Комплекс от външен вид, моля за съвети

• 4 614
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
Тръгни на фитнес.
Може и само да тичаш в парка на първо време.
Спорт и дообра храна, така и акнето ще се изчисти.
Спокойно, момче. Млад си, здрав си, всичко тепърва ти предстои.
А в гимназиите децата са жестоки. В живота вече си подбираш средата, компаниите, приятелите.
Нищо ти няма, ще излезеш от дупката, като започнеш да повишаваш самочувствието си.
Хайде, успех !

# 46
А къде?
Съветвам те за завършиш поне 3 модула в СофтУни и веднага ще си намериш работа. Има голям глад за програмисти. Ще изкараш парите за корекциите за не повече от половин година. Ако вашите не искат да ти финансират обучението, може да им поискаш заем, който ще им изплатиш в рамките на година. И ще започнеш живота си с летящ старт. Нищо не дава такова самочувствие, като финансовата независимост.

# 47
А кандидатства ли? Ако можеш да програмира, можеш да започнеш работа и без диплома, а после шини и кожен лекар. На програмистите им се носи слава на паралии, та момичетата ще почнат да се въртят около теб. Езици знаеш ли? В София ли живееш?

# 48
Съвсем без никаква диплома няма кой да го вземе, освен в някой сайт за фрилансери, където да изпълнява елементарни задачи за 5 долара на час.
СофтУни обаче незабавно отваря много врати. Учиш си от къщи, лекциите са онлайн и са много добре направени, само на изпити се явяваш в края на всеки модул. Въпреки че не е акредитиран университет, всички фирми го знаят и студентите му са много търсени. Не говоря на теория. И нямам никаква връзка със СофтУни, да не реши някой, че правя реклама. Просто искам да помогна на момчето (ако всичко е истина, все пак съм с едно на ум).

# 49
Мои близки приятели са много добри програмисти, прекъснали в 3ти курс. Никой не им искал диплома от университета, по техни думи. Гледат какви проекти са имали/дават им задача да свършат, само това ги интересува при интервю. Да, Софт уни отваря много врати - насочи се на там - php, Java и т.н.
Завърши им курсовете, и ще видиш как ще се почувстваш по-добре с една добра работа. Мои бивши съученици, дето ей така се присмиваха и бяха нагли, решили и те, щото е много модерно и заплатите са големи, IT сега да стават.
Да ама не става. Не е за всеки, щом ти се отдава, смело напред!

Само спри да ревеш и да се оплакваш,  дръж се като мъж. Каквото било, било. Продължи напред живота си.

# 50
Съвсем без никаква диплома ги вземат на 19-20 години. Обвиненият за хакерската атака в НАП е на 20 години. Със сигурност не е завършил университет.

# 51
Да бе, ще си губиш младостта в програмиране. Какви са тия съвети, дами?
А стане, а не стане. Същото и със Златните пирамиди на Пеевски.

Аз бих те посъветвал да станеш златотърсач и да се обвържеш за някоя заможна баба-реститутка, която да ти плати корекциите. Е, интимната част ще е малко тегава и трябва да внимаваш да не я гътнеш ако се престараваш.
После я зарязваш и запазваш подаръците. Laughing
Щеше да е добре и да й направиш едно дете да си вържеш гащите и занапред, както правят много дами от този сектор, ама за съжаление във вашата конфигурация няма как да стане, освен ако бабето не е някакъв природен феномен Laughing

# 52
Е дано се шегуваш, макар и изключително просташки.

# 53
Е, няма само женските Златки от грозни патенца да стават принцеси.
Може и да се шегувам, ама моят вариант е сто пъти по-практичен от вашите.

# 54
Може и да се шегувам, ама моят вариант е сто пъти по-практичен от вашите.
Защо, ти него ли прилагаш?

# 55
Аз пък мисля, че когато някой е неуверен в себе си, винаги ще се чувства зле, каквото и да направи. След като си направи операция на носа, пак ще се намерят такива, които ще му казват "много грозно са ти оперирали носа". Тогава отново ще се чувства на дъното. Първата корекция, която трябва да направиш за себе си, е да имаш самочувствие и да се обичаш, въпреки недостатъците си. Когато обичаш себе си и се харесваш такъв, какъвто си, хората около теб ще го усетят и също ще те приемат. Предполагам, че когато те обиждат, навеждаш глава и ти личи, че си засегнат. Това е мотивацията на лошите хора - да има резултат от подигравките им. Те се хранят с твоето нещастие.

