НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 31 052
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Наблизо
Влязох в сайта от любопитство и ми излезе банер на количката Мима-,много грозно нещо е това..Има някакъв бюджетен вариант Хот Мом..

Забележи, можеш и да си я нарисуваш, опс, персонализираш. Срещу скромната сума от 400лв. LaughingLaughingLaughing Винаги съм се чудила кой си ги купува, докато не видях наскоро едни доста, хм, да кажа обикновени хора, които бутаха една Мима. Доста клета беше, цялата олющена, надрана, изобщо, все едно кола беше минала отгоре й, но Мима все пак! Вероятно беше около 6-та употреба.
Това пък да гледаш първо марката и после състоянието на количката ми е адски странно.Разбирам нали да се търси нещо качествено на прилична цена  и в това да влиза втората употреба,но да вземеш нещо разбито само и само защото е скъпа марка..
Иначе промоциите в сайта не са лоши - Дарк,виж Джейн количките.Бяха ми едни от фаворитите.

# 331
Бюти, пак ми скъпеят Grinning Говоря специално за един конкретен модел, който от английски сайт ще стъпи на 770 лв, а в Малечко е 1270 лв Bowtie Но на мен не ми допадна като дизайн, сега гледам, че вече е изчерпана,

Аз все още се чудя за GB Maris-a. Преглътнах килограмите, но нерегулируемата височина на дръжката не мога някак Sad(  Другата, която набелязах е Joie Chrome DLX, но не съм я виждала на живо

# 332
  • Наблизо
О Дарк ,тази Джой съм я виждала.Не е лоша,изглеждаше стабилна и се регулира дръжката.Плюс е ,че като на моята,се сгъва шасито със седалката и гумите са хубави.Виждам,че има и кошче за новородено,което идва на 200 лева.Като го гледам ,с кошчето за колата,ще дойде на 900 лева.

# 333
Joie няма ли ги в Мадъркеър? Мернаха ми се някакви колички там онзи ден?

Редактирам се: https://www.mothercare.com/pushchairs/joie-chrome-dlx-travel-sys … =Joie&start=6 Че тя много оферта била!

# 334
Като бяхме в Малечко да разгледаме ми направи много неприятно впечатление как едната продавачка се закичи за нас и започна да ни дудне на главата с някаква информация, която просто НЕ сме искали да ни дава. Започна да ни следи и през всички щандове ни предлагаше всякакви неща, които НЕ дадохме знак да ни интересуват, и чак си позволи да каже "Ние можем да ви предложим и списък с покупки. За дадени цени можем да предложим и намаления 5%, 10% и т.н."

Не я отрязох само защото женичката си гледаше работата и гледаше да си направи оборот, че сигурно от това й зависи заплатата. Но много досадно беше.

Цените там не ги коментирам - безбожни на фона на други места и продукти с по-добро качество.

# 335
О Дарк ,тази Джой съм я виждала.Не е лоша,изглеждаше стабилна и се регулира дръжката.Плюс е ,че като на моята,се сгъва шасито със седалката и гумите са хубави.Виждам,че има и кошче за новородено,което идва на 200 лева.Като го гледам ,с кошчето за колата,ще дойде на 900 лева.

Kissing Heart По груби сметки, мога да докарам 3 в 1 докъм 770 лв с доставката. Столчето за кола също е с добра оценка според АДАК. Искаше ми се да е на Сайбекс, че освен всичко, ми е и много красиво, но все пак ми се иска да имам възможността да го сложа на шасито, ако реша.

Summer, мернах сякаш и друг такъв коментар. Утре ще ходим на "лов". Та, ако на миУто не му е писнало, ще идем и там. Ако не, и сам войнът е войн Grinning

River, вие колички ли гледахте или всичко? Специално за тях останах с впечатлението, че сякаш консултантите са инструктирани да не допускат клиентите сами да ги разучават... Наблюдения от Хиполенд, Вис Виталис, Рая Тойс. А в Киддо, направо си има залепени бележки да не се пипат и че консултантите са на разположение да направят демонстрация...

# 336
  • Наблизо
чудна цена! при нас са малко по-скъпи,аз там гледах,но английските вадят страхотни цени!
хубаво е столчето на сайбекс,много го харесах,но и това на джой не изглежда зле Simple Smile има и сенник,а това не е често срещано.

# 337
Бюти нашата кошница за кола на Сайбекс също е с голям сенник. Нямам търпение да го пробваме Simple Smile) Много ми харесва , че има напълно лвгнало положение .

# 338
Супер му е оценката на това кошче. Същата оценка като Сайбекса има. Ако има как да я пробваш в Мадъркеър, ще е супер. Май в Сердика център ги мернах аз, ама да не излъжа.
И нашата кошница като на Мойра, има сенник и пълно легнало. Издърпва се отпред.

Като взимахме нашата количка, консултантката в Рая Тойс беше много готина и отзивчива. И други пробвах, но бях отишла конкретно за тази. Даже няколко пъти ме кара сама да я сгъна и разгъна, както и мъжа ми, че обикновено хората имали проблем с това. Да се увери, че правилно сме разбрали. Laughing

# 339
Искрица надежда Дарк да си набележи количка Joy Стискайте палци, момичета, да не се разочаровам нещо Simple Smile Направо се замислям сега да хващам пътя към Сердика Grinning

# 340
Не разбирам какво те спира. Всички страдаме, че още не си избрала. Laughing

# 341
Дарк, с количките започнахме. Но тъй като бяха скъпи и грозни хич и не съм ги пипала. Другото само ей така информативно минах през щандовете.

Категорично не съм впечатлена. За сега най-много ми допадат цени + отношение в Комсед. А иначе си накупихме нещата от едно частно магазинче в Хасково на супер цени. Хасково вече ми е любимия град! Simple Smile

# 342
Момичета вие видяхте ли зимните чувалчета за сън в Лидъл ? Не са лоши , мекички .

# 343
Аз харесах на Angel baby, имат много смешни десени.

# 344
И аз тях ги гледах . И каузата им е много хубава ❤ . Взехме едно от Лидъл , май ще видя дали на дечко му се нрави и така ще поръчвам още .

Общи условия

Активация на акаунт