Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава 20/33 Day 8: Clamshell Kicks #100glutechaallengе + Rowing 28 min (2x10 min short intervals + 2x4 min rest i.e. easy rowing)?
Какво представлява тренировката Lift4?
Какво представляват тренировките на Eva Chodakowska?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава 20/33 Day 8: Clamshell Kicks #100glutechaallengе + Rowing 28 min (2x10 min short intervals + 2x4 min rest i.e. easy rowing)?
Това означава, че участникът е включил предизвикателство за гърди и дупе, като изпълнява упражнения като Clamshell Kicks, свързани с предизвикателството #100glutechaallengе. Освен това той/тя извършва и кардио тренировка, в този случай гребане в продължение на 28 минути, като се спазват интервали от 10 минути интензивно гребане, последвани от 4-минутни почивки с леко гребане.
-
Какво представлява тренировката Lift4?
-
Какво представляват тренировките на Eva Chodakowska?
-
Каква е тренировъчната програма на Нина Добрев?
-
Какво представлява тренировката Pyramid Pump Upper Body?
Направих 21ДФ риъл тайм и мислех да почвам Екстрийм-а, когато попаднах на календар на JoanaV за 8-седмична програма finish strong. Видях, че ще свърши точно за Коледа, пък и има по 5 тренировки на седмица. Тази седмица е 5-та подред. За сега съм супер доволна, няма почти карио, но аз си допълвам в събота и неделя по нещо ако реша. Много ми допадна тази тренировка
(Кейт го прави с 35 и 30 паунда, което се равнява на около 15 и 13 кг.). Чест флай успях два сета по 10 повторения пак с 12кг. и третия сет успях само 7 повторения да направя, а най-голямата ми гордост е single arm rear delt fly с шестици. Знам, че няма значение кой колко вдига, но спрямо възможностите ми преди една година да кажем, бележа напредък.