НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 31 029
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Лейди, стискам и аз палци всичко да е наред, но в МД са специалисти, ще се погрижат, сигурна съм.

И на мен много ми се виждат вените, цяла карта мога да си начертая на корема Simple Smile на краката също са се появили повечко, но то и преди там си се виждаха капиляри. Нормално е, и кожата някак е като изтъняла, миналата седмица се порязах леко от една счупена чаша, толкова кръв потече, все едно кой знае каква рана има. И бебето го усещам понякога по-ниско, понякога високо, мести се. Сега ми е удобно на дивана, с възглавници на кръста и под краката.

# 226
Лейди, и аз ви мисля и се моля да сте добре! Пиши, ако имаш нужда от нещо.

Аз спя учудващо добре, като изключим, че се будя два пъти да пишкам - веднъж в 3:00 и след това в 6:00. Будя се и като се обръщам от една страна на друга, но поне сутрин не ме боли всичко. Мислех си, че не ме боли само в дните, в които съм минала някой друг километър, но май ще се окаже, че е заради възглавницата, която слагам между краката. Потъмняване на ареолите все още нямам, но коремът ми взе да става като на мече, както беше писала Памперс Grinning

Бюти, поръча ли количката? Аз разглеждам сайтовете от няколко дена насам и в главата ми стана още по-голяма каша... Минах през комплекти 3 в 1; 2 в 1 и отделно да закупим столче; само количка за новородено и отделно столче за кола; количка за новородено втора употреба, колкото да избутаме 6 месеца и след това да търся лека лятна... Проблемът ми е, че това, което съм харесала като цена и качество, е тежко. И не е само мое мнение, а и на други жени като чета ревютата. Искам да си пазя кръста, все пак, живот и здраве, ще си ми трябва поне още толкова години Simple Smile))

Като съм тръгнала за количката, да споделя и за легълцето. Тъй като в спалнята ни няма място за бебешко легло със стандартните размери, се спряхме на кошарка тип Чико Next to me. Харесахме модел за около 200 лв. Пак ми скъпее, но има още време, ще дебна за оферти.

Аз днес трябва да ида за резултати от микробиология и се чудя дали да не измоля и да ме прегледат, че два дена ме поболва корем и не мога да разбера дали е от храната или друго. Имам и втвърдявания от време на време.
Дарк, ние взехме това легло.
За 90лв с матрак, втора употреба от една жена с близнаци, мисля, че другото легълце още не е продадено. Не знам и от къде си, но ако те интересува, ще ти пратя обявата. Аз накрая така си реших проблема, защото искам да се наглася според бебето, а от сега нито знам, дали ще кърмя или то какво дете ще е и как ще ни е най-удобно взаимно. Затова едно такова 90х40 и после ще купим голямо Simple Smile

# 227
Cats7, в София съм. Легълцето е супер, но ми се иска да се маха предната решетка. При това може ли да се махне? Все пак, ако продавачът също е в София, може да пратиш линк Hug

# 228
Да, маха се изцяло. За съжаление обаче, обявата вече я няма Confused явно го е продала. Но го гледах във Вис Виталис, ново беше 175лв.

# 229
Жалко, не беше лоша оферта

# 230

Здравейте момичета днес си пуснах изследвания. Притеснява ме глюкозата.  Утре ще отида да си пусна пак но какво ще кажете за тези стойнсти. Желязото ми пада въпреки че пия феро фолгамма .

# 231
Лейди, всички насочване към теб само положителни мисли... А и ти си сила, поне това показваш до сега. Кураж!

Клеопатра, и аз съм така 2-3ден. Усещам бебока по слабичко и много ниско долу. И аз се шашкам нещо, но гледам да не драматизирам. Само се надявам да е за малко и да не е проблем.
Последният път на прегледа в 25с6д, док ми каза че съм с ниска плацента и си мисля че може да е от това. Кза и да лежа повече, но нещо не ми се получава... Особено с възглавница под дупето.. много ме заболява таза.

# 232
Лейди, как си?
Веси, ами над горната граница е глпкозата. Вероятно ще те посъветва да направиш изследването за гестационен диабет.

# 233
Скрит текст:
Лейди, и аз ви мисля и се моля да сте добре! Пиши, ако имаш нужда от нещо.

Аз спя учудващо добре, като изключим, че се будя два пъти да пишкам - веднъж в 3:00 и след това в 6:00. Будя се и като се обръщам от една страна на друга, но поне сутрин не ме боли всичко. Мислех си, че не ме боли само в дните, в които съм минала някой друг километър, но май ще се окаже, че е заради възглавницата, която слагам между краката. Потъмняване на ареолите все още нямам, но коремът ми взе да става като на мече, както беше писала Памперс Grinning

Бюти, поръча ли количката? Аз разглеждам сайтовете от няколко дена насам и в главата ми стана още по-голяма каша... Минах през комплекти 3 в 1; 2 в 1 и отделно да закупим столче; само количка за новородено и отделно столче за кола; количка за новородено втора употреба, колкото да избутаме 6 месеца и след това да търся лека лятна... Проблемът ми е, че това, което съм харесала като цена и качество, е тежко. И не е само мое мнение, а и на други жени като чета ревютата. Искам да си пазя кръста, все пак, живот и здраве, ще си ми трябва поне още толкова години Simple Smile))

Като съм тръгнала за количката, да споделя и за легълцето. Тъй като в спалнята ни няма място за бебешко легло със стандартните размери, се спряхме на кошарка тип Чико Next to me. Харесахме модел за около 200 лв. Пак ми скъпее, но има още време, ще дебна за оферти.

