Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с вертикалната бръчка на челото, причинена от спане на една страна?
Какви са ползите от BHA киселини и ретиноиди за кожата?
Какви са ползите от колагена, МСМ и други добавки за кожата и ставите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с вертикалната бръчка на челото, причинена от спане на една страна?
-
Какви са ползите от BHA киселини и ретиноиди за кожата?
-
Какви са ползите от колагена, МСМ и други добавки за кожата и ставите?
Колагенът може да подобри еластичността и хидратацията на кожата, докато МСМ е известен със своите противовъзпалителни свойства, които могат да подпомогнат здравето на ставите. Освен това витамините D3, K2, L-аргинин + цитрулин и калцият също се свързват с подобряване на здравето на ставите и кожата.
-
Какви са ползите от използването на копринени калъфки за възглавници и възглавници от латекс за сън?
-
Какви са ползите от МСМ за кожата и ставите?
). Дори да лежа така не ми е удобно, камо ли да спя. Няма по-голямо блаженство за мен и за гръбнака ми да се излегна по гръб.
Сутрин като стана до обяд не мога да огладя бръчките. Ужас. Легна ли по гръб няма заспиване...Трябва да съм заровена на дълбоко
Приемате ли нови попълнения?