Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява отклонението в теглото на бебето спрямо очакванията?
Какви са препоръките за проследяване на кръвоносните съдове на бебето?
Какви са причините за извършване на чести фетални морфологии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява отклонението в теглото на бебето спрямо очакванията?
Отклонението в теглото на бебето спрямо очакванията може да бъде нормално, тъй като ултразвуковите измервания не са особено точни. Например една от участничките споделя, че бебето й е измерено с тегло 1300 грама в 27+6 гестационна седмица, което лекарят смята за високо и не вярва. Такива отклонения са възможни поради неточността на измерванията.
-
Какви са препоръките за проследяване на кръвоносните съдове на бебето?
-
Какви са причините за извършване на чести фетални морфологии?
-
Какви са препоръките за бъдещи майки, които имат проблеми с кръвосъсирването или тромбофилия по време на бременност?
-
Какви са причините за извършване на трета фетална морфология и защо е важна?
Паник атака.Добре че ме знаят от преди,и гледат да ме разсеят, мерят по няколко пъти.Не са ми споменавали за хапчета,препоръчват секцио (те не израждат ,така че за тях няма значение).
Корема ми е разстроен пак,вчера ядох навън и веднага се отрази.И сега продължава да си ми е твърд.Не намирам логика,но забелязвам че при стомашни проблеми-разстройство ,болки и т.т.н. ,Винаги ми се получават и контракции .