😀😀Е, не, все едно чета за нашият свекър. От раждането ни забрави, изобщо няма желание да вижда бебчо, камо ли да звънне или да подари нещо. Бил много сърдит, че не сме го кръстили като него ( Петър), как не ни е срам, че и Петровден бил близо ( той е на 28ми Юни, аз родих на 8ми Юли) 😀😀 Как да му обясня, че Петър е едно от най- омразните ми мъжки имена? 🤣🤣🤣 Свекървата пък на другата крайност- идва всеки ден и не мога да се отърва от нея. Ядяло си ръцете- гладно било, ревяло- гладно било, дай да го намажем със сол, че така правили едно време?? 🤦♀🤦♀🤦♀ Разсърди се, че не го изкъпа на първия ден след изписването.. От няколко дни ми се налага да ходя на прегледи и й го оставям да го гледа за по 2 часа, и усещам, че го е научила на ръце. Връщам се, тя го държи на ръце и то спи в нея всеки път. Сега няколко дни след посещението й, бебчо реве и ме гледа, като го взема и млъква, а преди като си го оставях в кошчето сам заспиваше, без да реве... направо не ми се ще вече да викам никой, ама как да се справи човек сам и на прегледи да ходи и документи да оправя... 🤷♀
Благодаря ви за съветите. Вчера и днес правих масаж на коремчето, колело и т.к. тя отказва вода я излъгах - намалих АМ от 110 на 90мл и веднага след това предложих вода. И днес вече има резултат на лице. Все пак мисля да питам педиатърката за пробиотик.