Отговори
# 585
  • София
Здравейте! Бебка е на 1,3г. и от 3 дни започна често да се буди и да плаче нощем. Пръцка често нощем. Какво да правя?

Някой път е и от храна. При моят син се оказа, че бобови храни приема много добре за обяд, но ако са предложени за вечеря, през нощта има доста газове и неспокоен сън. И някой път от авокадо се получава същото, но може и да е комбинация от храни. В заключение - предлагам по-леки и многократно изпитани зеленчукови ястия за вечеря, за да не будувам цяла нощ.

# 586
Чакам да избие 8мото зъбче. За кучешки май и е рано. Много я дразни венеца. Нови храни не съм предлагала, защото тя от няколко месеца яде почти само попара, телешко пюре, хляб и АМ.

# 587
И аз чакам кучешки, супер е купонът, чак до сутринтааа 😂
Kath, кътник тогава я зове Simple Smile

# 588
С по 2 бр кучешки зъби (отгоре) се сдобиха моите близнета на 8 месеца (без проблеми) ... Чудя се кои са следващите Thinking  Сега едната е явно кисела през деня, но пипам и нищо не усещам...

# 589
И при моята дъщеря избиването на кучешките е най-безпроблемно от всички зъби!

# 590
На моето момче сега му избиват и 4те кучешки и няколко кътника, не ми дава да видя. Няколко месеца нямаше нов зъб, сега юруш 😁

# 591
Леле.. миличкото.. аз си давам дентокинд на мама натура, ако не друго имам чувството, че спи по-спокойно от него 😅

# 592
Денем е добре положението, но нощния сън му е кофти-буди се по няколко пъти, което е нормално, разбира се. Давам му само Тийта прахчета, според мен е за успокоение на родителя Grinning Стискаме зъби да излязат всичките и това е.

# 593
Здравейте. Бебето ми е на 4+ месеца, изключително кърмено. От няколко дни му се появиха много ситни безцветни (не са зачервени) пъпчици от двете страни на корема. На пипане е като суха/груба кожа. Други симптоми няма.
Някоя сблъсквала ли се е с подобно нещо? Извън града сме и мога да го заведа при педиатъра чак другата седмица.
Благодаря ви!

# 594
Както се появиха, така и изчезнаха. Мажи с каквото хидратиращо имаш за след баня. Може да е нещо контактно, да си сменяла праха за пране или козметиката? Или да си яла нещо странно? Аз мисля, че тогава след една майонеза беше...

# 595
Момичета какво е това бебето е на 2 дни

# 596
Неонатолози няма ли в това родилно да отговорят на въпроса? Не е сериозно да се пита за дете на 2 дена във форума.

# 597
Едната ми каза че било засъхнало мляко, другата, че било нормално и само щяло да се махне.

# 598
Не е мляко, според мен. Ама му дай още ден- два . Все пак..знаеш къде е било 9 месеца.

# 599
Моето бебе имаше такива бели точки по нослето първите дни, но не толкова на гъсто. След това изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт