НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 31 008
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета. Аз пия витамини актив мама на допел хертс. Не мажа с нищо, но аз нямам оттоци. За сметка на това имам вени - разширени на единия крак...от месец ми се появиха и ме болят, но търпя. Прявя студени обливания.
Да попитам и аз някоя от вас заболявало ли я е кръста след чистене, вчера чистих 4 часа и сега ме боли кръста? 🙄
И да не съм бременна ще ме заболи кръста от толкова чистене. Говоря чисто теоретично, в живота си не съм си причинявала 4 часа чистене наведнъж 😁 Всеки ден по малко Simple Smile

# 166
Ползвам фирма за основно почистване , от мен се изисква само прах и прахосмукачка 😀 бременна в 7ми месец и вкъщи с малко дете , ако започна и есенното почистване сама , ще се самобичувам . 😀
Влизаме в сериозни месеци , състоянието ни не е за подценяване , дори и да се чувствате че можете да го свършите , правете нещата с много почивки .

# 167
Силвия, имаш право. Само дето аз хич не се пазя. То няма и как да стане. 2 малки деца, чистене, пране, подреждане, следобяд крос—тренажор докато спят, вечер разходка в парка. Общо взето от сутрин до късно вечер не сядам освен докато ям. Мъжа ми не е някакъв садист, предлага ми чистачка, детегледачка, помага вечер с децата, аз не искам чужди хора да ми се месят. Такава съм. Засега се чувствам ок, притеснявам се обаче по—нататък дали ще издържа на това темпо.
Относно отоците, засега не са забележителни, то и времето е горещо. Никога с нищо не съм мазала. Съвсем нормално е да се задържат течеости. Накрая на бременността вече ми се подуват ръцете и краката, даже бях вдигнала с единица номера на обувките. При някои жени е и по—зле. Моя позната с близнаци от обувки 39 е минала на маратонките на чичо си — 43. Но тя е била качила и 30 кг. След раждането ми спаднаха пръстите за броени часове. След това тялото постепенно продължава да губи излишни течности.

# 168
Моите крака леко отичат в жегата, основно ходилата, на глезените не личи толкова. Половин номер съм качила на обувките, цяло лято съм с едни сандали, които купих напосоки на намаление миналата година Simple Smile Помага обливане със студена вода, даже направо понякога си ги кисна в леген с хладка вода. За облекчение на болките - мажа с една арника, като лека течност е. Охлажда умерено и облекчава малко болки.

Но все ми се струва, че краката ми са горещи, а пръстите на ръцете ми се подуват леко, но пък осезаемо все едно не мога да ги движа нормално.

# 169
Момичета,аз само да ви споделя ,че съм в Майчин дом София с 3 см разкритие и контракции.
Не могат да разберат и на мен какво ми е-имам много кетони и белтък в урина, кръвните са зле.....И всичко започна с повръщане 2 пъти,адско главоболие и след това ви не на свят.Болки в областта на бъбреците.
Сега съм на системи,бият ми и кортикостероиди за дробчетата на беб.Според тях е и доста по-малък -под кило и не отговарял на седмиците.
Ами това е ,дано се задържи още някой и друг ден,преди да го извадят.

# 170
Lady, стискам палци и се надявам от сърце всичко да е наред! Дано Господ бъде с вас и всичко приключи добре! Не се отчайвай и бъди силна! ❤️

# 171
Лейди дано всичко с беб и теб наред .. Стискам ви палци и на двамата да сте силни.Целувки и кураж!❤

# 172
Лейди, бъдете силни с бебчо ♥ всички ви изпращаме позитивни мисли и се надяваме да сте добре 🙏🏻

# 173
Лейди, милата! Това пък какво е? Надявам да си в добри ръце и скоро да разберат какви са причините за това състояние. Да не би да си имала високо кръвно? Много силно стискам палци, прегръщам те и се надявам да стабилизират нещата.  

# 174
  • София
Лейди, кураж! Стискам палци всичко да бъде наред!

# 175
Ще се справиш, Лейди! Звучиш силна, стискам палци да се развият нещата по най-добрия за вас начин! Дръж се

# 176
Лейди , много неприятно Sad В Майчин Дом са големи специалисти и знаят какво правят . Стискам палци всичко с вас да завърши добре 🙏🙏🙏🙏 Кураж и търпение !

# 177
Лейди, стискам палци да се оправят нещата! Дано поне устискаш още възможно най-дълго, че всеки ден е важен за бебето.
Сигурна съм, че ще се развият нещата в добра посока, важното е само да си в ръцете на добри специалисти. А на мерките на ехографа не вярвай много.
Явно е имало някакъв проблем с бъбреците.... Което ме подсеща и за Тина....

# 178
Лейди, сила Heart Heart Heart Heart Heart Heart

# 179
Лейди, ще овладеят положението, стискам всички палци нещата да са наред ❤ Бебо ще излезе здрав и силен ❤

Общи условия

Активация на акаунт