш в удобства.
Важното е, как ти ще погледнеш ситуацията, там където хората намират само минуси,
за теб може да са плюсове.
А и можем да живеем без да се привързваме постоянно, към хора, вещи...никой не ти принадлежи, нито ти принадлежиш на някой.
Наистина ли нямаш проблем с това, някой да те употреби и да те захвърли като мръсна кърпичка?
Подобно мислене е доста ...опасно.Изпразва от емоционално "съдържание" душата.После да не се чудиш що ти е все пусто и празно...уж си заобиколена с хора/приятели, пък ...

Да, аз към Франсоаз, че много почват да ме притесняват такива загрижени за чуждото благополучие.
Не съм загрижена, не я познавам, все тая ми е кой как си скапва/подрежда живота.
Имам мнение по темата, пиша го.Проблем?

# 649
Аз ги виждам нещата така: За да имам такава връзка, трябва да не ми пука за "любовника" ми. Тоест да не ме е грижа той какво прави в свободното си време без мен и т.н. Обаче при мен нещата са такива, че когато не ми пука за някого, той всъшност ми е адски безинтересен и ми е все едно дали ще го видя пак другата седмица или след 2 месеца. Което пък никаква тръпка и връзка не е и така...

# 650
Скрит текст:
Имаш-нямаш. Нищо нямаш.  Това не е алъш-вериш. Не тъгувай, няма защо.

Да, имаш-нямаш, няма да е все така Simple Smile
А и човек може да живее и с две и с двеста, повече се учиш от нещастието, отколкото да тънеш в удобства.
Важното е, как ти ще погледнеш ситуацията, там където хората намират само минуси,
за теб може да са плюсове.
А и можем да живеем без да се привързваме постоянно, към хора, вещи...никой не ти принадлежи, нито ти принадлежиш на някой.
Наистина ли нямаш проблем с това, някой да те употреби и да те захвърли като мръсна кърпичка?
Подобно мислене е доста ...опасно.Изпразва от емоционално "съдържание" душата.После да не се чудиш що ти е все пусто и празно...уж си заобиколена с хора/приятели, пък ...

Напротив, твоя уж подреден и удобен живот не е за всеки и на мен не би ми донесъл полза. Вярвам, че всеки има слаби страни и му се дава възможност да ги оправи. Не давай определения кое ще изпразни душата ми.
Не съм загрижена, не я познавам, все тая ми е кой как си скапва/подрежда живота.
Имам мнение по темата, пиша го.Проблем?

# 651
Малко бъркаш обсебване с “пука ми”. Wink
И да ти пука, и да не ти, и мъжът ти не е прикован за теб, предполагам.
Някои нямат тайни, и без да се следят и изискват отчет, това допускам, че също не го разбираш много.

# 652

Това е едно от най-тъжните и самотни неща, които съм прочела тук.
Мисля, че човек стига до такива "прозрения" в резултат от изключително ниска самооценка и дълбоко отчаяние, че може да получи нещо истинско в живота. Затова се задоволява с огризки.

# 653
И аз не виждам как ще са ми студени отношенията с мъжа ми, но двамата ще си съжителстваме добре. Просто дотам не ми стига въображение. Все пак вкъщи се прибирам, за да съм на най-спокойното място с близките, не ми се занимава и там да съм във война, било тя и тиха и подмолна.

# 654
Малко бъркаш обсебване с “пука ми”. Wink
И да ти пука, и да не ти, и мъжът ти не е прикован за теб, предполагам.
Някои нямат тайни, и без да се следят и изискват отчет, това допускам, че също не го разбираш много.
Аз като цяло днес не те разбирам особено....   Smiley   ако поста ти е към мен.
Да, не е прикован, свободен човек е.
Аз просто не бих се поставила в ситуацията на Пенка ....изобщо не бих могла да вирея в студен и "празен" дом.

# 655

Това е едно от най-тъжните и самотни неща, които съм прочела тук.
Мисля, че човек стига до такива "прозрения" в резултат от изключително ниска самооценка и дълбоко отчаяние, че може да получи нещо истинско в живота. Затова се задоволява с огризки.

Това е твоето мнение, не забравяй, че хората сме различни и всеки решава за себе си. Имала съм и имам много, нямам някои неща, но и това ще мине. Такъв е етапа. А за самооценката, си я правя аз.

# 656
Отдавна писах, че аз също, но това не е никак важно. Намирам смисъл единствено в личния пример за децата, не в чуденки как можело.

# 657
Това за личния пример ми стана интересно. Има ли значение добър, лош? Въобще какво значение има примерът, след като всичко може и правила няма?

Странно защо всички, на които поне малко им пука за партньора, страдат, като разберат, че им изневеряват. Просто се чудя защо е това нещо. Защо!? Защо, някакво масово психично заболяване ли е или недостатъчна възвишеност? Хайде, аз съм фосил, монахиня (макар и с редовен полов живот). Ама всички останали? Как един не каза - радвам се, че любимата жена/мъж, че си е намерил/а някой по-задоволяващ от мен. Все сълзи, сополи, драми, животът бил разбит и прочие. Все изневерилият/та - курва/курвар.
Е, освен суингърите - те са по-ларж. Ама те пък са доста малка бройка от общата.

Тук някой направи нелепото сравнение между висенето в БГ Мама и висенето върху нечий чужд размножителен атрибут. Да вземем да направим една анкета между партньорите си - кое предпочитат да правим? Да пишем чат-пат по някоя реплика в Мамата или да пъшкаме под любовника/цата по няколко часа седмично?

# 658
Това за личния пример ми стана интересно. Има ли значение добър, лош? Въобще какво значение има примерът, след като всичко може и правила няма?

Странно защо всички, на които поне малко им пука за партньора, страдат, като разберат, че им изневеряват. Просто се чудя защо е това нещо. Защо!? Защо, някакво масово психично заболяване ли е или недостатъчна възвишеност? Хайде, аз съм фосил, монахиня (макар и с редовен полов живот). Ама всички останали? Как един не каза - радвам се, че любимата жена/мъж, че си е намерил/а някой по-задоволяващ от мен. Все сълзи, сополи, драми, животът бил разбит и прочие. Все изневерилият/та - курва/курвар.
Е, освен суингърите - те са по-ларж. Ама те пък са доста малка бройка от общата.

Тук някой направи нелепото сравнение между висенето в БГ Мама и висенето върху нечий чужд размножителен атрибут. Да вземем да направим една анкета между партньорите си - кое предпочитат да правим? Да пишем чат-пат по някоя реплика в Мамата или да пъшкаме под любовника/цата по няколко часа седмично?

Човек, ако всичко му е наред, няма да си губи времето да пише в тези теми и да коментира. И на мен това ми е много чудно, всички с нормални семейства защо гледат в ненормалните? Нали всичко ви е наред?

# 659
Аз лично гледам, защото съм била в "ненормално" семейство навремето, и то само за няколко месеца. И ми е чудно как хората си траят с години в някакви напечни или неизгодни ситуации - чудя  се защо? И виждам, че причините им са такива, че ни една не би ме устройвала аз да правя така.

Общи условия

Активация на акаунт