Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 10

• 44 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
С тази основа, трудно ще се получи от първия път. Бъди готова за изтощени и шарени кичури, поне в началото. Иначе ще ти отиват тези цветове. Аз много се харесвам с такова червено като твоето, но ми отне близо 2 години докато го махна.

# 616
Aз все повече чета за Алпецин тоник против косопад, та ако някоя от вас, момичета има впечатления, нека пише. Основно ме притеснява да не изсушава прекалено скалпа и основата на косъма, че все се боря със сухотата.

Иначе видях чудесни снимки на много красиви момичета и коси.  Heart Eyes

Аз го ползвах преди. Имах участъци без коса (след екстеншъни)  и точно от него косата ми започна мн да расте. Сега имам жесток косопад и не ми помага. Но нищо друго също не помага - тръгнах по изследвания да търся причината.

Няма да изсуши скалпа Алпеценът,   даже напротив - може да утежнява една идея повече.

# 617
Благодаря за отговора, bonibon_  bouquet
Желая ти бързо възстановяване на косата и много здраве!

# 618
Aз все повече чета за Алпецин тоник против косопад, та ако някоя от вас, момичета има впечатления, нека пише. Основно ме притеснява да не изсушава прекалено скалпа и основата на косъма, че все се боря със сухотата.

Иначе видях чудесни снимки на много красиви момичета и коси.  Heart Eyes

Аз го ползвах преди. Имах участъци без коса (след екстеншъни)  и точно от него косата ми започна мн да расте. Сега имам жесток косопад и не ми помага. Но нищо друго също не помага - тръгнах по изследвания да търся причината.

Няма да изсуши скалпа Алпеценът,   даже напротив - може да утежнява една идея повече.
Знаеш ли, че при една позната се оказа мъдрец за вадене причината за косопада. Колко невероятно звучи, но като си оправи зъбите и край с косопада.

# 619
Благодаря, момичета. Пусках кръвни изследвания - нищо. Не заради косопада, но преди 2 месеца и зъбите прегледах - и там няма нищо.  Сега ще изследвам хормони.

Косопад може да се появи от всичко, но се надявам да открия причината скоро.

# 620
Последно си харесах тази подстрижка, притеснява ме, че отпред е по-късо и да не щръкне на тънката ми коса, защото ми се е случвало, но пък и не е съвсем късо до веждите. Какво мислите? Май има някакви тук там по-къси кичури из косата.

# 621
  • Някъде там
Последно си харесах тази подстрижка, притеснява ме, че отпред е по-късо и да не щръкне на тънката ми коса, защото ми се е случвало, но пък и не е съвсем късо до веждите. Какво мислите? Май има някакви тук там по-къси кичури из косата.

Бях с такава прическа известно време .
Не стърчеше нищо на тънката ми коса (права и тънка )
Омръзна ми бързо и нямах търпение да израсне на черта отново ,понеже това ставаше супер бавно отидох и резнах доста от косата за да я изравня .И си направих и бретон защото предната част най бавно израстваше .

# 622
Tanch
За мен ще ти отива вторият от показаните цветове, но ще си много по-семпла, дори.. леко безлична с който и да е от тях. Според мен, де

# 623
Аз с въпорси Simple Smile

Някой с мнение за боите на Вела Колестон? Покривност на белите коси  и трайност ме интересува.
Харесала съм този цвят. При мен няма да стане толкова светло, но ако и ще се измие на третото миене по-добре да си купя какво да е от Лили Grinning
Скрит текст:

И отзиви за този крем?
Скрит текст:

Ползвала съм маската от серията - харесва ми. По принцип ползвам термо защитата от митичната серия и също си я харесвам, ама сега се чудя Grinning

# 624
Алечка, скоро не съм ползвала бои на Вела, дано не са им развалили качеството. Преди им бях голям фен (на Вела по принцип) и никога не са ме разочаровали. После изведнъж сякаш изчезнаха от пазара, напоследък забелязвам, че пак се появяват.
Относно крема на Лореал- на моята права, но гъста коса с тънък косъм й идваше тежък.

# 625
Слефиш, мерси! Боя на Вела не съм ползвала. Иначе татко им бяха дистрибутори преди 3000 години и влачеше разни неща из дома Simple Smile
Абсолют рипеъра е за по-дебели коси,да . Аз съм ползвала маската като бях руса и като почвах да потъмнявам и бях доволна, но момичета с по-фин косъм споделяха, че им идва тежка.  Колебая се, защото реално от крема от митичната серия съм си много доволна и се чудя има ли смисъл да пробвам друго или да заложа на сигурното Simple Smile. Ще го помисля още малко. Ако не си харесам дрогерийна боя ще поръчам термо и боя от рибата.

# 626
  • Ланкър, планините Овнерог
Тази термозащита съм я ползвала, харесва ми. А и хубаво мирише.

# 627
  • София
Коя боя препоръчвахте при много бели коси? Трайна?

# 628
Коя боя препоръчвахте при много бели коси? Трайна?
Лакме Collage 👍

# 629
Майка ми имаше доста време такъв проблем. След всякакви шампоани против косопад и без особен ефект накрая пробва с чесън. Бели се, с блендера се пасира и с много тънка кърпа се прецежда. Косата от корените към дължините се маже със сока. Стои се колкото може да издържиш. Хубаво е на мръсна коса. Не пари толкова. Вярно след баня миришеш на чесън, но след боядисване се убива миризмата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт