Instant Pot - тема 2 - мнения, рецепти и съвети

• 94 014
  • 879
  •   1
Отговори
# 660
моята не е макс

# 661
Иначе доволна ли си от Нинджата? Не открих тема за тях специално.

# 662
Пак аз и пак с този въпрос колко е диаметъра на Instant Pot duocrisp+Air Fryer - 8 литра?
нинджа не е широк , а дълбок.
за другия не знам
Ами то и инстанта е дълбок и май Нинджата е по широка

Диаметърът на купата е 24 см

# 663
ами освен че ми е тясен съда, че мирише повече отколкото очаквах и че при печене , например на пица се запича отгоре, но не отдолу ... други забележки за сега нямам

# 664
Здравейте, а някой има ли новият модел Instant Pot Pro Crisp Air Fryer? Има ли съществени разлики  между него и Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer.
При вас случва ли се да залепва храната по вътрешният съд за печене?

# 665
Момичета каква е разликата между моделите Instant Pot Pro Crissp+Air FRYER и Instant Pot Duo Crissp+Air FRYER?

Освен 140 лв

# 666
Момичета каква е разликата между моделите Instant Pot Pro Crissp+Air FRYER и Instant Pot Duo Crissp+Air FRYER?

Освен 140 лв guote ]

Разликите са в полза на Pro, вече зависи какъв лимит сте си определили. АЗ съм с Про от август, реших, че ще взема най- новия модел. Сега има черен петък и сайта е блокирал,, но в него също са изброени разликите. Про е с равно дъно,вътрешния съд има дръжки, има бутон за бързо изпускане на парата, по високи макс. градуси-230-срещу 200.и мисля дуо е с готови програми а тук си настройват вие време и градуси, което за мен е +. Про е с иноксов вътрешен съд, ако на дуо е керамичен, не съм сигурна, също е разлика.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 11:04 от mama irina

# 667
Разбирам ли правилно:  Vortex-а пече и пържи (имам предвид еър фрайъра), а мултикукъра и готви?

ПП: истината е че идеята за мултикукър ми дойде някак много бързо и необмислено и не мога да преценя кое е по-добре. Дали само едното, дали другото или комбиниран уред? Ако пък се спра на комбиниран дали не е по-добре да са два отделни уреда? Та е такива мисли ми минават .... Всеки с неговата си лудост Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Много ще съм благодарна на мнението и препоръката ви Flowers Bouquet

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:20 от RNR

# 668
  • Бургас
Ако имаш място и възможност, според мен отделни е по-добре.Съвсем различни уреди са. Аз имам мултикукър и много го ползвам, за ерфрайър или нещо подбно още се чудя нужно ли ми е.Доколкото разбрах на инстант пот готви с налягане и не може да се отваря да се добавят неща.Мнение човек, който има инстант пот и мултикъкр е, че двете са различни и мултикукър е по-добре да супи и готвено, но инстант пот пък за боб, варене на месо заради налягането.Много сложна задача  Laughing

# 669
Instant pot не готви само с налягане. Може да се ползва и с обикновен стъклен капак подобно на тенджера на котлона. Сътответо може да добавяш каквото си искаш и да бъркаш. Има и опция за slow cook. (бавно готвене).
Аз имам този със airfryer капака и съм доволна. Вече доста по - често си правим пържени картофки и се получават добре. Запичам си и други манджи след като са сготвени под налягане.
Нямам база за сравнение с други уреди, но сме доволни от избора си и си го ползваме почти всеки ден.

# 670
  • Sofia
Значи ли това, че трябва да си купя и стъклен капак, за да мога да го ползвам като обикновен мултикукър? Визирам този модел, който е с двата капака. Има функция бавно готвене, мислех че може с единия капак, без да се включва функцията под налягане.

# 671
Може с всеки капак, който пасва на диаметъра. Аз и без капак готвя понякога.

# 672
  • София
Слънчево зайче, вашият duo crissp+air frier ли е? Поръчах такъв днес.

# 673
  • Sofia
И аз успях да поръчам един. Иначе имам и фрайър и Редмънд мултикукър, но този обединява и двете + готвенето под налягане, дехидратиращата функция. Интересно ми е някой пробвал ли е си вид готвене? Как се прави, какъв е резултата? Нямам търпение да дойде и да се развихря Simple Smile

# 674
Да, Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER
Когато го взимахме нямаше Pro версията.
Във фейсбук има групи, в които се споделят много рецепти с точни инструкции. На мен ми бяха много полезни в началото. Кое на колко минути, градуси и програми…

Общи условия

Активация на акаунт