Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 4

• 40 402
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Aбе момичета, какви илюзии какви 5 лева.. и Калея и Катето качиха снимки на голо, както и на мен са ми пращали на лично. Къде за Бога видяхте разстояние? При мен също говорихме за около 1,5см и е толкова. За кубиците също... Защо е прието, че щом слагаш силикон, значи трябва да е ГРАНДЕ, да има, да се вижда и да го навираме на хората, "Ето вижте ме, имам силиконови цици!". Всичко е съобразено с височина, тегло и т.н.  А ми е инетересно вие от къде и кога станахте толкова вещи и чак такива естети, че запознахте да давате оценки колко правилно са преценени кубиците, алоо.. ?!
Извинявам се за избухването, ама това злобеене ми идва малко в повече. Тука сме за обмяна на опит, съвети и препоръки, а не да си ги мерим!               Хайде със здраве.

# 91
  • Бургас
И аз смятах, че снимките се слагат, за да видят момибетата , които още НЯМАТ импланти какво може да се получи при подобни изходни данни, ама както и да е. А и не съм видяла много осмелили се, всъщност.

# 92
Aбе момичета, какви илюзии какви 5 лева.. и Калея и Катето качиха снимки на голо, както и на мен са ми пращали на лично. Къде за Бога видяхте разстояние? При мен също говорихме за около 1,5см и е толкова. За кубиците също... Защо е прието, че щом слагаш силикон, значи трябва да е ГРАНДЕ, да има, да се вижда и да го навираме на хората, "Ето вижте ме, имам силиконови цици!". Всичко е съобразено с височина, тегло и т.н.  А ми е инетересно вие от къде и кога станахте толкова вещи и чак такива естети, че запознахте да давате оценки колко правилно са преценени кубиците, алоо.. ?!
Извинявам се за избухването, ама това злобеене ми идва малко в повече. Тука сме за обмяна на опит, съвети и препоръки, а не да си ги мерим!               Хайде със здраве.

Хахахахахахаахах,осъзнай се ,момиче !!! Тук никой не злобее,но много фейк профили се навъдиха за питане за прочутия д-р Молов,както и не може да ме убедиш ,че разстоянието ти е 1 ,5 см,на голо се вижда най-добре.
И аз съм доволна от д-ра си,но не пускам постояннно прехвалени реплики,и да кубиците на са ви съобразени,защото на Калея сега и са малки,а до година ще й спаднат сравнително още повече ,а тя е раждала,колкото по-разтеглива е една кожа толкова повече кубици може да поеме!
Никой не е казал да е секс бомба,но 260-300 за повечето са малко,а може 350-400 ,това е в рамките на нормалното...
Всеки има различно мнение за нещата,за това нито е хейт,нито каквото и да било!!!

# 93
Момичета,  нека запазим добрия тон. Всеки има различен вкус и нека не забравяме едно: в природата няма нищо създадено еднакво, резултатът след операция зависи не само от хирурга,  но също и от генетиката. Понякога резултатът не ни се вижда уау, но пък в сравнение с изначалното състояние и анатомията е бил максимумът, възможен да се постигне в конкретния случай.
 В крайна сметка важно е да нямаме усложнения след операциите и всяка да си се харесва. 🍀
 Хирурзи бол, марки импланти - също, всеки може да избира. Тук сме,  за да споделяме опит и да си бъдем взаимно полезни,  а не да мерим чий хирург и гърди са по-по-най.
Възприятията ни за красиво/грозно,  добро/лошо са субективни.

# 94
  • София
От къде на къде ТИ преценяваш на кого са малки, колко кубика им трябват и колко им е разтеглива кожата...... ТИ сериозно ли ?!!

