Парфюмни размисли и страсти - 229

• 64 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз го имааам този Angel Stuck Out Tongue Winking Eye  И аз не мога да нося вече класическия, но този е по-умерен. Той ще ми е един от парфюмите за почивката. Канех се и Womanity да взема, но се замислих след поста на Аризона, че и аз последния път почти не го носих на морето.

Аз само дето се чудих коя Мансера да си поръчам, те били във ваканция до 26.08. Така се бях  наканила...Поръчах си Orchidée Vanille на Ван Клийф за компенсация.

# 106
Аризонаа, ще следя твоите постове, доста сходно чувствам и аз тези аромати. За съжаление Том Форд нямат трайност при мен. А буквално се къпя понякога с Velvet Orchid. След последните коментари, ще пробвам новия Ейнджъл, обичам Мюглер. Както и задължително това нероли на Mugler Cologne.

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 21:10 от неви86

# 107
  • на майната си
Много го харесвам Mugler Cologne, обаче на моята кожа излита буквално за максимум 2 часа, като реално проджектва максимум 1 час. Затова първо нанасям 01 Escentric Molecules, изчаквам 5 минути, след което нанасям и въпросния аромат. При мен работи доста добре въпросната комбинация.

# 108
  • Бургас
Много го харесвам Mugler Cologne, ............................
Отдавна не съм чела темата, но ми прави впечатление колко често на последните страници се  споменава този сравнително стар /не ретро/ аромат. Никак, ама никак не го харесвам.   Толкова ми е сапунест /не в добрия , смисъл на чист, че чак имам чувството че пяна ми излиза от устата. Добре, че мъжа ми го хареса и го изпръска /това преди 15-тина години/ Та споделете моля на чии възхвали се дължи широката му популярност в днешно време? Любопитно ми е да прочета възторжената ода, може пък и аз да го погледна с други очи

# 109
  • София
Здравейте, харесала съм си lost cherry на Tom Ford, но се чудя дали си заслужава. Моля споделете мнение за него и също така ако се сещате подобни или близки аромати от други марки. Innocent

# 110
Не, не си заслужава! Срамно скъп е, а на моята мазна супер излъчваща кожа трае половин час. Обожавам го, но няма да го купя. Няма подобен.

Яна, няма оди за Колона. Харесват хората носят, не им трябва подтик. Ти защо искаш да го поглеждаш с други очи, като не те е кефил, няма и да те вероятно?

# 111
отдавна не съм го одвала, но за мен е любим летен аромат от години, изпръскала съм няколко бутилки

# 112
И на мен ми харесва. Не го нося, но обичам да го вдъхвам.

# 113
Благодаря за темата, densi!
Записвам се с Montale Vanilla Extasy - в Top 5 ми е; един доста стар, но все още любим CK Euphoria edp; TM Angel muse edp. Не съвсем сребърен, но със сребърни листенца нежния Nina Ricci L'Eau за който не ми остава време и Chloe.
Тествах TM Alien edp - красота, ще се купува.
Сега с това описание на Angel edt и той ще се тества.
Да похваля La nuit tresor musc diamant в жегите го усещах повече и по-дълго за разлика от други парфюми. Пролетта се бях отчаяла, че спирам да го усещам още след час.

# 114
  • Бургас
Денс, ами странно ми е. Почти 20 год парфюм внезапно става по форумски модерен. Добре, ти обичаш нероли - разбираемо. За Бубанка и Карен помня от преди, че го имаха, но.... внезпно да го "заимат" и "захаресват" толкова хора? Има нещо гнило в Дания. Я тема е имало "неролска", я Ковачева или друга вълшебница ги е омаяла. Иска ми се да видя и аз, кой и с какво толкова го похвали.
п.п. И аз харесвам нероли, но не харесвам Колона.

# 115
И на моята кожа е фъс и изпарение за секунди колона на Мюглер. Харесва ми, но уви, все едно нищо. Не виждам смисъл да го нося, а и същото цитрусово усещане ми дава Tommy Girl Citrus Brights – лятото е перфектен.

# 116
  • До сърцето...
Почти 20 год парфюм внезапно става по форумски модерен. Има нещо гнило в Дания.

Мога да говоря за себе си.
Преди познавах аромата, като носещ се от други мъже (и вероятно в старата бутилка). Сега, когато го носи моят, има съвсем друг смисъл този Колон. С удоволствие го крада от мъжа ми и самото бутилче ме кефи. Чудесен летен аромат за моята кожа, мисля да си взема за другото лято своя собствена бутилка, защото Милър Хариса ми свършва (и ММ ще е доволен).
Другият му любим парфюм (за хладно време) - El Paso Lomani си е типично мъжки и не ме кефи да го нося.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 00:49 от Радика

# 117
Ради! От къде го изкопа това Ел Пасо? Обожавах го преди 25 години, беше символ на мъжественост и класа. Сега наистина ли го има още? А същият ли е? Имам едно бутилче от преди 20 години, но няма нищо в него, само си го душкам понякога. Simple Smile

# 118
  • До сърцето...
Ми... не помня вече. От някаква онлайн разпродажба май... Дали не беше от FragranceX?
Не знам преди какъв е бил, взехме го с Лунен сън, тя казва, че е същия.

# 119
Скрит текст:
Ми... не помня вече. От някаква онлайн разпродажба май... Дали не беше от FragranceX?
Не знам преди какъв е бил, взехме го с Лунен сън, тя казва, че е същия.

Жалко, наистина обичах този аромат. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт