Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата? - 5

• 48 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Тъкмо гледах в английския амазон 30мл на Ариана Гранде за 29лв(13паунда).
Обаче май има и доставка.

Аз поръчах подаръка от нас и бабата-две илюстровани издания на Хари Потър.
Едното беше 8паунда, което е много намалено. Чак не вярвам, че ще ми го доставят.
Щом е от английския, с превозвач ще излезе 2-3 лв.

# 586
Мойта дъщеря иска коте.

# 587
Мойта дъщеря иска коте.
Да, за домашен любимец е готова да не поиска никакъв подарък само и само за да има коте или куче.  Но засега не можем да вземем животно, защото ни предстои местене
 Обещали сме другата Коледа да има куче.

# 588
  • София
Искат жив домашен любимец от години- едната коте, другата хамстер, таткото куче.  Confused
Отлагам.
Не ми се чисти след още едно същество.
А истината е , че ако нещо се случи с това животинче , ще е краят на света. Ама наистина. Ще е пълен шок.
Таткото още реве за кучето си, което е загубил преди 15 -сет години. За децата пък не ми се мисли, те за плюшена играчка , ако се загуби , реват с дни, та.....
Нека "узреят" и ще го мислим пак.

Имам един скъп аквариум , останал от най -голямата, него ще го пълня на лято сигурно. С риби. Засега това по темата с любимците.

За Коледа все им подарявам ролери и кънки, така се получава, намирам хубави на хубава цена посред зима.
Тази година ще им купя Hudora - скутери за по-големи деца. Има такива up to 100kg. Да ги карат дълго Wink

# 589
  • София
Когато дъщеря ми беше малка имахме рибки. Тя почти не ги помни.
Имаме котарак на 17г. Моя грижа е. Вода и храна му дават. Миене на купички, смяна на тоалетна - аз. Добре че не иска разходка Joy
И дъщеря ми и синът ми реват за куче. Не сме пораснали за куче Simple Smile
Моят аквариум остана при майка ми, но си мисля да купя. На синът ми ще са ми интересни рибките.

# 590
  • малкия йеросалим
По темата за домашните любимци: преди години бяхме пробвали с куче.Пълна катастрофа.След месец мъки осъзнаха,че е трудно и продадохме кучето.От три години имаме котка.Голямата я домъкна от улицата.Беше една шепа мъниче.Аз цял живот съм живяла с домашен любимец и за мен е нормална среда.ММ мрънкаше малко,но свикна.За котката се грижа изцяло аз-пясък,храна..Не ми пречи и тежи.Обичам го много и не ми е дерт да се грижа и за него.
Няколко пъти пада от терасата (слава Богу му нямаше нищо след полетите), но беше един рев от страна на пуберката.
Съгласна съм и да вземем и куче,но да е на двора.Мое мнение е,че едно животинче вкъщи учи децата на любов към животните.

# 591
  • софия
Вкъщи имаме риби от 6 години. Започнахме с 1 по искане на детето. Ако не е мъжът ми, щяха да са история отдавна. Дори не ги храни.
Естествено иска куче от няколко години. Имаше поставено условие, което да изпълни, за да го получи. Предварително знаех, че няма да го изпълни Trollface Не е нищо сложно, но е нещо, което изисква последователност. Това ще бъде пореден наш ангажимент.

# 592
Имаме риба, не се занимавам с нея, но я харесвам и носи моето име.

# 593
  • Mediterraneo
Няма узряване и порастване, що се отнася до домашните любимци. Децата ги имат за другарчета и играчки, основната грижа винаги ще е за родителите. А болката от загубата не реагира нито на възраст, нито на житейски опит, винаги боли. Но това не бива да е пречка и спирачка да дадеш възможност на едно живо същество да бъде глезено и обичано. Често си говорим с децата, че рано или късно кучето ще ни напусне, но не вярвам да успея да ги подготвя за болката от тази загуба. Хубавите мигове с животното обаче ще ги помнят винаги.

# 594
  • на последния етаж
Като гледам какви подаръци са поръчали повечето деца, направо си завиждам за това, което иска моята дъщеря - комплект Лего Френдс. И си/ѝ пожелавам по-дълго да остане дете. Heart

# 595
  • София
Като гледам какви подаръци са поръчали повечето деца, направо си завиждам за това, което иска моята дъщеря - комплект Лего Френдс. И си/ѝ пожелавам по-дълго да остане дете. Heart

Чак не смеех да пиша, че 12-годишната госпожица си пожела лаборатория за парфюми, а за РД в неделя получи поредната Барби и дрехи за нея.

# 596
Барби и Лего на 12 години?
Ох лаптопи, камери, конзоли и други техники искат децата около мен вк. и моето. И дрехи на любими изпълнители.
Изкупила съм през годините всички Лего с големите космически кораби на Междузвезни войни, добре че се пазят за другото ми дете. То сега на 4 иска Лего Френдс.

# 597
  • на последния етаж

Чак не смеех да пиша, че 12-годишната госпожица си пожела лаборатория за парфюми, а за РД в неделя получи поредната Барби и дрехи за нея.
Барби с гардероб и рокли поръча на баща си от последната командировка. GrinningSunglasses

# 598
  • София
Ами тя сестра й като беше на 12 още събираше LPS -и. Така че такива са си и двете.
15 -годишната ще получи разни к-попърски неща. Но и тя е още далече от гримове и скъпи парфюми.
А малката си е абсолютно мило дете все още и слава Богу! Цял живот ще са големи, няма защо да бързат да порастват.

# 599

На дъщеря ми, на 11 ѝ подариха лаборатория за парфюми. Така седи, направи един и всичко друго е непипнато. Не е много готино.
Скрит текст:
Това е нейното, ако искаш ще ти го снимам вътре, за мен е пълна глупост, иначе звучи готино - да.

Общи условия

Активация на акаунт