Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли връзка между симптомите на бременността и пола на бебето?
Какви са причините за гадене и повръщане по време на бременност?
Какви са причините за киселини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли връзка между симптомите на бременността и пола на бебето?
-
Какви са причините за гадене и повръщане по време на бременност?
Гаденето и повръщането по време на бременност се считат за нормални симптоми, причинени от хормонални промени и повишена чувствителност в определени части на тялото. Високите нива на прогестерон и витамини от група В са свързани с тези симптоми, но е важно да се отбележи, че те могат да варират значително при отделните жени.
-
Какви са причините за киселини по време на бременност?
Киселини по време на бременност могат да възникнат поради повишената продукция на хормона прогестерон, който отпуска мускулите в тялото, включително тези в храносмилателната система. Това може да доведе до намалена функция на сфинктера между стомаха и стомашно-чревния тракт, което позволява връщането на киселини в стомаха и причинява дискомфорт.
-
Какви са причините за честите посещения на тоалетната по време на бременност?
-
Какъв тип матрак е подходящ за бебешка кошара?
Кураж,още малко остана.
само , че аз съм в 32 седмица още
не се тревожа кой знае колко , ако трябва да съм искрена . Баткото беше горе леле не можех да ям , ритници в ребрата , това бебе е обратно спуква ме от шутове , около пъпа усещам стягане не знам това ли са контракции , обикновено като се наям, може просто да се издувам. Там имам лоша чувствителност още от първото секцио, не знам защо така ми остана като изтръпнало... Може ли бебето да ми прищипва нещо , такова чувство имам . Адска болка понякога .Доревава ми се .

При вас как е?