Парфюмни размисли и страсти - 229

• 64 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Макар не по темата на Келвин Клайн имах този преди 10 години https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Secret-Obsession-3592.html. Толкова комплименти получавах, а не го купих с голяма охота. Беше много траен и интересен.

# 76
 Vesika,
И двата парфюма,които очакваш са прекрасни-в топ 10 на любимите за мен аромати са.Не просто ги харесвам,а ги обичам ❤

# 77
Чудя се дали не ми се е повредил носа, за втори път пробвам вкъщи
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Patou/Collection-Herita … -Patou-21456.html
 преди време го бях харесала и само лавандула и сапун усещам и нищо от това, което си спомням преди като съм пробвала да ми е харесало.
Някой познава ли го да сподели за аромата.

# 78
  • Бургас
Раличка,:kiss: Веси,страхотни са и двата парфюма,подкрепям Макадамиа.Нестле,за теб твърдо TM Angel Muse.

# 79
  • Франция
Най-сребърното сребърно:

Изборът не беше лесен Simple Smile
Благодаря за новата тема Flowers Bouquet

# 80
Благодаря ви, към него се насочвам.  Grinning

# 81
  • София
Etoile, миналото лято пробвах няколко парфюма на Arabian's Secret, но само Ulyana ми хареса и мислех да го купя при следващо ходене. После забравих за него. Но бих го купила ако го има. По спомен е чувствен притегателен ориенталец.
Кристалче, Grinning как можах да забравя - вчера поръчах и S.T. Dupont Pure Bloom. Ходих до шоурума на Долче, че ми е близо, но беше изчерпан, затова го поръчах от сайта им. Magnolia Nobile не го познавам, но се надявам да се харесаме с него. По описание изглежда мой, но ще видим като дойде... Устисках известно време без парфюмни покупки, но е трудно да се устои на толкова изкушения  Grinning

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 21:16 от Vesika

# 82
Най- сребърния

Още няколко

Друг , който е прозрачен със усещане за сребро

още малко сребърни капачки

# 83
  • Бургас
Веси,Dupont Pure Bloom е мечта,така се влюбих в него.Вече няколко дни блотерът ухае все така прелестно,много красив парфюм.Сега се сетих от поста на Мимозка за най-любимото ми бижу Карат на Картие,тотален превъзход.Парфюм за тази нощ ще е точно той и една моя негова снимка-

# 84
Последния месец се опитвах да разуча My kind of love by Kilian. Колекцията е създадена за Сефора и е съставена от пет парфюма.
Оригиналните имена са доста дискутирани от харесвани до „тези имена не говорят за лукс“, аз предпочитам кратките им. При всички случаи парфюмите носят стила на мистър Хенеси и са многопластови  с мн добра трайност.
Adults е луксозна креместа смокиня. Ванилията увеличава крема в парфюма, докато кедърът му предава удов контраст. Прекрасен, когато го подарих на ММ, той се напръска качествено за ай макса. И сега филмът Аладин е завинаги свързан със смокини приказка и ZAYN, Zhavia Ward - A Whole New World (Lyrics Video) (From "Aladdin")

Boys  е изцяло акватичен, лек парфюм със свежи дървесни нотки. Някой се интересуваше от парфюм за спорт, този е подходящ.

Kissing е следващият парфюм, който ще имам. По-цветен е от Принцесата. Капчици от момина сълза падат в сладко мляко. Има и зелени нотки, които с топлите млечни частици са мн приятно гурме.

Princess е най-запомнящият от колекцията за мен. Във връхните нотки се отключва с парченца лимонови корички в сладкиш, които се завихрят около ванилията и всичко това е поръсено със зелен прашец от чай матча. Не е нова гледна точка, на мен ми е любим - сладък, искрящ, очарователен, разкошен.
Нося го през деня на работа, колегите са свикнали да си разхождам хубавите парфюми, виждам как ме поглеждат,миришат и ми се радват. Аз пък имам отговорност всеки ден да мириша хубаво, никакъв проблем от моя страна.

