НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 31 000
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Надявам се .. акушерката ми беше казала че отклони ли се от режима да ходя в болницата . Не ми се иска ... миналия път ходих много време не бях го усещала , сложат ли ме на запис и почна да рита без да спре .

# 136
Шийката винаги ли я мерят с вагинален, с коремен мерят ли я и коя от всички тези стойности, които казват и записват на амбулатория лист е дължината на шийката? Извинявам се за тъпия въпрос,но ми стана интересно Simple Smile

# 137
Вие всеки ден ли сте мега активни? Satisfied
Ми ето моето няма режим. Понякога почва партито от сутринта, понякога като днес, от ей сега. До този момент спорадично. Снощи беше мега кротък, онази вечер ме разката и не можах до 1ч. да заспя. Понякога сутрин изобщо не мръдва, понякога с отварянето на очите почват шутове. Всеки ден е различно.

# 138
Шийката винаги ли я мерят с вагинален, с коремен мерят ли я и коя от всички тези стойности, които казват и записват на амбулатория лист е дължината на шийката? Извинявам се за тъпия въпрос,но ми стана интересно Simple Smile
Май я мерят с вагинален, ако има проблем и искат да е по-точно. На мен ми я мериха с коремен. Не са записвали на моя амбулаторен лист, или поне не съм видяла. Ако някоя има записано, и на мен ми е интересно къде се гледа.

# 139
Можеб би Сer media S/D, така като гледам по амбулатория лист, това ми в най-логично да е.

# 140
  • Наблизо
Моето също явно няма режим.Вчера беше много активно,днес сутринта също.Сега се е посрпяло,явно се умори.ядох шоколад и веднага се активизира тогава.Отдавам го че застава с гръбчето навън и каквото и да удря,не ми достига органите и не го усещам.

# 141
Инхалатор и овлажнител за въздух на мен не са ми трябвали, а детето е на 4г и половина почти. Няма смисъл да се купуват предварително. На нас ни трябваше обезвлажнител.
Моя бебок няма изграден режим. Активна е когато и хрумне. Има дни е мега активна, има и дни когато е кротка.
И ние водим сега разговори за леглото. Нашето е от комбинираното, което е кошара и после става на легло, скрин и бюро. Сега е на легло вече, но искаме да го сглобим в бебешкия вариант и да купим на баткото друго. Ама той нещо не е съгласен. Вече клоним към варианта да изрежем крака за кошарата и да му оставим леглото. Иначе при нас не е спал знае си леглото и си спи там. Според мен детето няма място в нашето легло. Всеки да си знае леглото. 

# 142
  • Наблизо
И аз не искам детето в нашето легло;Едно,че не е много широко,второ мъжът ми спи много леко и трето -страх ме е,че ще го смачкаме.Пък и обичам да се будя гушкана.

# 143
Искам да попитам има ли мами, които чакат близнаци, ако има към какви колички сте се насочили?

# 144
Надявам се .. акушерката ми беше казала че отклони ли се от режима да ходя в болницата . Не ми се иска ... миналия път ходих много време не бях го усещала , сложат ли ме на запис и почна да рита без да спре .

Аз онзи ден от сутринта не го бях усещала грам (не слабо или малко, а хич). Моето АГ веднага като му казах (разбирай 17:00 часа следобед, защото ходя на работа) ме изпрати в Майчин дом за тонове. Оказа се, че нищо му няма. Тоновете бяха перфектни, дори започна да подритва докато лежах...😊 Казаха ми, че е нормално да има и такива моменти.

