НОЕМВРИйки 2019 - тема 6

• 31 049
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Какво ме спира...Трябва да реша дали повече ме мързи или повече искам да видя количката Joy

River, разбирам... Преди няколко месеца си купих колан за кола за бременни от тях. Да речем, че не останах особено доволна от обслужването. Имаше някакъв момент и на троскане сякаш...

А в Хасково може би зареждат от Турция. Имат доста качествени дрешки и на добри цени. Ходеше ми се до Одрин, но по границата все още е страшно, чака се с часове. Иначе си поръчах няколко неща от Джордж, днес ще си ги получа, нямам търпение да ги видя. От цените съм доволна доста, остава да ми харесат и дрешките. Взех 3 бодита с презрамки, 7 бодита с къс ръкав, 5 бодита с дълъг ръкав, 9 пижамки гащеризончета и 3 кърпи за баня за общо 107 лв с доставката.

# 346
Какво ме спира...Трябва да реша дали повече ме мързи или повече искам да видя количката Joy

River, разбирам... Преди няколко месеца си купих колан за кола за бременни от тях. Да речем, че не останах особено доволна от обслужването. Имаше някакъв момент и на троскане сякаш...

А в Хасково може би зареждат от Турция. Имат доста качествени дрешки и на добри цени. Ходеше ми се до Одрин, но по границата все още е страшно, чака се с часове. Иначе си поръчах няколко неща от Джордж, днес ще си ги получа, нямам търпение да ги видя. От цените съм доволна доста, остава да ми харесат и дрешките. Взех 3 бодита с презрамки, 7 бодита с къс ръкав, 5 бодита с дълъг ръкав, 9 пижамки гащеризончета и 3 кърпи за баня за общо 107 лв с доставката.

Дарк, сподели моля те, как поръчваш, аз съм малко в затъмнение с поръчките от там... 🤔

# 347
Дарк, всичкият им текстил беше от Димитровград на супер цени - много съм доволна от матрачето. И аз съм фен на турския памук, но ММ не иска да си вади паспорт, а и са ми обещали бол дрешки. Цените на количка, креватче и ситните неща си бяха около 200 лв надолу от Пловдив, отделно отстъпка направиха 30 лв. ММ се възмути, че е малко, ама тези хора за колко работят при такива разлики в цените. Аз съм щастлива от тези покупки.

От UK си викнах пеленки - много по-евтини и по-качествени от тези в Али-то. Отделно и feeding set-a - пак съм много доволна от качеството.

Mmoira, благодаря за инфото за чувалчето - тъкмо се чудех дали да взема - имам няколко одеалца...

За Пловдив мога да кажа как си ги викам за без пари от UK и US така че ако някой го интересува да пише Wink

# 348
Ривър ето ги :

# 349
Дарк, с количките започнахме. Но тъй като бяха скъпи и грозни хич и не съм ги пипала. Другото само ей така информативно минах през щандовете.

Категорично не съм впечатлена. За сега най-много ми допадат цени + отношение в Комсед. А иначе си накупихме нещата от едно частно магазинче в Хасково на супер цени. Хасково вече ми е любимия град! Simple Smile

Как се казва това магазинче или къде точно се намира ? Тук в хасково са дизайн бейби и от тях поръчахме кошарата и матрака от тях ще вземем, но още не съм харесала конкретен матрак.

# 350
Polly, магазинчето е Пепи; намира се на едно кръстовище до центъра, зад Читалището.
Матракът, който взех е на Сонел - Димитровград, с кокос, двулицев със сваляща се облицовка за пране. Около 55 лв мисля + 10 лв протектор на Сонел (много хубав ми се вижда, отдолу леко като гумиран, но много мека и нежна гума!)

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 15:58 от Анонимен

# 351
А на мен чувалчетата в Лидл ми се видяха големички като за новородено и малко бебе. Всъщност то не знам и дали въобще бебето ще ги хареса. Взех само две бодита, компромисно с десените. Като цветове за момчета никак не ми харесват.

Аз към матрачето купих водонепромокаем протектор, че знам ли Simple Smile

# 352
За матрачето задължително трябва водонепроницаем протектор, че и 2 даже. Понякога и памперсите пропускат и бебетата повръщат.

# 353
River, благодаря за инфото за магазинчето. Понякога ми се отваря път към Хасково, та може да се отбия и аз Simple Smile

Мойра, Джордж, ако се не се лъжа, имат доставка и до България, но не беше никак евтино. Ползвам услугите да фирма превозвач. Това ще рече, че като си правя регистрацията в даден немски или английски сайт, посочвам адреса на съответната фирма. Те получават пратката и я доставят до техен офис в България срещу 2-3 лева на килограм. За тази поръчка от 100 лева, платих 6 лв доставка от Англия.

Има тема за Джордж, но не се пише много често в нея (https://www.bg-mamma.com/?topic=1014687)
Има и тема за превозвачите: https://www.bg-mamma.com/?topic=1084590

Ако имаш въпроси, дразни ми съобщение Simple Smile

# 354
Аз ползвам за доставки GGBG, включително и кафемашина сме си поръчвали. Laughing Сега коша за кола пак така. Около 100лв спестихме. Доволна.

За дрешки ще поръчвам от Некст главно, в Джордж някакви пелени бях харесала. Некст доставят до БГ с ДЧЛ.
Протектора е на Икеа, имам такъв за нашия матрак и съм мега доволна. До сега е устоял на активното повръщане на куч.

# 355
Здравейте,мамета !Давайте акъл и илачи срещу кървящи венци.

# 356
Закусих с кроасан със сирене, хапнах една синя слива, пийнах малко вода и буквално не мога да дишам. Ужасно е. Трябва да хапвам по три хапки ли само... Sad

Нещо ме боли и корем от ден-два и ми е спихнато настроението. Чудя се да ходя ли на преглед, да не ходя ли... Болката е като при подут стомах и газове. Почвам да се филмирам и че бебето днес не го усещам много активно. Докато си прочета пак писанията, ме разбута Simple Smile

# 357
Момичета, някоя с много завишено СУЕ?

# 358
Колко завишено? Виж тука дали все пак не е в граници: http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Reference%20for%20Serum.htm

# 359
Колко завишено? Виж тука дали все пак не е в граници: http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Reference%20for%20Serum.htm

Дарк, намерих го, многл благодаря. Изключително полезен сайт! Ами моето СУЕ е 80, в сайта пише до 70. Отделно имам още 2 показателя, които са леко завишени - ЦРп и фибриноген, но дори в сайта са допустими стойностите. Но аг каза, че шанса да е инфекция е голям, защото комплексно се гледали и 3те показателя.. И пак антибиотик, за пореден път Sad дано вс да е ок.

Общи условия

Активация на акаунт