Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 82 150
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
споделете как са тютюневите аромати
Аз въртя само плодови. Вземам течности на Cristal, хубави са  - момчетата казват, че са френски.
Заклет пушач от 30 год. (по около 10 на ден) душата ми се беше вмирисала на тютюн, като минах на viping система (вече 5г.) в началото пушех концентрация 18 никотин, сега съм за детската градина - тройка. Явно зависимостта ми не е към тютюн и никотин, а към самия маниер на пушене. Родих се с viping-а. Ако запаля цигара ми става отврат.

# 541
  • Варна
Хаха аз имам 12 години вейпинг зад гърба си Grinning,но горе долу до 5-тата година и аз изпарявах компоти Grinning демек плодови. После изведнъж ми станаха досадни и години наред изпарявам лешник с нещо тютюнево.
 Ще ги тествам тия кристал. Иначе и аз съм на 4-5мг. С Байката на по-висока концентрация се напушвам като калинка Grinning.

# 542
Аз вчера си поръчах някакви аромати от там ама в понеделник ще дойдат ще мога да споделя,че за първи път си поръчвам от там.Сега си взех ново устройство innokin kroma nova и тръгвам да го заредя с течност ииии натиснах старт бутона без да искам:) Хубаво си изгорих изп. Глава до ре че има някаква резервна в комплекта Simple Smile Начинаещ съм,простено ми е Simple Smile

# 543
  • София
Аз напоследък съм се зарибила по този аромат, най-осезаемо се усеща орех https://greencigar.bg/black-galaxy-20-60.html

# 544
  • Варна
~Étoile~ тия познават ли парите Grinning ужас! Посмъртно не давам 17лв. за аромат стигащ за 60мл. течност Grinning.

# 545
  • Габрово
Аз от този съм много доволен https://gigadrinks.com/product/4871/m-type-premium-aromat-za-nik … rentice-10ml.html .
Ivailo Rankov какви са ти впечатленията от крома нова и колко те изкарва батерията.

# 546
Да, не е лош. Някакви миксове си правих навремето с него. Има и още един на същата фирма DK Tobacco, който също не е лош.

# 547
Супер доволен съм.Вади много добър вкус,а батерията издържа.В събота го взех още не съм го зареждал с първоначалния заряд си е

# 548
  • Габрово
Благодаря ще го пробвам и него. А за инокина попитах защото аз засега съм с крома з но обмислям да си взема още един и се зачудих за новия модел .

# 549
Аз се бях нагласил за z по принцип,обаче продавача ме обеди да си взема новата.Каза,че изпарителите били меш и с това ме спечели.А и наистина много добър вкус вади

# 550
  • Варна
Аз от този съм много доволен https://gigadrinks.com/product/4871/m-type-premium-aromat-za-nik … rentice-10ml.html .
Ivailo Rankov какви са ти впечатленията от крома нова и колко те изкарва батерията.
Харесвам ароматите на Гигов. Бюджетни и читави.

# 551
Здравейте.Като си забърквате течностите,как ги оставяте да отлежат?В хладилник,или?

# 552
Не, на топло ги държа.

# 553
Благодаря за отговора,че мислех да ги слагам в хладилника Simple Smile

# 554
Е то на студено се забавят процесите. В хладилника може да държиш аромати ако имаш голямо количество, което няма да можеш да изхабиш за няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт