Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини бяло течение при 11-годишно момиче?
Какво може да причини разлика в размера на гърдите при 11-годишно момиче?
Какво може да предизвика появата на течение след прекаран тонзилит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини бяло течение при 11-годишно момиче?
-
Какво може да причини разлика в размера на гърдите при 11-годишно момиче?
-
Какво може да предизвика появата на течение след прекаран тонзилит?
-
Какво може да причини спиране или забавяне на растежа след първата менструация?
-
Какво може да доведе до пропускане на превръзките при момиче по време на менструация?

Едно време наистина си беше срам, но сега вече не е така, споко
Нашите и двамата досега не са имали такива увлечения, но гледам децата на приятели - то се пишат статуси - Когато не ми пишеш се чувствам зле, Ти си смисълът на живота ми. Едно момче от техния клас си е пуснало снимка с гаджето и се целуват ПО УСТАТА
Честно да си призная, не знам как трябва и как ще реагирам когато това се случи и при нас...
с "Ти забравил ли си ги днес?", "Не си ги слагай в джоба, ще ги загубиш! Сложи си ги на зъбите!", "Ако не ги носиш редовно, ще се наложи по-дълго или с брекети!"... Това като го чуеш от 11-14 годишни е много забавно
С брекетите си искат от зъболекарите да са с различни ластичета, един път с едни цветове, друг път с други, пък дъга, пък контраст, пък... фръц! С шините много старателно се избира цвета на отливката, все едно ще се вижда де, ама все тая, важното е да сме уникални! Важното е, че не се срамуват и си ги носят!