Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 260
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
Браво, радвам се, че нещата са наред. Hug
То и при нас са вече само кръвни, в Сити ходи вече веднъж на 6 месеца за скенер, а сцинтиграфия не е правил от миналата година.

# 346
Фри, напиши bbc HRT , ще ти излезе статията от вчера, една женица даже се е снимала във видео да каже, че “Няма пък да я спре” , че нямала рисков фактор . Много ми е интересно за какъв рисков фактор говори, като тук виждаме , че на всяка жена може да се случи...това да си сензитират гърдите с естроген , и точно започва да намалява естествено....За маслото от Иглика -май е най-доброто , само внимавай за качеството, защото добавките не са регулирани. Има случаи на билкови таблетки за сън, при анализ-къпани с диазепам... В смисъл - да не са добавки с естроген , а да ги продават за вечерна Иглика .

# 347
Svetliii, лошо е, че Al97 няма близки, на които да разчита...Аз и за синчето все си мисля....Не знаем може ли са поне малко да се обслужва..Дано да се закрепи жената..

# 348
Ема, поспри се.....Ал каза  че има приятели, има мъж до себе си...аз съм сигурна, че добър човек като нея има на кой да се опре. В такива ситуации, отдавна е отсята плявата от сеното и са останали  наистина стабилните опори.

# 349
Ема, поспри се.....Ал каза  че има приятели, има мъж до себе си...аз съм сигурна, че добър човек като нея има на кой да се опре. В такива ситуации, отдавна е отсята плявата от сеното и са останали  наистина стабилните опори.

На чужд гръб сто тояги са малко! Положението й е трудно. И аз съм на тази възраст...без близките и знам какво са приятелите,  болно дете.... Знаем, колко са непредсказуеми приятели. Пази се от приятелите, а от враговете ти Бог те пази.... Няма българската пословица, която да не е правдива...Бог да помогне на жената  и скъпата й рожба....

# 350
Добро утро на всички!
Има ли някакво време, което трябва да изчакам, преди да започна да спя на страната на операцията? Или да пробвам, пък каквото стане. Направи не се издържа вече, имам едни коренчеви  изменения на два нерва на левия крак при хълбока и боли като се залежа  на него. Преди месец беше операцията.
Иначе вчера ми е второ вливане, да видим сега дали ще разбера нещо от него. Миналата седмица в сряда цял ден лежах, кръвното ниско, като стана ходя залитайки, нямах сили за нищо. Ама дали беше от двойната доза антихистамин ще си покаже, спрях второто хапче.
Трябва да си върна стъкълцата, няма д се прави ревизия, вече е сигурно. Което трябва да ме радва, че ми спести едно пари, обаче ми е и тъпо, щото са сериозни  нещата.
На бяла съм, вчера видях в центъра и жълта и червена. Казаха, че моята е доста силна, не е от леките.
Пратиха ме на ехограф, че скенера нали показа  лимфни възли подмишница увеличени. Появи се и една болка при натиск, там където има някакво уплътнения в нея. Докторката смята, че е по-скоро с вид на киста, има едно възелче към 5мм, което не се смята за увеличено. Притесних се нещо по тоя повод. После ми мина ☺
Много изнервени пациенти имаше вчера. Караха се със сестрите, на докторите тон държат. Една даже обиждаше, ама на висок глас, че клиниката е зле, че доктори напускат, нямат персонал и каква дупка било тук. Скоро  и свършва ХТ може и поизнервена да е била. Обясни ми, че РМЖ е много по-тежък от рак на дебелото черво. Викам всеки рак е тежък особено като не е навреме хванат. Имам няколко примера около себе си, то вече май като кажеш, че имаш рак, не предизвиква някаква изненада.
Пак дълго стана, отивам да си пия кафето и ви желая спорен ден.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 10:03 от Анонимен

# 351
Здравейте всички
 Здравей Тото аз си позволих да спя на ръката долу горе след месец, но за да не се притиска много слагам меки възглавници до мен и се завъртам върху тях. Не лягам върху самата ръка да отпускам цялата си тежест а я протягам нaстрани и нагоре. Мисля че е някакъв компромисен вариат да може да се движи лимфната течност. Аз имам някакви болежки в ръката, но мисля че се получиха от прекомерно пазене на ръката и обездвижване ( гледах я като писано яйце , сега експериментирам някакви дейностти и я чувствам доста добре).
Много пациенти има навсякъде, стана много натоварено навсякъде. Аз другата седмица ще ходя на първи диспансерни контроли ще видим в Младост какво е. Успех днес стискам палци за ехографа и аз ще ходя на мамолог днес че не ме слуша главата.
Успешен ведър и безстрахов ден на всички.

