Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Black Vanilla е описан като тежък парфюм с интересна комбинация, която може да варира в зависимост от индивидуалната химия на кожата. Някои хора го намират за интригуваща смесица, като първоначалното интензивно начало постепенно се развива в много нежен и балансиран аромат. Въпреки това, има и такива, които не са впечатлени от него, описвайки го като нещо евтино или с по-солена нотка, което го прави по-малко приятно за тях.
-
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
-
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mandarin Sultan?
-
Какви са впечатленията от парфюма Aura?

Получих много комплименти за пафюма, включително и от ММ и ме попитаха кай е. Предположенията бяха, че е нещо на ТФ и изненадата наистина им беше голяма като разбраха, че е забравената а за някои и неизвестна Баба Дюна.
Обичам този парфюм и този подробен анализ приятно ме погъделичка.
Освен това има и сребърни елементи в унисон с темата.
В косата си го усещам и на сдващият ден.

Не съм и с претенциите за хипер-зелена по отношение на парфюми и козметика, но не виждам лошото в това да се споделя подобна информация.

Просто любимият ми Ейнджъл, с повече плътност, с повече дълбочина, с ириси и червени плодчета, какво да желае повече човек! Уникално красив, уникално свеж. Едновременно ми е силно пачулест, рязък, гръмогласен, но и сладък, и цитрусов, и гурме, и въздушен и всичко. Мислех си, че не бих се завърнала към нещо, което е останало в миналото за мен, но тази версия определено ме развълнува много и усещам, как ще си я закупя с огромно удоволствие. Парфюмът най-общо изглежда като микс между любимият ми Angel EDP, но е взел и червените плодове и ирисите от Tenue de Soiree Annick Goutal, много прилича и на него, а знаете, че ми е голяма любов, както и пачулито и цитрусите на Angel Eau Croisière Mugler. Различното идва в базата. Тогава най-неочаквано в цялото това пачули-гурме изпълнение се появи и чуден цветен тон, което е много нехарактерно за Ейнджъл, но пък страшно му отива, и му дава много мадамска насоченост. Много хубав кремест божур го прави хем по-женствен и зрял, хем по-улегнал и красив.Тази версия прилича на жена на средна възраст, тренирана, внимаваща за себе си , в страхотна форма и с излъчване и увереност, за които младите жени могат само да мечтаят. Страхотно изпълнение. Траен, излъчващ, модерен, нахален по Мюглерски, сладък, но премерен, сочен, плътен, гурме, секси, голяма красота. Според мен може спокойно да се пробва и от хората, които не харесват класическата версия ЕДП, защото е много, наистина много променен, много актуален и за мен с огромен потенциал да стане секси хит. Много съм щастлива, че го забелязах. Стои ми разкошно, и като се прибрах вкъщи беше отбелязан още с влизането ми и от мъжа ми, и от дъщеря ми. Deziderata, чакам и твоята реакция, но се подготви за увеличение на бройката.
Подозирам, че няма да издържа много без него