От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
аз съм с една мемори на Дормео подариха ми е с един топ матрак съответно не знам има ли разновидности но на мен ми е супер удобна.Е за спане по корем не става но то според мен никоя мемори не става.Ако се завъртам по корем просто махам възглавницата иначе ми натоварва кръстта

# 541
Tempur имат възглавница от мемори специално за спане по корем. Една с форма на детелина е.

# 542
  • оттам, откъдето започва България
аз съм с една мемори на Дормео подариха ми е с един топ матрак съответно не знам има ли разновидности но на мен ми е супер удобна.Е за спане по корем не става но то според мен никоя мемори не става.Ако се завъртам по корем просто махам възглавницата иначе ми натоварва кръстта

И аз съм така, доста често през нощта се обръщам да спя по корем и задължително магам възглавницата - да не ми пречи.

# 543
Аз я пробвах за малко и изглежда ОК. Не мога съвсем без възглавница като спя по корем, защото ми висва главата, имам нужда от малка опора. И затова си подлагам ръцете, обаче те пък изтръпват и се будя посред нощ с изтръпнали ръце. С тази се надявам утре да е било добре.

# 544
Тази на юск-олдън, я купих и я върнах. Мека изглежда само като я стискаш с ръце. Спах една нощ - не поддава грам. Върнах я.

Аз съм доволна след една нощ. Не ми трябва особено мека, в която да ми хлътва главата. Трябва ми нещо, което да подпира главата ми на точната височина и да е меко до толкова, че да не убива. С тази възглавница мога да спя във всички положения и все става. Доволна съм.

# 545
В Jysk има 50% на топ моделът им Gold F140 Dreamzone от 2к на 1000лв е намален. Някой има ли наблюдение за този модел?

# 546
  • Стара Загора
В Jysk има 50% на топ моделът им Gold F140 Dreamzone от 2к на 1000лв е намален. Някой има ли наблюдение за този модел?
Не посмях.
Както казва и Селесте..то как да избереш.
Но поне връщат цялата сума което не е рядко срещано..а направо са  единствените които го предлагат.

Нани например връщат само част от сумата и то след 100 условия...
Ние сме с този матрак от началото на март. https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-160x … ld-f140-dreamzone
За момента е рано за сериозни отзиви,но до тук съм много доволна. Матрака според мен е много комфортен за спане,средна твърдост. За сега не се е деформирал,въпреки че съпруга ми е 100 кг. мъж.И винаги сутрин се събуждаме и двамата отпочинали.

# 547
Здравейте! От около 9 месеца спим на матрак iSleep Silver Plus, уж ми е много комфортен и приятен, но всяка сутрин се будя с болки в кръста :/ отскоро и мъжът ми започна да се буди с болки - при него пък по-нагоре по гърба - така че просто вече сме сигурни, че това не е нашият матрак. Странно, но първоначално бяхме много доволни и този факт ме изпълва със съмнение и доли огорчение - ОК, ще го сменим с друг, но каква е гаранцията, че няма да ни заболи отново след няколко месеца употреба? Аз дори и до физиотерапия стигнах.
Искам да ви попитам кои са марките, които предлагат по-дълъг тестов период? Бегло съм чувала (без да съм сигурна) за Икея, Дормео, Тед. Всъщност доколко е лесно да процедираш така - да вземеш матрак и ако не ти е удобен, да го върнеш след 30-40 дни?
Селесте, установихте ли какъв е проблемът с матрака? На пръв поглед изглежда удобен и мек. Да не би да хлътва сутрин в долната част и от това гръбнакът да се натоварва?

# 548
Може ли мнения за матрак Тирена на Нани? Става дума да се ползва от деца

Тирена е твърд матрак. Само базов дунапрен. Ползвах го 7 дни на хотел. Става за няколко часа. Изобщо Нани са много пестеливи с омекотяването с пяна - и мемори, и друга. А иначе вдигат вой до небесата колко им били комфортни матраците. Пълни лъжи. За стотици лева. Когато отидете в техен магазин, отворете калъфа - на повечето само твърд дунапрен и нюню мекичко.

# 549
Не е твърд. Среден се води.
Като седнеш на края..и поддава.

На твърд на юск съм сядала - не поддава . За сравнение.

Каква е сърцевината е важно...тя може и мек дунапрен да е. И твърдак.

# 550
Някой ползва ли матрака "Body Rest" на марката iSleep? Имате ли впечатления от него?

И друго - дали ви запарва мемори пяната?

# 551
Някой ползва ли матрака "Body Rest" на марката iSleep? Имате ли впечатления от него?

И друго - дали ви запарва мемори пяната?
Купих на детето такъв. На мен не ми е удобен. И освен това ме запарва, става ми много горещо на него. Не знам на детето как е но ми се струва че и на него му е горещо защото страшна се върти.

# 552
В матрака "Body Rest" няма мемори пяна. Само два вида полиуретан. Но понеже стана ясно, че от лежането в магазина не може напълно да се ориентираш, иска ми се мнение на някой, преспал на него.

# 553
В матрака "Body Rest" няма мемори пяна. Само два вида полиуретан. Но понеже стана ясно, че от лежането в магазина не може напълно да се ориентираш, иска ми се мнение на някой, преспал на него.
Да няма мемори пяна, но запарва, нищо че се води Термо сенс, уж лятото охражад, а зимата топли. На мен ми топли постоянно. Води се мек, не ми харесва да потъвам, за мен е просто един дунапрен, нищо особено.

# 554
Здравейте тествахме матраци Магнифлекс. В общи линии търсехме твърд матрак  с мекичко отгоре. Харесахме Релано и Магни Гранде като втория ми се видя малко по мек отколкото ми се иска. Продавачката Реланото го наричаше юношески защото бил по-нисък. Според вас има ли проблем да спят възрастни на него?

Исках да потърся повече инфо и ревюта за тази матраци по чужди сайтове но нищо не излиза, търсих на сайта официалния сайт на Магнифлекс но не излизат такива матраци. Възможно ли е да се правят само за България/Източна Европа и да са по нискокачествени?

Общи условия

Активация на акаунт