Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 10

• 44 868
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Street of Dreams
Мисля, че сивкаво и пепелно не стои добре на жълт оттенък. По-скоро топли цветове.

# 601
А дали ще отива на тъмните ми очи и жълтакавата кожа? Аз още не съм решила как да се направя, а предстои сватба на която ще ходя. Добре, че мата със сивкавия отенък падна след две измивания, че направо не можех да се гледам.
Вчера си седя в едно заведение и сервитьорката имаше много интересна за мен коса. Цветът беше буквално жълто, а в корените (явно израстло) в синкаво. Тя беше с тъмна кожа(или фон дьо тен)  и тъмни очи и и стоеше много сладко.
Прилагам снимката (където разбирасе цветовете са малко по-различни). Но поразителен ефект, откроява се от далее. Забелязва се, именно с жълтото си. И синьото и придаваше още по-интересен вид.
Това е пример, как да превърнеш дефекта в ефект.

# 602
Ондин, топлите цветове с какви оттенъци са? Например какво е топло кестеняво? Не мога да ги оправя тези кестенявите.

# 603
  • Street of Dreams
Ондин, топлите цветове с какви оттенъци са? Например какво е топло кестеняво? Не мога да ги оправя тези кестенявите.
Медено, червеникаво, златисто, топъл шоколад, карамел и производните им.

# 604
Много е светло това за 6-ца, учудвам се, и  това веднага след боядисване

# 605
А сервитьорката дали няма нищо против да се качва нейна снимка в интернет пространството.

# 606
Да,и аз това си помислих. А и цвета и изобщо съчетанието на мен пък ми циганее. Аз съм била с подобен. Кофти стои на жъртеникава кожа и тъмна,коса, вежди и прочие.

# 607
  • София
Това на сервитьорката е откровено грозно. Опърпана коса в ужасен цвят, възможно най най гадното жълто с някакви израсли корени.

Слънчо и Лусия - прекрасни цветове.

Аз съм много за боядисване, белите корени лъснаха, най първо на слепоочието. Боядисвах се около 10.09 с Лореал Екселанс. Направо вече ми писна много....

# 608
  • Някъде там
Това на сервитьорката е откровено грозно. Опърпана коса в ужасен цвят, възможно най най гадното жълто с някакви израсли корени.

Слънчо и Лусия - прекрасни цветове.

Аз съм много за боядисване, белите корени лъснаха, най първо на слепоочието. Боядисвах се около 10.09 с Лореал Екселанс. Направо вече ми писна много....
Лореал екселенс е супер нетрайна .
Аз сега ще се боядисвам с 6.000 с профи боя .
Мислех да вкарам лилаво,червено - отказах се .Не ми се занимава е експерименти .Отдавна ми мина манията по нещо ново и различно .
Само корени, косата не я боядисвам надолу Simple Smile

# 609
Искам нов цвят, чудя се дали ще ми отива нещо от тези
https://xcursioncentral.com/wp-content/uploads/2019/04/light-bro … color-295x320.jpg

https://i.pinimg.com/736x/e7/1f/bd/e71fbdc110a46197ca59f4abe1f6f72f.jpg

https://kukla.site/wp-content/uploads/2018/05/813fb113d22cbada60 … 468fab247bd47.jpg

Май няма човек тук, който да не ме е виждал на снимка.

# 610
  • Някъде там
Наскоро не накъси ли косата и не се ли боядиса ? Отварям само едната снимка
цвета не е лош (карамелено ми се вижда)Дали ще ти отива фризьора може да каже Simple Smile

# 611
Утре съм на подстригване, иначе скоро се боядисвах.
Скрит текст:

# 612
Ето ме мен като бях с измита боя и бременна в 9 месец. Това за мен си е откровено циганско. Решила съм да съм с топла петица и да не правя засега никакво по-сериозно изсветляване. Такава хубава коса имах.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 15:38 от неви86

# 613
Според мен ти отива този цвят и на мен ми харесва. И аз бях подобен преди години.
Ной-после ми се струва,че си доблигих максимално до червеното,което искам. Скоро няма да го махам. Харесва ми. Единствено трудното поддържане и сухотата,но ще я оправя с козметика надявам се. И косата няма да я режа. Нищо няма да променям. Освен може би бретон. Ще си кротувам засега,че лек косопад се появи. Трябва да купувам някакви витамини

# 614
Aз все повече чета за Алпецин тоник против косопад, та ако някоя от вас, момичета има впечатления, нека пише. Основно ме притеснява да не изсушава прекалено скалпа и основата на косъма, че все се боря със сухотата.

Иначе видях чудесни снимки на много красиви момичета и коси.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт