🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 32 021
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Фалшива новина е,а и тя не може да пее.

# 91
Фалшива новина е,а и тя не може да пее.
Че къ'? Joy
https://youtu.be/VplTTUU-uZs
След 2:15 е нейното...пеене Animal Hear No Evil

# 92
  • София
Записвам се и тук, няма да мога да гледам първото предаване, че живот и здраве съм на сватба в събота, но ще го изгледам на повторение.  Simple Smile

# 93
  • Испания
🐥 Никой не знае кой всъщност се крие зад тази маска. За всички - това е просто ПИЛЕТО ⤵️

Дами и господа, представяме ви ШАПКАРЯ. Луд и мистериозен - това е просто той.🎩

# 94
Здравейте, записвам се при вас, благодаря и за темата. 💐 Изгледах няколко клипчета от американския формат - там е интересно, ама у нас не знам дали ще съумеят да залъжат някой. Петя Бу по дишането и ръцете само ще я позная. 😁

Иначе тия костюми са доста страшнички, пилетата и буболечките особено. 😬😞

# 95
Ако е само в събота,ще пропусна.От години не се свъртаме в нас.Повторения,записи, не гледам.Няма формат у нас,който да го заслужава.Разочарована съм от всичко,с което започнаха този сезон по нова.Аз и някой друг не сме критерий,пак ще кажат след няколко месеца,че всичко им е изключително успешно.Smiling Imp

# 96
Ами другите дни има сериали и предавания, това е вместено само в събота. Аз чух, че 16 участници щели да бъдат. В капките пролетта, участваха журито от х фактор, водещите всеки път казваха фактора се събират, имат някакъв план пак и Заки клатеше глава, като за истина. Няма да се учудя да са състава на журито именно те. Едната сигурно ще е Михаела Маринова, къде ли не я слагат вече, особено ако Саня е жури

# 97
  • София
Според мен трудно ще се реализира тук, как точно ще знаят само 10-тина човека, като все пак тези хора трябва да стигнат до студиото, все едно никой няма да види кои точно се мотаят около студиото. Дано го снимат извън София, че да се задържи по-дълго тайната, че ако е във Фестивална, бързо ще приключи.

# 98
# 99
  • София
Ники Кънчев, Геро, Мария Илиева и Гала ще са в журито до колкото разбрах. Хванах сутринта малко " На кафе", но сега не мога да пусна дадения по-горе линк.

# 100
Оф, нито Гала, нито Ники Кънчев, нито Мария Илиева са забавни и интересни, дори по-скоро обратното. Ужас. Геро поне е глътка свеж въздух.

# 101
  • Пловдив
От тези ни един не ми е симпатичен.

# 102
  • София
Оф, Гала. Дори Мария Илиева ще изтрая с вечната ѝ усмивка, но Гала ми идва в повече. Стефчо няма ли да го намърдат и него. Sick

# 103
  • София
Аз пък за Геро имам лошо впечатление от поведението му в театъра.  Laughing

Ще им дам шанс де, ама вече толкова много разочарования ми се насъбраха от НОВА тв, че ме е страх да се надявам, че ще ми хареса.  Laughing

# 104
човек по глас се познава за около 2 секунди.

интересно шоу.

Общи условия

Активация на акаунт