# 145

Утрогестан вагинално ли го слагате?
[/quote]

Слагах го вагинално от 9 г.с. до сега х2, но сега го пия..  Причината е,че при взимане на секрет преди 3 свдмици кръвнах, и сега го пия 3 х2. Като започнах да намалям дозата -ми зацапа. И сега пак го пия на висока доза... А иначе за шийката е хубаво да се слага вагинално. Сега ме е страх да го намалям Sad
[/quote]

Аз също ги взимах от началото до 13г.с (  пиех ги предимно)и ги спрях постепенно, след някоя друга седмица се видя нещо като хематом(на Клексан съм от началото)още не е ясно какво беше в последствие изчезна,тогава ги слагах вагнално и пак го спрях постепенно. Сега съм притеснена как ще ги слагам,но щом трябва ще ги слагам. Доктора ме предупреди,че понеже е момиче може да се роди с малко по-голям клитор,но решихме това да го рискуваме пред това да родя преждевременно. Аз съм в 25г+6г.с а ти.
Желая ти успех! Kissing Heart

# 146

Слагах го вагинално от 9 г.с. до сега х2, но сега го пия..  Причината е,че при взимане на секрет преди 3 свдмици кръвнах, и сега го пия 3 х2. Като започнах да намалям дозата -ми зацапа. И сега пак го пия на висока доза... А иначе за шийката е хубаво да се слага вагинално. Сега ме е страх да го намалям Sad
[/quote]

Аз също ги взимах от началото до 13г.с (  пиех ги предимно)и ги спрях постепенно, след някоя друга седмица се видя нещо като хематом(на Клексан съм от началото)още не е ясно какво беше в последствие изчезна,тогава ги слагах вагнално и пак го спрях постепенно. Сега съм притеснена как ще ги слагам,но щом трябва ще ги слагам. Доктора ме предупреди,че понеже е момиче може да се роди с малко по-голям клитор,но решихме това да го рискуваме пред това да родя преждевременно. Аз съм в 25г+6г.с а ти.
[/quote]

Аз съм с момче, аз пък за момчетата съм чувала разни неща свързани с утрогестана...Но не им вярвам много, много! Но ти сега вагинално ли го слагаш или го пиеш и по колко? Аз утре влизам в 28 г.с. Успех и на теб, всичко ще е наред!

# 147

[/quote]

Аз съм с момче, аз пък за момчетата съм чувала разни неща свързани с утрогестана...Но не им вярвам много, много! Но ти сега вагинално ли го слагаш или го пиеш и по колко? Аз утре влизам в 28 г.с. Успех и на теб, всичко ще е наред!
[/quote]

Казаха ми от днес да го слагам вагинално само вечер по 2, до 30г.с

# 148
Искам да попитам има ли мами, които чакат близнаци, ако има към какви колички сте се насочили?

Аз чакам. Много бях харесала бугабу дънки. Втора употреба вървят по 1500лв. Но ми дадоха на пег перего. Иначе щях да купя другата.
Ето и тази която ще ползвам. Също е готина.

# 149
Да мина и аз на отчет.
По време на морето и след това имах супер много контракции, болезнени и корема по цял ден на камък Sad На ЖК в Русе съм чак на 27.08, а сега сме в Плевен, та не издържах и в понеделник ходих на преглед тук. Всичко с бебка е наред, видяхме я и вече е 920гр. Върви със седмица напред, в 26г.с. съм, а отговаря  а 27 Simple Smile Шийката също я премериха с коремния ехограф и е 4см.
Искаха да ме приемат за няколко дни да ми слагат системи, но отказах, та сега два пъти на ден ми слагат мусколни инжекции Папаверин по 2 ампули. Увеличиха ми и Магнерота на 4х1. От тези инжекции вече се чувствам като игленик и не мога да си намеря място за спане Sad ноо поне контракциите спряха, това ме успокоява.

Ще видим във вторник на прегледа моята АГ какво ще каже, дали нещо друго трябва да пия или само Магнерот и Но Шпа.

Иначе пък с покупките вече взех да се развихрям Simple Smile Купихме легло, столче за кола и количката. Имаме и малко подарени дрешки, но са по-големи размери, ще трябва да взема и малко 50 размер, пък като дойде бебка повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт