Боран Кузум❧Айбюке Пусат - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.2

• 57 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета!

За мен детайлите в сценария, химията между ГГ и като цяло сериала, са все още вълнуващи и не ми се иска да приключва набързо. Аз нямам и вашия стаж, та и за това може да не ми е толкова клиширан, но като гледам какво чудо продукции бълват съседите, до някъде ми е ясно защо половината издъхват. Прекалено им е наситен пазара, а и те май си обичат драми и сълзи да гледат...

Нямам търпение да дойде Събота. За мен ще е вълнуващ епизод. Ще има и драма, но и романтика. Ейлюл до последно няма я зачисля към злодеите. Не знам какво ще каже на Селин при фара, но не мисля, че нарочно ще я нарани. В предния епизод каза на Бурак, че трябва да си тръгне и Селин да я запомни само като приятел.

В социалните мрежи има снимки на каста с официално облекло и се предполага, че в 20-ти епизод ще видим годеж между Лейля и Мухарем. Ще видим СелДем да се дебнат като котараци и дежурното напрежение, което има между тях, когато не са двойка.

А този момент се надявам да продължи с целувка 😍:

# 691
Привет! Hug

Озет и снимки за еп. 19

Цитат на: vk
Когда Демир понимает, что секрет, обнаруженный Селин, - это верхушка айсберга, он оказывается в тупике.

Селин, которая пытается не быть раздавленной под тем, что она узнала, и справиться со своими противоречивыми эмоциями, иногда находит убежище в своём гневе, а иногда в своей любви.

Демир сделает все возможное, чтобы не потерять Селин. Эйлюль захочет встретиться с Селин и в то же время попытается спасти «Артемим» опасным ходом.

Тази снимка ми хареса най - много Mr. Green

Евелина, достатъчно е да изгледаш пет турски сериала и да се откажеш да търсиш разлики в сюжета. Да, има и такива, които не са типичните турски, но са рядко явление. Разделени влюбени, които страдат, страдат... в десетки епизоди - без такава сюжетна линия трудно ще намериш сериал.

# 692
Най ми е мъчно за Селин - това е първата й сериозна любов
и тя се чувства предадена. Sad
За мен грешката е в Демир, защото не намери сили дори да загатне,
че е имал годеница... И сега си ближе раните, но е късно... Disappointed

Но всичко това е само в главата на сценаристите и от тях зависи
как ще постъпят героите им. Grin
Подозирам обаче, че на бърза ръка ще дойдат до happy end-а! Laughing

# 693
Здравейте!

Отново поднасям огромни благодарности на преводачите на сериала. 💐
Ето и 18-ти епизод на български - да се подгреем за утре:

# 694
Ева, благодаря за преведения 18 еп.
На целия екип - благодарности! Hands Clap Hands Clap
Надявам се, че трудът ви няма да отиде напразно, щом сериалът е закупен и от България. Hands Plus1

Последен разговор във вилата. Sad

До утре вечер. Hands V

# 695
Още един кадър от епизода довечера. Да им е честито! Flowers Four Leaf Clover

Приятна вечер!

# 696
Като се сета , че играеше в "Пойраз Караел" - Ташкафа. Оръжие държеше.Много готин персонаж беше там.

# 697
Привет!

Хаштаг тази вечер - Разбери ме

Laughing Laughing

"События, которые разворачиваются на фронте Бурака и Эйлюль, сделают нас всех счастливыми... Вечером поговорим о деталях"

Зад кадър

Благодаря на екипа за превода на български език и субтитрите bouquet

# 698
Ееее, не.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хубавият сериал и той с интриги и загадки.

Демир не заслужава всички жени в живота му да го напускат - майка му, Ейлюл, сега и Селин.

Здравейте момичета. Hug Hug Hug
Нахлувам след последната сцена от филма, но не се сдържах.
Смятах да не се включвам, но харесвам сериала и ГГ. Много ми допада играта им. Всичко им се получава - и любов и раздяла.

Лека нощ за сега. bouquet bouquet bouquet

Ето и фрага

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 00:30 от Екатерина Павлова

# 699
Добро утро!
Екатерина, благодаря за фрагмана bouquet
С рус. суб.

https://vk.com/video-83475167_456243570?list=ced5f3547aadc7d1fe

От клипчетата снощи видях, че Бурак и Ейлюл бързо се разбраха, но Селин и Демир задълбаха в скандалите - нито са романтични, нито комични, видно и от фрагмана.
Не зная колко пъти Селин отказа да слуша Демир за миналото, искаше да живее в настоящето, сега пък отказва и него да приеме. Станала била приятелка с Ейлюл. Ами да не е ставала, не може да си приятел с целия свят. А и чак такова приятелство като с Мерве и Айда още не се забелязва, двете само споделиха това - онова. ooooh!
Искам да видя как Селин ще реагира като види близостта между Бурак и Ейлюл. Joy

Сега, покрай преведения фрагман, прочетох мнения на руски фенки. Много са, в пъти повече от коментарите за епизода снощи. Wink Споделям само няколко, почти всички са в този смисъл.

