Отговори
# 570
Много благодаря!

# 571
Здравейте. Дайте идеи за интересни места в София и околността,/ не сме от София/ за дете на 2 години. Ходихме в Зоопарка.  Сега се чудим къде да я заведем за разнообразие. Мерси

# 572
На Витоша.

# 573
Ако е сред природата-Панчарево, Южния парк, Северния парк, има интересна детска площадка(подводницата).
Ако не е задължително да е навън-Природонаучния музей(след него може разходка пред театъра) , Музейко.

# 574
# 575
  • Варна
Момичета, два въпроса имам:
1. Днес два пъти намерих в памперса зелено ако. В събота пак имаше веднъж. Изцяло на кърма е. На 4 месеца. Нищо не съм променяла в моята храна. Доколкото четох не е притеснително, но все пак и тук да попитам за лекар ли е? Бебето е жизнено, яде си, без температура или друго неразположение.
2. Много усилено си "яде" ръцете. Редовно има ръка или пръсти в устата и вече 2-ма различни човека ми казаха да го отуча от този навик и едва ли не да дам биберон. Аз не искам да давам. Чесалки има няколко, но не им обръща внимание. Явно ръцете са по-сладки Simple Smile Това смучене нали не е онова смучене, което се превръща в навик и после трябва да се чудим как да се борим с него?

# 576
Започват да се подреждат зъбките под венеца. Чесалките са много груби за тях, моя е същия, успокоява се само с пръстчетата си. Помага ми и дентокинд на мама натура. Зеленото ако може да е от усиленото слюноотделяне или ако бебчето е било на по-хладно. Нищо притеснително още повече щом са единични случаи

# 577
  • Варна
Vivru, благодаря, успокои ме. Flowers Hibiscus

# 578
Опознават си тялото като си смучат ръцете./пръстчето - оставете го. Няма нужда от притеснения, докато е  в периода с временни зъбки.
За зеленото ако знам, че се случва ако им е било студено. Аз съм имала няколко такива памперса за месец - обикновено 1 път на ден.

# 579
Здравейте! Бебка е на 1,3г. и от 3 дни започна често да се буди и да плаче нощем. Пръцка често нощем. Какво да правя?

# 580
Едва ли са колики на тази възраст. Но все пак нещо ново да сте й давали да яде наскоро през тези 3 дни? Макар, че най-вероятно са зъби. Проверете да не е започнал да й расте някой зъб. На такава възраст кучешките растат, а те най-трудно се понасят. Какво може да направите? Приспете я пак и не се отчайвайте, период е и ще мине.

# 581
Момичета, два въпроса имам:
2. Много усилено си "яде" ръцете. Редовно има ръка или пръсти в устата и вече 2-ма различни човека ми казаха да го отуча от този навик и едва ли не да дам биберон. Аз не искам да давам. Чесалки има няколко, но не им обръща внимание. Явно ръцете са по-сладки Simple Smile Това смучене нали не е онова смучене, което се превръща в навик и после трябва да се чудим как да се борим с него?

Моят от съвсем малък започна да си яде ръцете и направо се опитваше да си налапа юмручето. Информирах се, че това е част от развитието на бебетата. Първо си лапат ръчичките, след това започват да поднасят към устата си всички предмети, които вземат. Така опознават света. От друга страна, по-нервното лапане може да е признак и за раздразнени венци.

# 582
И така... След "нощния терор", за който писах неведнъж преди, щерката се сдоби с 2 броя кучешки зъби. Ай, честито Joy

# 583
Дано се успокои милата! Та и вие също

# 584
И така... След "нощния терор", за който писах неведнъж преди, щерката се сдоби с 2 броя кучешки зъби. Ай, честито Joy

Ние с 3 😂 а сега е започнал и четвъртия.

Общи условия

Активация на акаунт