Аз днес трябва да ида за резултати от микробиология и се чудя дали да не измоля и да ме прегледат, че два дена ме поболва корем и не мога да разбера дали е от храната или друго. Имам и втвърдявания от време на време.
Дарк, ние взехме това легло.
За 90лв с матрак, втора употреба от една жена с близнаци, мисля, че другото легълце още не е продадено. Не знам и от къде си, но ако те интересува, ще ти пратя обявата. Аз накрая така си реших проблема, защото искам да се наглася според бебето, а от сега нито знам, дали ще кърмя или то какво дете ще е и как ще ни е най-удобно взаимно. Затова едно такова 90х40 и после ще купим голямо Simple Smile

Много е хубаво легълцето! Simple Smile А точно този модел само до 6 месеца ли се ползва или ?
Аз поръчах едно на кикабу тип 'близо до мен' на което се сваля едната страна , ама не знам дали добре го избрах. Ще видим като го получа....

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 10:00 от Анонимен

# 234
Скрит текст:

Здравейте момичета днес си пуснах изследвания. Притеснява ме глюкозата.  Утре ще отида да си пусна пак но какво ще кажете за тези стойнсти. Желязото ми пада въпреки че пия феро фолгамма .
Освен хемоглобина и серумното желязо е много ниско , което означава,че депата на желязо са ниски ( на мен през миналата ми бременност феро фолгама не ми помогна падаше ми още повече хемоглобина,минах на сорбифер и веднага се нормализира ). Между другото безалкохолни напитки от всякакъв тип много вдигат стойностите на глюкозата,аз рядко пия точно заради това , 4 и нещо ми беше последно глюкозата , въпреки това. Дано не е само ГД,мисли позитивно изследванията ще покажат.Важното е,че ги следиш. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 10:00 от AnMary

# 235
Здравейте, аз вече се плаша.. от 2 седмици имам диария, а се съобразявам какво ям и пия пробиотик и продължава.. Чак след седмица съм на преглед, а и не съм в града.Дали е възможно да е от магнезия? Аз се съмнявам честно казано,но вече се притеснявам какво е това чудо.. За запека знам,че е нормален, но тази диария.. Ужас😑

# 236

[/quote] Освен хемоглобина и серумното желязо е много ниско , което означава,че депата на желязо са ниски ( на мен през миналата ми бременност феро фолгама не ми помогна падаше ми още повече хемоглобина,минах на 
  сорбифер и веднага се нормализира ). Между другото безалкохолни напитки от всякакъв тип много вдигат стойностите на глюкозата,аз рядко пия точно заради това , 4 и нещо ми беше последно глюкозата , въпреки това. Дано не е само ГД,мисли позитивно изследванията ще покажат.Важното е,че ги следиш. Simple Smile
[/quote]

Ох дано да не е ГД. Утре щ пусна още един път в друга лаборатория. Миналата седмица бях на преглед 30г.с и бебчо тежеше 1.768кг аз не качвам много кила от началотп до сега съм качила общо 6кг. Добре че  ходя и на частно чее с тези докторо по здравна каса  е малкоо трябва ти да настояваш за изследвания.

# 237
Вилислава, да, може и от магнезия да е. На мен не ми действаше никак добре на корема, когато пиех повече - три пъти на ден по две ми бяха казали. Не беше чак толкова зле, но определено си го усещах разбъркан, все едно съм прекалила с презрели плодове.

# 238
Освен хемоглобина и серумното желязо е много ниско , което означава,че депата на желязо са ниски ( на мен през миналата ми бременност феро фолгама не ми помогна падаше ми още повече хемоглобина,минах на 
  сорбифер и веднага се нормализира ). Между другото безалкохолни напитки от всякакъв тип много вдигат стойностите на глюкозата,аз рядко пия точно заради това , 4 и нещо ми беше последно глюкозата , въпреки това. Дано не е само ГД,мисли позитивно изследванията ще покажат.Важното е,че ги следиш. Simple Smile
[/quote]

Ох дано да не е ГД. Утре щ пусна още един път в друга лаборатория. Миналата седмица бях на преглед 30г.с и бебчо тежеше 1.768кг аз не качвам много кила от началотп до сега съм качила общо 6кг. Добре че  ходя и на частно чее с тези докторо по здравна каса  е малкоо трябва ти да настояваш за изследвания.
[/quote]

Не си ли правила обременяване с глюкоза ? Аз нямах никакви симптоми за гс.диабет всичките ми изследвания бяха в норма,под 25 съм, няма никой с диабет в рода ми,нито водите ми са били повече и бебето си върви нормално, но на обременяването имах завишени стойности.. добре че лекаря ми настояваше да го направя и по зк лекарката ми каза че е препоръчително да се направи а съм нямала никакви индикации.

# 239
Лейди,как си миличка? Kiss

Общи условия

Активация на акаунт