Скрит текст:
- Эх, ну вот зачем ромком превращать в драму драмную 🙄
Не в ту степь потопали сценаристы

- пусть лучше логично и красиво завершат, чем будут тянуть резину, снимая бред.

- вот именно у них не было тянучки... только вот кажется будет

- драма девочки 14 лет, у которой мозг еще не вырос. И правда, он сто раз пытался рассказать, она от своей трусости ему рот закрывала, а теперь откуда ни возьмись претензии полезли. Ведет себя так, будто он ей изменял втихаря, смотреть противно - даже не ожидала, что возможна такая чушь. И вообще из какого аула героиня, если она надеялась, что парень евнухом был до встречи с ней. Боже, люди женятся даже когда у одного уже ребенок есть. Такую драму устроить из фигни, видимо потому, что реальных проблем в жизни не видела - жила слишком хорошо. Хоть бы послушала, что он пережил, когда его бросили без предупреждения, сначала родители, потом невеста - вот реальные страдания. Но ей не до его чувств, её заботит удержать розовые очки на себе подольше.. Демир,не рассказывай, Демир, оставь прошлое в прошлом, ой, а ты с ней был..
Она своей больной фантазией придумала себе травмы и играет жертву. С его стороны такая трогательная забота, понимание, снисходительность к её детской душе. А с её стороны пустое "люблю" и море эгоизма в итоге. Разочаровала героиня. Надеюсь, её быстренько поднимут в глазах зрителей на полстакана и не испортят окончательно историю - она была очень интересной.

- Интересно, а в жизни бывают взросленькие барышни с восприятием мира как у Селин? Мне не встречались. Как можно ожидать от взрослого, красивого, состоявшегося мужчины неопытности в любви и отсутствия отношений до встречи с тобой? Демир классный, но крылышек у него за спиной я не приметила. Да, не каждый способен к таким "высоким отношениям" как близкое общение с бывшими своей половинки. Но на мой взгляд, сценаристы сказочно переборщили с этой темой в попытке растянуть сюжет.

# 700
Добър ден!
 Лучия, напълно съм съгласна с отзивите на руските фенки!
Аз турски не разбирам, но от картинките разбрах, че Селин остави Демир.
Когато той искаше да ѝ разкаже за миналото си тя си криеше главата като
щраус в пясъка, а сега се сърди. Тя проявява разбиране към проблемите на приятелките
си, а не може да разбере любимия си. Дано това да непродължи дълго.

# 701
Сийка, няма да продължи дълго Wink Рейтингът падна още, под 3%. В събота вечерта е за разпускане по заведения, имаше и мач, но на платформата beIn, тоест, неговия рейтинг не се отчита в телевизионния.

Но пък в класацията за коментари "Навсякъде ти" е първи сред сериалите.

# 702
Снощи и милионера го е нямал затова и рейтинга е и по добре.Другата седмица може и 1 процент да е.Голяма грешка с тази събота хем видяха от Фокс какво стана с Хикяйесито.
Фокс имат нет платформа спокойно може да минат към нет излъчване ,а не да харчат дизито в рейтинги...Снощната серия ми идеше да напердаша Селин.Тя вижда,че Демир не е добре и не е за оставяне сам,но тя имала нужда от утеха иначе щяла да му се метне да го прегръща.
Направо прекали! Харесвах я точно защото не приличаше на другите турски пръчки по дизитата които стягат чанти и тн....Жалко!

# 703
x BlackRose x, имало е "Кой иска да стане милионер" снощи - повторението в Total е на 8-мо място , а новото шоу на 12-то.

# 704
Здравейте😊
Може да е малко офтопик, но нали и за Боран пишем в темата, да отбележа една годишнина.❣
Точно преди три години започна сериал, какъвто няма вече и скоро не вярвам да има в турския дизи сектор. 💫
На 27.10.2016 г.  започна "Ти си моята Родина". 🇬🇷🇹🇷✌
През почти 2-те години на работа в сериала Борко имаше възможността да работи със знакови личности и да се учи от тях. Достатъчно е да спомена  Халит Ергенч.🌟👏
С носталгия- промо от тогава...  😌 Като че ли не съм виждала първия афиш. Лу и Джу ще кажат.🤗

Общи условия

Активация на акаунт