Ми то като се замисля ММ за 20 години колко пъти е спал с колеги по командировки.... Излиза, че ми е изневерявал и то с мъж.😱
Спал е с мъже под една завивка, преплели крака?
И не е гей?
Спал е с мъже под една завивка, преплели крака?
И не е гей?
Ние пък сме заедно от 8 години и спим разделени от 6, а пък минала седмица се оженихме. Ко Ши кажИти, а
Ама то от скоро се налага да спим заедно, може би сме се сближили духовно и интимно и явно за това решихме да се женим. За съжаление обаче вече сме пред развод, че след около месец пак ще си спим отделно...не знам, не знам.
Ние пък сме заедно от 8 години и спим разделени от 6, а пък минала седмица се оженихме. Ко Ши кажИти, а
Ама то от скоро се налага да спим заедно, може би сме се сближили духовно и интимно и явно за това решихме да се женим. За съжаление обаче вече сме пред развод, че след около месец пак ще си спим отделно...не знам, не знам.

Кратко, точно, ясно.
След като смяташ писането тук и споделянето на това кой къде спи за "изпитване на нужда", и то, за да се оправдава някой, значи много неща в писменото общуване не са ти ясни. Дано в реала да не е така, че ми е мъка за тези, с които го правиш.
Препоръчани теми