Единственото, което не харесвам в колекцията е, че шишенцата не са прозрачни и не виждам цвета на парфюма. А бих искала Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 11:22 от Ralitsa_

# 85
Разкошна снимка и разбор на тази колекция. Много харесвам и аз Принцесата, смокинята и Kissing. Принцесата ще е скорошна покупка, искам я откакто Ковачева ме запали по нея преди година близо.

Пробвах хубаво, два пъти на кожа новия лилав мъжки Долче и Габана, разкошен е . За мен си е унисекс, но към мъжката страна и съм сигурна, че много мъже ще го харесат, купуват и носят. Шишето е чудно, капачката още повече. Аз обожавам лилаво и сока също ми допада. Браво Долче и Габана, не съм ви голям фен, но този път и излизате с много добро мъжко предложение. Обсъждахме го подробно с продавачката и каза, че много се харесва.

# 86
Снимката я направих специално за вас от Св. Св. Константин и Елена.
Благодаря ти, Денси Heart

# 87
  • Germany
Ралица, страхотна снимка и ревюта Hug Heart Eyes

Да ти подшушна, че предстои и ново издание с парфюмер Calice Becker

Пирамидата му звучи обещаващо и нямам търпение да го пробвам:

Връхни ноти: окосена трева
сърдечни ноти: сироп от черен касис, личи
базисни ноти: мускус, роза, пачули

Иначе и аз харесвам възрастните, и хем ме привлича тази смокиня, хем има нещо като машинно масло в нея, което ме нервира в началото, да, за кратко време е, но ме спира да си го взема точно заради него. Ще го напръскам сега в по-топлото да видя как ще стои. Със здраве да си носите и двата парфюма Hug

# 88
Не мога да посоча сребрист парфюм,защото не се сещам да съм имала такъв,но моите познания са нищо пред вашите.
Тези дни се запознах с някои аромати и ще споделям впечатления като ги опозная и разнося. За вас ще са нищо ново,щото са супер тривиалните класики, но аз не ги познавах.
Този Дюпонт дето го коментирате в последните страници ми стана много интересен.
Искам да изкажа впечатленията си от Бюти на Е.А. и Куатре Бушерон на първо време.
Преди време ми го препоръчахте Бюти тук. Разкошен аромат. Много хубав. Цветист, елегантен,класен,носим навсякъде,нежен,женствен,ненатрапчив,прекрасен.Цветя,цветя и свежест,и накрая изпъква една лека сладост.
Много ми допадна. Много мой. Отрепвам се да тествам какво ли не,поръчвам си мостри,запознавам се-и нищо и нищо,удрям все на камък. Поръчвам на сляпо и по описание,всякакви типове аромати и нищо не ме пленява. И накрая това Бюти така да ми хареса. ! Наглед супер непретенциозен, вероятно банален ще кажете. Но явно аз съм си това-китки, класики. Еми колкото да ми се иска да нося някое гурме ванилено,не става,не са за мен. Ще продължавам да търся с надеждата нещо да ме отвее и да стане тотален любимец. Оказах се претенция. Уж все търся неща различно, необикновено,а пък накрая някакви си страшни банални класики се оказват моето нещо.
 Куатре Бушерон първоначално ми се стори красив-хубави нежни цветя, свеж, също елегантен. Но после ми изби една неприятна нотка,много ретро(нещо белоцветно ще да е).
И с разносването вече смятам,че ми е обикновен.
Иначе тези дни разносвам активно Белия чай. Но той не ме грабва особено. Въпреки,че в него пък ми допада пудрената нотка,и сякаш долавям много приятна роза(каквато май няма в пирамидата).

# 89
  • София
Ralitsa_, много хубав пост.
Много хубав. Цветист, елегантен,класен,носим навсякъде,нежен,женствен,ненатрапчив,прекрасен.Цветя,цветя и свежест,и накрая изпъква една лека сладост.
Мис Каролин Бингли, и моето мнение е такова. Пробвах го през зимата от немай къде в ДМ, а той взе че ми хареса. Сега в жегите не съм го носила, но в студа ми хареса много, един такъв кристален, като цветя, посипани целите със снежинки. Парфюм, с който можеш да отпочинеш от носените през зимата сладости.

Общи условия

Активация на акаунт