Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 10

• 44 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Cyberspace
Cyberspace, пробвай на фризьор. Освен това може причината да е хормонална като цикъл, бременност или прием на някакъв медикамент.
Благодаря! Забравих да вметна, че не стм била в цикъл при нито едно боядисване, не съм бременна и медикаменти не приемам Grinning

# 676
Това съм аз с червена коса преди 10 години. Харесвам се, но ме състарява. 3 години ходих с този цвят и се изтормозих вечно да съобразявам цвета на дрехите и грима. Розово, лилаво, синьо бяха табу. По изключение съм с много светло розов грим на тази снимка.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:27 от Хелия

# 677
Не си съобразявам цвета на дрехите с цвета на косата, нося каквото ми се носи. С грима нямам пролеми, защото не нося сенки.

# 678
Хелия, голям си сладур!
И аз преди 10, че и повече години бях със същия цвят Simple Smile
Очите ми са същия цвят като твоя и много носех лилави сенки. То и сега слагам от време на време.
Сега какъв ти е цвета на косата?

# 679
Алба, благодаря ти. Показвам сега цвета, ще изтрия снимките след малко.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:28 от Хелия

# 680
Как се води този цвят? Аз бях медена, сега съм руса и пак ми се иска нещо ново...

# 681
Как се води този цвят? Аз бях медена, сега съм руса и пак ми се иска нещо ново...
Медно русо и обратното, хахаха. От почти година се боядисвам само с номера 7.3, 7.4. Боите, които ползвам са 3Deluxe, Мажирел и това точно  го правих със 7.44 на Lorvenne. Та  основата ми е седмица и само въртя нюанси, по-червено, по-жълто. Но на различна светлина, стои с различен отенък. Аз си се харесвам, но понякога имам колебания дали ми отива.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 12:11 от Хелия

# 682
Хелия, и такъв цвят пробвах преди време.   Но аз исках по-ярък да е. Не ми отиваше хич. И тогава пак минах на русо.

# 683
Хелия, a как боядисваш корените или ги изсветляваш?
Моята е на ниво между 7 и 8, но постигнато с безамонячната Иноа. Ако сложа боя с 4-ка накрая ставам златисто , но не наситено медено, а корените потъмняват (което аз не искам)... Ти само краищата ли боядисваш с медено-русо?
Преди време се бях запалила по ягодово русо, но не знам как се поистига и поддържа този цвят... Явно с редовно ходене в салон... Satisfied

# 684
Хелия, a как боядисваш корените или ги изсветляваш?
Моята е на ниво между 7 и 8, но постигнато с безамонячната Иноа. Ако сложа боя с 4-ка накрая ставам златисто , но не наситено медено, а корените потъмняват (което аз не искам)... Ти само краищата ли боядисваш с медено-русо?
Преди време се бях запалила по ягодово русо, но не знам как се поистига и поддържа този цвят... Явно с редовно ходене в салон... Satisfied
Всичко боядисвам, не правя само корени от доста време. Просто косата ми изглежда по-добре и по-здрава, като я боядисвам цялата. Използвам 30% оксидант винаги, имам малко и упорити бели косми. Истината е, че естественият ми цвят е 6-ца с много силен и наситен червен отенък. С години се борих да убия това червено и накрая се предадох пред природата. 1 година ходих с 8-ца, боядисвах се само с 8.0 и 8.3, от там са ми светли краищата, още избива. Обаче тази 8-ца много ми изтощи косата и още оправям щетите, за моята коса идва силна и затова минах на 7-ца.

# 685
  • Street of Dreams
Това с не-хващането на боята остава да се дължи на твърде светлия тон. Може би ако пробваш да изравниш цвета, тоест да боядисаш корените в тъмно, ще хване.

# 686
Аз пък два дни бях изпаднала в нещо като обсебване..не знам дали ви се е случвало. Реших, че трябва да си правя нещо на косата и точка. Няма как да я боядисвам, защото си казах, че ще го направя, когато имам бели коси. И реших, че ще правя нещо такова (Аз съм на черта малко под рамене, с много тънка коса)
След което отидох до фризьорката ми (която не я сменям за нищо) и показах същата снимка, при което тя ме потупа по рамо .. И ми обясни как от време на време ги имам тези периоди и да остискам, че и преди съм искала бретон, който след седмица вече не го искам. Каза също, че косата ми е още много рядка за тиражиране и ще стане много хвърчащо положението. Даде ми 3 ампули за коса...И ми препоръча да си купя нова дрешка ако искам промяна 🤣🤣 Та много се радвам, че не направих грешка, защото едвам пуснах горните си пластове, та да си направя косата на черта...Абе...забравят се тези неща...

# 687
Аз пък два дни бях изпаднала в нещо като обсебване..не знам дали ви се е случвало. Реших, че трябва да си правя нещо на косата и точка. Няма как да я боядисвам, защото си казах, че ще го направя, когато имам бели коси. И реших, че ще правя нещо такова (Аз съм на черта малко под рамене, с много тънка коса)
След което отидох до фризьорката ми (която не я сменям за нищо) и показах същата снимка, при което тя ме потупа по рамо .. И ми обясни как от време на време ги имам тези периоди и да остискам, че и преди съм искала бретон, който след седмица вече не го искам. Каза също, че косата ми е още много рядка за тиражиране и ще стане много хвърчащо положението. Даде ми 3 ампули за коса...И ми препоръча да си купя нова дрешка ако искам промяна 🤣🤣 Та много се радвам, че не направих грешка, защото едвам пуснах горните си пластове, та да си направя косата на черта...Абе...забравят се тези неща...
Много ти е добре прическата.

# 688
Пепундрела, преди няколко години имах периодично силно желание за промяна на цвета. С течение на времето се научих да правя радикална промяна, когато идеята ми се е загнездила за месец-два. До преди 4-5 години ходих вечно на петна от тези експерименти. Постепенно преминах към един цвят и сега въртя само нюанси- златисто, медно, кафяво. Тези нюанси се измиват за около 3 седмици, което ме устройва. Вчера пуснах 2 снимки, понеже цветът ми е малко по-капризен и отворихме тема за съчетанието на червената коса с дрехи, грим. Та реших да покажа нагледно на мен как ми стои Grinning

# 689
Хелия, удобно ли е да помоля за тези снимки на лично или тук? С червено,  и с друго?

Общи условия

Активация на акаунт