# 95
Момичета,  нека запазим добрия тон. Всеки има различен вкус и нека не забравяме едно: в природата няма нищо създадено еднакво, резултатът след операция зависи не само от хирурга,  но също и от генетиката. Понякога резултатът не ни се вижда уау, но пък в сравнение с изначалното състояние и анатомията е бил максимумът, възможен да се постигне в конкретния случай.
 В крайна сметка важно е да нямаме усложнения след операциите и всяка да си се харесва. 🍀
 Хирурзи бол, марки импланти - също, всеки може да избира. Тук сме,  за да споделяме опит и да си бъдем взаимно полезни,  а не да мерим чий хирург и гърди са по-по-най.
Възприятията ни за красиво/грозно,  добро/лошо са субективни.

Това е така,но някои хора прекаляват с рекламата на някои хирурзи! Буквално в 2,3 теми само едно име се споменава,а има достатъчно други кадърни лекари,които правят прекрасни гърди.

# 96
Ето една илюзия Simple Smile И двете снимки са ПРЕДИ Simple Smile
Та , четох повече от година преди да се подложа. Според мен, никой не би се справил по добре предвид изходното ми положение.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 07:26 от bubanka

# 97
  • Бургас
Ел, много яко Astonished
А сега с бански има ли разлика? На голо ясно, че има.

# 98
Ел, много яко Astonished

Има разлика. Формата е същата, но една идея по големи.
За на голо беше важно да се прецени добре разликата в кубиците. Сложи ми 375 и 405 кубика. Сега като големина са напълно еднакви.
Освен това ми оформи и ареолите, сега са по малки и не гледат надолу.Simple Smile
Повдигането също харесвам, въпреки белезите. Вече близо 2г под гърдата не може да се задържи молив Simple Smile Simple Smile
А иначе, на старт 0 всеки доктор ще докара хубав резултат, при моя старт, обаче резултата надмина и най смелите ми очаквания.

# 99
El, белезите как са при котва. Нишки или по-дебели? Иначе направо чудо се е случило, благодарение на доктора де Simple Smile

# 100
  • Бургас
Скрит текст:
Ел, много яко Astonished

Има разлика. Формата е същата, но една идея по големи.
За на голо беше важно да се прецени добре разликата в кубиците. Сложи ми 375 и 405 кубика. Сега като големина са напълно еднакви.
Освен това ми оформи и ареолите, сега са по малки и не гледат надолу.Simple Smile
Повдигането също харесвам, въпреки белезите. Вече близо 2г под гърдата не може да се задържи молив Simple Smile Simple Smile
А иначе, на старт 0 всеки доктор ще докара хубав резултат, при моя старт, обаче резултата надмина и най смелите ми очаквания.
Моят начален старт е далеч по-нелицеприятен от твоя Smiley

# 101
Конкретно Калея ми е пращала снимки на голо и има 2-3 см разстояние, или поне оптически са приближени. Според мен може да задържи фулмастер между наголо 🤪

Иначе много зависи от анатомията, старта и желанията на жените. Нека не забравяме, че масово са оъ старт 0 и сега им е пълничко и хубавичко 🤗

# 102
За молива беше във връзка със увисването  Grinning не със това колко са приближени гърдите.
Петя, като косъм са белезите  Peace
Алина, дай снимка  Grinning  Точно този тип реконструкции на гърди са най сложни, интересно ми е да видя такива на други доктори споменавани тук  Embarassed

# 103
О аз изобщо не прочетох за молива...аз пък винаги съм искала естесвено увиснали пълни гърди ала Моника Белучи, Салма Хайек, София, с или без интервенции. Ами дано ми поолегнат живот и здраве 🥰

# 104
Като цяло не мисля,че някой прави реклама на лекаря..от всеки има доволни и недоволни..И от Стоянов съм виждала гърди,които не ми харесват и от Енчев и от Романски.. всеки има вкус и на всеки му харесват различна форма и размери..На едни им харесват кръгли,на други анатомични и така.Никой не кара някой на сила да ходи да се оперира при даден човек.Всеки има право на избор Simple Smile Важното е да сме доволни и удовлетворени ние от резултатите, а не какво мисли някой друг. И относно размера..доктора казва колко максимум може да ти сложи, дали след това някой пациентка не е поискала по-малко не се знае. И за Романски съм чувала,че слага предимно малко кубици,за да го удря на печалбарство,но такъв е животът Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт