Аз също съм на мнение, че сценаристите безобразно изкривиха образа на Селин.

От една весела, безгрижна /благодарение на голямата обич на родителите си/,
почти палава и освен това много състрадателна жена, изведнъж се превърна
в изумително сериозна, безкромпомисна и дори безсърдечна личност,
каквато нито веднъж не е била досега в сериала.

Трейлърът за 20 еп. още повече потвърждава това.
Жалко... 

Онче, здравей!
И аз не си спомням този постер, но ми припомни колко се вълнувахмеот този сериал и с какво нетърпение очаквахме всеки следващ епизод.
Все пак не бъди такъв песимист. Мисля, че има и други сериозна сценаристи,
режисьори, продуценти и актьори, колкото и малко да са, които могат
да ни зарадват с нещо подобно.

Гледам Боран отпреди три години и го сравнявам с визията му сега.
Пораснало е момчето и то към много по-добро! Дай Боже да има и късмет занапред!

Съмнявам се. Нали виждате какъв е в момента трендът- правят се сериали и филми за Османската империя, не за републиката на Ататюрк.
За късмета... засега в Турция не е ясно дали го има, но скоро се вписа в международната агенция "Зона"на Анила Гаевич от Босна. Самата тя го обяви при посещението си в Истанбул, после за кратко Боран посети Сараево.

Може би си внушавам, но имам чувството, че и на Айбюке й е непривично да играе този образ, и затова е просто еднотипна и дори скучна в играта си от 2-3 епизода насам, да не говоря за последния. Да се приключва вече тая мъка. 
)

Днес фейсбукът и инстаграмът ми са пълни със съседите, които празнуват.
/
Ако продължа да пиша, ще трябва да коментирам един час крясъци, скандали, опитите на Демир да укроти и успокои Селин, заключените врати, бягство през прозореца, гонитба в гората, цяло денонощие глад, неадекватната музика - на моменти рязко контрастираше с емоционалните изживявания на Селин и Демир.