Отговори
# 690
  • София
И моята хапе от радост.Но то е по бащина линия,мм е отхапал месце от баба си от радост чак.Grinning

Шегувам се де,аз я хапя като ме ядоса и не желая да й плесна една по задника.

# 691
Лепенката би трябвало да се слага и маха само от лекар. Поне така ми беше казала моята педиатърка (въпреки че изобщо не слагахме).

# 692
Ами педиатъра показа как да го приберем  навътре пъпчерто и да я залепим. Каза че сами можем да я слагаме. Няма херния просто за да не изкача като се напъва и да се прибере по бързо. Аз си мислих че до 2,3 дни сама ще почва да се отлепя но не е почнала още.

# 693
Съжалявам ама това ми е леко тъпо 😒 Сина ми имаше пъпна херния, ЛЛ сложи лепенка, от която кожата му направи реакция, надигнаха се мехури като от изгаряне. Свалихме я, а хернията се прибра от самосебе си. За без нищо да го лепите...

# 694
Такива лепенки се слагат само, ако има проблем, иначе не знам защо сте я сложили, даже май е вредно. Като не знаете как да я махнете идете лекаря да го направи.

За чесането на ушите - защо чеше и двете, не се ли чешат само от страната, от която расте зъб? А и тя вече има 16 зъба, още ли кътници да растат? Не растат ли те след 2те годинки? 🤔

# 695
  • София
Моят син имаше бебешка пъпна херния на 1м, носи лепенка 3 курса по 20дни с 3-4 дни почивка между тях за да се възстановява кожата, имаше зачервено, където е лепено, но лесно отлепяхме, не го е боляло. Оправи се пъпчето - дали от самосебе си или заради лепенките, не можем да знаем.

# 696
И моя син имаше пъпна херния, но аз му слагах лепенките, педиатъра каза, че ако искам мога при него той да ги слага, но ми показа как и се справих и сама. Не помня колко време точно беше с лепенка около месец и с едната лепенка стоеше към 8-10 дни и правехме почивка 2 дена поне, но с последната станаха едни мехурчета, червено и спрях да му слагам, а и се беше поприбрало пъпчето. Казват, че може и без лепенки до годинката се израствало.. но зависи.

Аз искам да попитам за хубави памперси да ми препоръчате, но да са без гелове и тн. Че ужасно се подсича, особено като излизат зъби е страшно. Ползвали сме памперс, памперс премиум кеър, лидлските ама и от тях се подсича.

# 697
Либеро са много изчистени памперси откъм химии.

# 698
Здравейте, колко време е нормално да продължи кашлица при 3-месечно бебе? Вкъщи изкарахме грип и не я подмина, а педиатърът изписа биозин кидс и капки за нос.

# 699
Над седмица бих се притеснила

# 700
И моя син имаше пъпна херния, но аз му слагах лепенките, педиатъра каза, че ако искам мога при него той да ги слага, но ми показа как и се справих и сама. Не помня колко време точно беше с лепенка около месец и с едната лепенка стоеше към 8-10 дни и правехме почивка 2 дена поне, но с последната станаха едни мехурчета, червено и спрях да му слагам, а и се беше поприбрало пъпчето. Казват, че може и без лепенки до годинката се израствало.. но зависи.

Аз искам да попитам за хубави памперси да ми препоръчате, но да са без гелове и тн. Че ужасно се подсича, особено като излизат зъби е страшно. Ползвали сме памперс, памперс премиум кеър, лидлските ама и от тях се подсича.
. Мамиа нямат гелове и подобни, аз съм много доволна - не са дебели, твърди. Simple Smile

# 701
  • Ловеч
Здравейте
Искам да попитам,кога заместихте вечерята на вашите деца? Моят син е на 10+,от две седмици вече е на кухня,като на този етап му давам обяда и следобедната закуска само.
07:00 АМ
10:30 закуска
14:00 обяд
17:30 СЗ
20:30-21:00 АМ и сън.
Та се чудя да го оставя ли с този режим или да махна млякото сутрин и да му дам направо закуска,а вечер да давам супа към 19:00ч и след това АМ преди сън.
Сякаш ми се иска още време да пие по 2 пъти АМ,но не знам кое е по-правилно.
Извинявям се за дългия пост😊

# 702
Здравей Simple Smile Моите близначки са също на 10+,5 - кратен режим на хранене, първо и последно хранене е с АМ и мисля така да бъдат до навършване на 1 годинка Simple Smile

# 703
  • Плевен
На година и месец започнах да давам закуска, но все още си търси млякото и давам когато поиска. Напоследък започна да ляга по рано, отказва да вечеря и пие само мляко, та сутрин в пет шест часа реве за мляко. Не ми харесва, но какво да се прави.
Вечеря аз започнах след 10 месеца да давахдавам като се храним ние му давах нещо подходящо за него. Но и до сега 21 месеца яде символични количества на вечеря и кара само на мляко.

# 704
  • София
Охо, аз явно се мотам с това АМ, моя на годинка още си пиеше мляко след всяко хранене. Сега, на 1.5 г, пие мляко след като се наобядва/преди следобедния сън/ и преди лягане вечер. Уж съм си намислила да махам обедното, ама да видим...

Общи условия

Активация на акаунт