Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 84 936
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
Аз преди като изпарявах много харесвах лешник. Сега пак ще си взема и още нещо друго искам да пробвам, но още съм в чуденка какво да бъде 🙂
Не, че не съм пробвала най-различни, но се бях спряла основно на лешник.

# 256
Здравейте, радвам се че намерих такава тема. Надявам се да не ядосам никой, защото нямах време да чета много назад темата и мога да задам вече обсъждани въпроси, но все пак ще попитам. Приятел ми сподели че е доволен от електронната си цигара. Но той твърди, че нямала течност неговата, а само нагревател, който загрявал тютюна и по този начин липсвал катран, както при обикновенните цигари. Та наистина ли тези са по безвредни. Тук чета, че коментирате цигари с испарител, те всичките електронни ли имат. Може ли да ми препоръчате модел електронна цигара, като целта е да вреди по-малко, ако е възможно изобщо. Не съм ползвала досега никакъв модел, а зная че са доста варианти, а и не са толкова евтини за да сменям и от опит да разбера кои модели стават,затова моля за предложение за такива неориентирани като мен. Благодаря ви предварително.

# 257
Няма нужда да се извинявате като питате нещо. В крайна сметка темата е за да се пита и да се обсъждат разни неща. Приятелят ти е говорил за IQOS, там има тютюн, който се нагрява. При електронните, които обсъждаме тук изобщо няма тютюн. И IQOS и електронните са по-безвредни, но IQOS е крачка назад към обикновените цигари. Електронните ги изобретиха по-отдавна, развиха се и в последствие тютюневите компании заимстваха идеята за да могат да си задържат клиентите. Аз лично намирам за глупаво да се ползва IQOS при наличието на това огромно разнообразие от електронни цигари. При електронните цигари обаче трудно може да нацелиш от раз твоето и е необходимо да се пробва в началото. Знам, че това изисква първоначална инвестиция, но пък след като откриеш твоето инвестицията се избива. Използването на електронна е много по-евтино от обикновените и IQOS.

# 258
Няма нужда да се извинявате като питате нещо. В крайна сметка темата е за да се пита и да се обсъждат разни неща. Приятелят ти е говорил за IQOS, там има тютюн, който се нагрява. При електронните, които обсъждаме тук изобщо няма тютюн. И IQOS и електронните са по-безвредни, но IQOS е крачка назад към обикновените цигари. Електронните ги изобретиха по-отдавна, развиха се и в последствие тютюневите компании заимстваха идеята за да могат да си задържат клиентите. Аз лично намирам за глупаво да се ползва IQOS при наличието на това огромно разнообразие от електронни цигари. При електронните цигари обаче трудно може да нацелиш от раз твоето и е необходимо да се пробва в началото. Знам, че това изисква първоначална инвестиция, но пък след като откриеш твоето инвестицията се избива. Използването на електронна е много по-евтино от обикновените и IQOS.
Много благодаря за отговора. Започнаха да ми се избистрят нещата. Тъй като мисля да отида до някакъв магазин за електронни цигари и там не се знае какво ще ми пробутат, като ме видят че не съм запозната може ли да ми дадете някакъв вариант на такава цигара която да става, за да съм подготвена. Благодаря за отделеното време!

# 259
За съжаление, няма как да се избегнат пробите в началото. Просто изборът е много голям, а всеки има конкретни предпочитания, освена ако изискванията ти не са съвсем непретенциозни разбира се.

# 260
Много благодаря за отговора. Започнаха да ми се избистрят нещата. Тъй като мисля да отида до някакъв магазин за електронни цигари и там не се знае какво ще ми пробутат, като ме видят че не съм запозната може ли да ми дадете някакъв вариант на такава цигара която да става, за да съм подготвена. Благодаря за отделеното време!
А откъде си? Има ли около теб такива магазини? В някои магазини асортимента е беден.

# 261

А откъде си? Има ли около теб такива магазини? В някои магазини асортимента е беден.
[/quote]
От Варна съм, лятно кино Тракия като район. Виждала съм такива магазини, но нямам идея как са заредени. Не да не поръчам от някой сайт, но после нали имат консумативи тия цигари и затова предположих, че магазин ще е по-удобно, но може и да не съм права

# 262
Ето ти във Варна към кого да се обърнеш. https://smoking-maniac.com/shop/bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD

# 263
  • Варна
Да Милен ще свърши работа. В района на окръжна болница е. Нямам идея какво предлага в момента,но определено е грамотен и няма да набута нещо просто ей така.

# 264

Ето моят първи опит...и греда! Изобщо не ми харесва. Аромата е меко казано отвратителен. Не се усеща нито вкус, нито парата е достатъчна. Устройството се нагрява  при второто дръпваме, дотолкова, че не се пипа. Дефект ли е незнам Sad
Избрах този аромат, защото в момента още съм на вейп и толкова ми харесва, че търся подобно.

# 265
Трудно е от разстояние да се определи какъв е проблема, но явно нещо не е в ред. Да не би главата да е била суха? Изчака ли да се напои при първото пълнене? Или да не би да си го напълнила докрай? Какво имаш предвид под отвратителен аромат на прегоряло ли?

# 266
На мен ми звучи като дефект. Не трябва да има голямо нагряване нито на батерията, нито на мундщука. Не съм ползвала такова устройство, но ако се нагрява преалено, има нещо нередно или в устройството или в настройките.

# 267
Много стриктно изпълних всички стъпки преди употреба. Напоих главата с 3-4 капки. След това напълних до където е показано. Може и да е дефектна. Върнах я но още не са ми отговорили. Просто толкова се нагряваше главата, че пареше. Освен това пука при дръпваме. Аромата на диня го няма, много неприятен, не мога да определя. Не ми хареса изобщо. Продължавам да търся.

# 268
3-4 капки не са достатъчни, пои по-обилно, дори да протече през дупчиците е добре. Вероятно главата е била дефектна и си я изгорила проради недостатъчното напояване или в комбинация от кофти глава.

# 269
Изгледах всички видеа, които намерих в интернет и толкова стриктно следвах стъпките... Sad  но е възможно и аз да съм допринесла щом не са достатъчни. Не мога да кажа. Парата е много слаба и почти не се усеща.  Сега използвам ето този вейп и ми е любим. Има уникален вкус и пара, но е скъпичко. Стига ми за 10 дни. Никотин 2%, които за мен са ок.

Общи условия

Активация на акаунт