Не бих дъвката дъвка на празен стпмах, звучи ми ужасно.
Знаем, че бг мамата е еталон във всяко едно отношение, еле пък хигиенично, нЕма нужда да се надскачате кой е по-по-хигиеничен.
Значи ако си нормален работещ човек, с 8 часов работен ден, после заедно с мъжа си вършите някакви домакински и други задължения, ходите на кино, заведение, гости и т.н., и накрая се приберете и си легнете в различни стаи, та значи ако нещата между вас са така-то вие сте нещастни хора и не сте никакво семейство. Това е индикатор, червена лампа, направо фенер, че нещата в семейството не вървят и е време поне за семеен терапевт.
Хмм, ами замислих се за семействата, които са ....много, не се доверявам на статистика, та семействата, в които единия работи в чужбина-временно или постоянно, тези със съпрузи тираджии или моряци, такива като мен, които работят с нощни смени и нощем не са си в къщи....ами ние сме много бре, и все нещастни...и то заради едно спане отделно от половинЪТ. Подчертавам, спане, не секс, интимен живот, физическа близост и т.н. Явно спането заедно е критерият за измерване на близостта в едно семейство за някои, а аз си мислех и 30 години държах на други неща...явно е време да преосмисля приоритетите си....

Препоръчани теми