Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 82 236
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
Като нищо могат да се изпаряват 40 мл на ден. Аз изпарявам MTL, а тези дето смучат кюнците на всяко дръпване поемат в пъти повече пара, съответно заминава повече течност. Тук обаче има нещо важно, аз изпарявам с концентрация на никотин 0,5 мг на мл. или 30 пъти по-ниска концентрация от тази дето ти я смятах. Изпарявам заради навика да дърпам и да гълтам пара, а не заради нуждата от никотин.

# 526
Прав си.Аз на този етап изпарявам за да си заситя никотиновата нужда и ми харесва и да изпарявам,но първото е водещо и затова по малко изпарявам Simple Smile Макар,че ако в работата ми даваха да си изпарявам докато работя,можеше и аз да удрям по 10 мл на ден Simple Smile

# 527
  • София
Аз никотин под 6-7лв за 10мл не съм срещала от известно време, този в линка не е наличен.
Ако някъде намирате по-евтин, ще съм благодарна да споделите.

# 528
Под 7лв. за 10 мл несъм виждал и аз

# 529
  • Стара Загора
Ето тук е 6,79 лв. https://boombvaping.com/product/sukka-booster-pgvg-5050-10ml-20mg
Момчетата от сайта са страхотни.

# 530
  • София
Преди купувах кутия с 10 такива за 20- Тина лева. Имах бая запас и като ми свършиха бях шокирана от тези цени за бройка, но явно са нормалните в момента.

# 531
Сложиха акциз.

# 532
  • Габрово
Да с този акциз малко се вдигнаха цените, но все пак ми се струва поносимо Simple Smile

# 533
На фона на това което давах за цигари и на мен тези цени за никотинови течности са ми поносими Simple Smile

# 534
Не сте прави. След като ти вдигнат цената на нещо ако кажеш, че се понася си просиш да ти я вдигнат още.

# 535
Прав си,но нищо не можем да направим за съжаление.Цялата тази работа с акциза ми се струва натиск от страна на тютюневите компании.Как така аджеба ще спираш тютюнките,и ще пушиш нещо друго пък и ще пестиш пари Simple Smile Те заради това измислиха iqosa да си върнат загубените клиенти някак си.P.S извинявам се ,че нарекох изпаряването пушене Simple Smile

# 536
Здравейте.Харесах си това устройство и искам да си го купя,но в тези два магазина виждам,че е на различна цена.На какво ли се дължи тази разлика в цената и от кой сайт да го купя? .   . В единия е 119 а в другия 109 и в двата уж е на промоция Simple Smile

# 537
  • Габрово
Не мога да ти дам съвет от къде да го купиш аз лично пазарувам от гринцигара и от гигадринкс. А за избора ти си мисля че е добър поне аз лично съм доволен от инокина нямам оплаквания за течове и батерията за сега ме изкарва 1,5 дена и това е при положение че му налагам голям тормоз.

# 538
И аз пазарувам от green cigar,понеже за момента само там намерих готови течности с никотин.От няколко дена и innovation си сложиха бандероли на технитe и ги пробвах вкуса не е нещо особено обаче удара в гърлото е на ниво.Защото усетих голяма разлика в съдържанието на никотин при тези на Грийн цигара и тези на иновайшън.И то при еднакво съдържание на никотин 10 мг.

# 539
  • Варна
Ама,че се съживи темата Grinning.....Я споделете как са тютюневите аромати на блумвеипинг.  Отдаввна нищичко ново не съм тествала. Карам си на немски лешник и Трибеката на Гигов.

Общи условия

Активация на акаунт