# 352
Здравейте, момичета и момче,
Тото, добре се справяш и занапред ще е така! 🍀🍀🍀

# 353
Тото, не мисля че има срок....като успееш да се обърнеш на оперираната страна и не ти изтръпва, можеш да спиш на нея. Дано да можеш, де.....че аз все още не се чувствам комфортно, а много обичах да спя на тая страна и по корем. Рени добре те е посъветвала за възглавниците. Аз, даже обмислям да взема да си взема една за кърмене, че сега съм се затрупала с едни малки възглавничета и сутрин си ги търся из цялата стая... Laughing А, за пациентите- то по опашките пред кабинетите е пълно с интересни персонажи: то е ясно че там всички са болни, но някои са по-по-най.....
Скрит текст:
На лъчето има една " дущица"- идва със цяла свита и влиза заедно с една от придружителките, за да ѝ помага да се съблече и да легне и стане.....,обаче като не пуснат придружителката, лично съм я виждала как рипа като сърничка...ама явно е намерила поле за изява...

# 354
  • София
Здравейте всички
 Здравей Тото аз си позволих да спя на ръката долу горе след месец, но за да не се притиска много слагам меки възглавници до мен и се завъртам върху тях. Не лягам върху самата ръка да отпускам цялата си тежест а я протягам нaстрани и нагоре. Мисля че е някакъв компромисен вариат да може да се движи лимфната течност. Аз имам някакви болежки в ръката, но мисля че се получиха от прекомерно пазене на ръката и обездвижване ( гледах я като писано яйце , сега експериментирам някакви дейностти и я чувствам доста добре).
Много пациенти има навсякъде, стана много натоварено навсякъде. Аз другата седмица ще ходя на първи диспансерни контроли ще видим в Младост какво е. Успех днес стискам палци за ехографа и аз ще ходя на мамолог днес че не ме слуша главата.
Успешен ведър и безстрахов ден на всички.
И аз другата седмица (10.09) съм на първи диспансерен в Младост (София)

# 355

[/quote]
Ооо и аз съм за тази дата . Казаха че може и да е около тази дата но засега мисля и аз да я спазя ако нещо детето не ме възпрепятства. Аз съм при др. Кръстева. Какво ще ми правят нямам представа. Незнам дали да щурмувам в ранни зори. Като се записвах към 11 часа беше доста спокойно . Имаш ли план за действие Angel или определен час? Ще се радвам да се срещнем

# 356
И аз съм на диспансерен - трети подред.  Първия път ми пуснаха 3 маркера + обстоен преглед при хирург и ехограф, втория път само два маркера, сега третия, както върви може само да се разпиша, че съм отишла. И понеже ми се струва недостатъчно това следене - аз си ходя отделно на ехограф и ЯМР на шест месеца. По някоя време май скенер ми се полага.
Успех, момичета, всичко ще е наред!

# 357
Къде правиш ЯМР-то?

# 358

В Сити клиник - Варна

# 359
  • София

Ооо и аз съм за тази дата . Казаха че може и да е около тази дата но засега мисля и аз да я спазя ако нещо детето не ме възпрепятства. Аз съм при др. Кръстева. Какво ще ми правят нямам представа. Незнам дали да щурмувам в ранни зори. Като се записвах към 11 часа беше доста спокойно . Имаш ли план за действие Angel или определен час? Ще се радвам да се срещнем
[/quote]
Аз съм при Бонева. По спомен ще ми правят ехограф към 10, та сутринта ще съм там, ако искаш, ще се разберем на лични нещо да се видим

Общи условия

Активация на акаунт