От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 161
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
И аз спя на меко и ми е много гот. Отдавна обаче не се обаждам, защото всички налитат на твърдо.
Черна станция, от кой мек матрак сте доволна?

# 571
Някакъв Магнифлекс беше, от тези с две различни повърхности. От по-скъпите, май беше Магнигел дуал, ама не съм сигурна.

# 572
От магазина ни обясниха, че Нани са се отказали от сваляемия калъф за еднолицевия Каспия полифлекс, защото след пране се свивал и имало недоволни клиенти.  Иначе като качество смятам, че нашият матрак е добре - дамаската ми харесва, стегнат е и почнах да му свиквам вече, въпреки, че продължавам да си мисля и за топ матрак Simple Smile
В хотелите ( поне в тези, в които се сетих да погледна) матраците са пружинни и на мен също са ми много удобни, но не посмях да си купя такъв заради скърцането, което неминуемо в един момент ще се появи предполагам.
Добре, нека кажат ползвателите на матраци с покет пружини - скърцат ли?

# 573
Isleep cosmopolitan за нас /160/200/ използваме го 2г вече.
За тийновете/18+ и 13+/от около 10мес. Isleep  Silver plus./90/200
Никакви забележки откъм качество и комфорт.
Силвър плюс не запарва ли?

# 574
https://mattro.net/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0 … D0%B0%D1%86%D0%B8
Взех 2 броя 90/200 с много свито сърце. Wink
 Ще мога да дам отзиви поне след месец.
Търсих мнения в нета, но не открих.

Как е, доволна ли сте?

# 575
Isleep cosmopolitan за нас /160/200/ използваме го 2г вече.
За тийновете/18+ и 13+/от около 10мес. Isleep  Silver plus./90/200
Никакви забележки откъм качество и комфорт.
Силвър плюс не запарва ли?
Не са се оплакали за толкова време.

# 576
Аз имам един матрак на Нани, много ми е удобен, но не знам какъв модел е защото е стар. Минуса е че пружините са от хоризонталните и вече се усещат, но грам не скърца. Сложила съм една олекотена завивка за да не усещам пружинките и  много ми е удобен, но вече е много стар и за смяна, но не смея да купя нов.

# 577
Аз имам един матрак на Нани, много ми е удобен, но не знам какъв модел е защото е стар. Минуса е че пружините са от хоризонталните и вече се усещат, но грам не скърца. Сложила съм една олекотена завивка за да не усещам пружинките и  много ми е удобен, но вече е много стар и за смяна, но не смея да купя нов.
Здравейте, на Нани препоръчвам Аруба мемори с покет пружини. Удобен е много, аз съм доволна!

# 578
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък препоръчвам отново матрак Каспия Полифлекс на Нани (без пружини) на 8 години. Simple Smile
До момента без забележки, дай Боже и занапред да е така.

# 579
Нани Каспия са еднолицеви, а Аруба -двулицеви, което е важно, а от поста на Freyda не става ясно какъв търси. 🙂

# 580
Здравейте, на Нани препоръчвам Аруба мемори с покет пружини. Удобен е много, аз съм доволна!
Здравейте, а как чувствате Аруба, мек ли е, поема ли извивките на тялото, на сутринта как е? На някои лягаш вечер - удобно, а на сутринта си схванат.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 11:51 от RozaBela

# 581
Някой ползва ли  модела на Isleep - Memory spring/ с покет пружинки/, какви са впечатленията?

# 582
Здравейте, а как чувствате Аруба, мек ли е, поема ли извивките на тялото, на сутринта как е? На някои лягаш вечер - удобно, а на сутринта си схванат.
Сложила съм го на страната с мемори пяната, обгръща тялото, но не е прекалено мек, не потъваш.
Води се балансиран и такъв трябва да е, не е препоръчително да се спи на прекалено меки матраци.
Преди да го купя пробвах и Memory Spring на I sleep, не ми хареса, не ми беше изобщо удобен. Истината е, че трябва да се пробва в магазина и то поне 2-3 пъти, преди да прецените.

# 583
Някакви мнения за този матрак:
https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-160x200sm-gold-f115-dи reamzone

И ако може някой да ми обясни какво означават буквите F и S при матраците?

# 584
Ф е твърд. С беше мек..те са с пружини мисля с-ките.

Общи условия

Активация на акаунт