Няма как да имаш самочувстивие, когато е пълно с идиоти, които на всяка крачка се опитват да те смажат. Все в един момент ще успеят. Трябва да си много дебелокож,  направо олиговрен и освен това да отговаряш на агресията с агресия, а не да поемаш всичко в себе си и да се подтискаш. Аз съм така - мълча си щото не мога да обидя човек, нищо че той ме обижда.
Верно е, че ринопластиката може да му докара още проблеми, ако не е успешна и както той иска да бъде, но повечето состават доволни. Трябва да проучи добре какво и как иска - в Търция е пълно с добри хирурзи, които могат да го подобрят значително и ще се почувства по-уверен и ще си излиза спокойно.
В България има много лоши и прости и хора и се подиграват явно по улиците дори на непознати - това може много да сдуха човек и просто няма как да има самочувствие. Та дори да им отговори подобаващо и да ги затапи, то всеки ден ще има някой нов простак за затапване  и няма свършване. Просто трябва да се оправи каквото може. Човек няма как да се чувства добре и да е със самочувствие да бъде себе си, ако се вижда грозен или ако околните непрекъсанто му го напомнят. Или да емигрира в по-цивилизована държава.

Имам приятелка, която изглежда трагично. Усмивката я загрозява, но тя явно си мисли, че изглежда добре. Винаги е в добро настроение, симпатяга е, но виждам хора,които не я познават добре как реагират на нея. Тук са цивилизовани и няма практика да обиждат непознат по улиците. Но си споделят един на друг и са ми казвали, че изглежда зле. И аз го виждам, но тя е добър човек и не ми пречи. Но първото впечатление, която предимно оставя външния вид, е лошо. А се облича добре и се поддържа иначе. Доста време не можа да си намери свестно гадже, но сега гледам е намерила симпатично и добро момче. Мъжът ми хич не го харесва, вика че му е много странен и сигурно за тукашните стандарти е странен, но на мен ми е много симпатичен и се обичат и са си щастливи. Ама десетина години си беше сама и предполагам е заради външния вид, защото както казах иначе е много приятна като човек и усмихната, отделно и е професионална съблазнителка, просто когато си грозен и се опитваш да съблазняваш изглеждаш странно и дори смехотворно. Но тя наистина е много добра в това, много артистична.

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 11:53 от Skrekkelig

# 56
Ринопластиката можеш да си я спестиш - сложи си едни шини да ти се оправят зъбите, оправи акнето и всичко ще е наред. Ако почнеш да спортуваш значително ще ти се повиши самочувствието. Само да ти кажа, че в гимназията всички са супер гадни, мен също много са ме подигравали. Имах (и все още имам) акне, тогава беше бая кофти, сега успявам да го контролирам повечко, но сам се сещаш какво беше тогава. В университета, обаче на никого не му пукаше, на работа също и се поуспокоих. Явно училището прави всички зверове.

# 57
А кандидатства ли? Ако можеш да програмира, можеш да започнеш работа и без диплома, а после шини и кожен лекар. На програмистите им се носи слава на паралии, та момичетата ще почнат да се въртят около теб. Езици знаеш ли? В София ли живееш?

кои момичета - тук във форума поне всички са женени по любов, а не за пари. И изобщо не мисля, че е добра идея да привлича използвачки с парите си, които само ще го цоцат, но няма да го обичат, а може и дори да се отвращават от него. Освен това по-лесно ще събере пари за ортодонт, козметик и нов нос отколкото за Бентли - ако няма скъпа кола как ще разберат, че е богат за да му се лепнат. Тия меркантилните търсят МНОГО  богати - някакъв си програмист работещ за 5000 лв че и грозен няма да им представлява никакъв интерес.

# 58
Вече разисквахме в друга тема, че в България МНОГО богатите се свръх малко, предпазливи и разглезени са, а и те си имат своя редовен контингент от висок клас тунинговани принцеси.

Златната мина са точно тези, непретенциозните и комплексирани мъже, които ще хлътнат бързо по мацката и ще мога да й вадят по 3-4 бона за джобни на месец, сигурна работа. На повечето използвачки изобщо не им трябват повече, а дали е дали е грозен или не, няма голямо значение, след като е просто инструмент. Инструмент е и чушкопека, важно ти е да ти изпече чушките, а не че изглежда като кошче за баня  Grinning

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 12:29 от Анонимен

# 59
Ахахаха, Братане, ти внесе много неочакван завой в темата! Joy Хубаво е, че сам признаваш, че планът има и някои мааалки недостатъци. Иначе е оригинален.

Общи условия

Активация на акаунт