Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Devilche , мисля,че не трабва спермограма , само становище от предния опит как е прикючил , от уролог също и АМХ.
Ама ти сега защо мислиш това 🙈. Давай малко по полужително ! Няма да има нужда от 3ти опит ! 😘🤗🍀❤
Пипиии, мерси много ♥ Малка ми е надеждата за + тест и правя план,колкото и да не ми се иска да е в тази посока.
Дано не се наложи от нова заповед 🤗

# 466
Здравейте дали след като заповедта е взета фонда отпуска парите на клиниката за да се започне инвитро или все още не предвид цялата ситуация с вируса, Благодаря

# 467
Здравейте дали след като заповедта е взета фонда отпуска парите на клиниката за да се започне инвитро или все още не предвид цялата ситуация с вируса, Благодаря
Зависи от клиниката, повечето не са спирали да работят.

# 468
Здравейте, утре ми е 2-ри ден от цикъла и се обадих на докторката, каза ми да отида на преглед и изследване на естрадиол.
Каза ми, че ще трябва да си направим тестове сега при започване на процедурата и преди пункция...
Но в Заповедта на министъра пише само преди пункция... тоест ни карат да правим излишно тестове сега... и ни каза, че стрували 150/170лв, на човек, в специална лаборатория във Варна...
Само PCR тест ли се прави или тест + антитела, кое е задължителното?
Мисълта ми е някоя двойка правили ли са скоро тестове, кога Ви искат тестове, колко пъти, колко струват и имали значение в коя лаборатория ще се направят, защото ние сме от Шумен и ни е по-удобно в Шумен да си ги направим, търсих и в лаборатории Рамус правят и са по 100лв, има най-различни...
Ако може някой да даде малко повече информация при Вас как е минало, какво точно сте изследвали...
Ще съм Ви много благодарна Simple Smile

# 469
Здравейте, утре ми е 2-ри ден от цикъла и се обадих на докторката, каза ми да отида на преглед и изследване на естрадиол.
Каза ми, че ще трябва да си направим тестове сега при започване на процедурата и преди пункция...
Но в Заповедта на министъра пише само преди пункция... тоест ни карат да правим излишно тестове сега... и ни каза, че стрували 150/170лв, на човек, в специална лаборатория във Варна...
Мисълта ми е някоя двойка правили ли са скоро тестове, кога Ви искат тестове, колко пъти, колко струват и имали значение в коя лаборатория ще се направят, защото ние сме от Шумен и ни е по-удобно в Шумен да си ги направим, търсих и в лаборатории Рамус правят и са по 100лв, има най-различни...
Ако може някой да даде малко повече информация при Вас как е минало, какво точно сте изследвали...
И аз мислех че е само преди пункция . В коя клиника ви искат толкова тестове? Чух че и на мъжте искали и така стават 4, ако не са бързи излизат над 500 лв.

# 470
Здравейте, в коя клиника сте, следя и аз, защото предстои и ние да започнем на следващ цикъл. Ние сме в Щерев.

# 471
В Майчин дом - Варна... Не искат бързи тестове... 4 бр стават и 4*180лв = 720 лв. ... Това си е обир за мен...  на мъжете пък за какво 2 пъти ще ги тестват... Чудя се с антитела ли е задължително или само PCR - тест... В Заповедта на министъра пише само преди пункция... Това е прекалено...

# 472
В София искали и на мъжете, едно момиче беше писало , преди започване и преди пункция. И аз не мога да разбера защо и на двамата , ако жената е отрицателна няма как мъжа да не е. Като добавим и другите изследвания става чудесно

# 473
В Шумен са по 100 лв PCR-тестовете, а във Варна 120 лв, защо ще ме карат там да си правя... + антитела - 60 лв, като никъде не пише, че е задължително да се тества за тях... Ще си направя само PCR - тест, като искат, но ще питам за мъжа ми защо трябва 2 пъти... едно е 2*200лв друго е 2*360... Почнаха да си измислят и лекарите, никъде не пише, че са задължителни толкова много тестове...

# 474
Здравейте момичета,бих искала да ви попитам на кой ден се прави Амх,тъй като ми предстой подаване документи към Фонда? Благодаря ви предварително и успех на всички!

# 475
Привет, бях питала и в друга тема, но имаше много различни мнения и ще опитам и тук.
Според вас след отпадането на извънредното положение ще бъдат ли разрешени свежите трансфери или ще продължат да замразяват всичко?
Благодаря и успех на всички!

# 476
  • Пазарджик
Здравейте момичета,бих искала да ви попитам на кой ден се прави Амх,тъй като ми предстой подаване документи към Фонда? Благодаря ви предварително и успех на всички!
Няма значение  на кой ден ще се направи.Поне на мен два пъти така ми казаха

# 477
Момичета, току що казаха по новините, че ще поправят заповедта на здравния министър и ще бъдат позволени всички трансфери 🥳

# 478
Здравейте!
Вчера стартирах стимулация в "Надежда". Преди старта ми направиха бърз тест за COVID-19 и антитела-струваше 40лв. До колкото съм запозната преди пункцията ще ми направят още един PCR-тест, който струва около 120лв.
А относно свежия трансвер в "Надежда" правят, но задължително след отрицателен PCR-тест.

# 479
Момичета, след днешното изявление на проф. Тимева съм малко объркана.сега правят ли се последно процедури, със или без трансфер и изобщо каква точно е хавата? Утре ще пускам микробиология и цитонамазка и ако са ок, да скачам в джаза, ама последно може ли. Сори за смахнатия въпрос, ама наистина се обърках какво може и какво не Thinking

Общи условия

Активация на акаунт