Instant Pot - тема 2 - мнения, рецепти и съвети

• 94 047
  • 879
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, имам Ево плюс. Въпросът ми е на колко минути готвите кисело зеле като месото ми е вече сготвено предварително.
Благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 646
Виждам, че са обявили черен петък от 19-26 ти ноември, по ваши наблюдения от минали години колко ще бъде намалението? Сега започвам да се заглеждам по тези уреди  и не съм много наясно и като гледам колко много видове са, много се обърквам

# 647
Виждам, че са обявили черен петък от 19-26 ти ноември, по ваши наблюдения от минали години колко ще бъде намалението? Сега започвам да се заглеждам по тези уреди  и не съм много наясно и като гледам колко много видове са, много се обърквам

Купете си от комбинираните и да Ви е мирна главата. Лошото е, че искат дебнене, че бързо се разграбват.

# 648
Няколко питания имаше дали мирише на готвено от уреда. Ами да, мирише на готвено. Даже най-обикновен крокпот ми мирише по-малко.
Пиша го не за да не си купувате уреда, а за да не останете изненадани че мирише. А aз уреда не си го давам  Simple Smile

# 649

Купете си от комбинираните и да Ви е мирна главата. Лошото е, че искат дебнене, че бързо се разграбват.
Може ли да посочите кои имате предвид?

# 650

Може ли да посочите кои имате предвид?

Моделите са Air Crisp и Pro Crisp.

# 651
Може ли някой да каже вътрешните размери на Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer? Дадените 37.5 x 34.5 x 38.8 см са външните размери, предполагам. Искам да сравня с Нинджата, но не намирам вътрешните размери на инстанта

# 652
май има различни размери и всеки си избира. Моето май е 6л. какво значи duo crisp Защо duo?
Аз ако нещо си избера и искам да погледна описанието подробно с качствата поглеждам модела в амазон. Там са описани и имат и клиентски отзиви

# 653
май има различни размери и всеки си избира. Моето май е 6л. какво значи duo crisp Защо duo?
Аз ако нещо си избера и искам да погледна описанието подробно с качствата поглеждам модела в амазон. Там са описани и имат и клиентски отзиви
Ами не знам защо е "duo" така се води модела
https://instantpot.bg/produkt/duo-crisp-air-fryer/
Ето го

# 654
Само Duo е мултикукър. А Duo Crisp има + еър фрайър капак и доста повече възможности. Зависи какво точно търсите. За размерите не мога да кажа, имам само мултикукър. Бих го предпочела пред Нинджата защато капаците се свалят, за разлика от нея, следователно се чисти по-лесно.

# 655
Само Duo е мултикукър. А Duo Crisp има + еър фрайър капак и доста повече възможности. Зависи какво точно търсите. За размерите не мога да кажа, имам само мултикукър. Бих го предпочела пред Нинджата защато капаците се свалят, за разлика от нея, следователно се чисти по-лесно.
Само в капаците ли е разликата? Аз затова искам да сравня реалният размер, но не намирам размера, искам да е възможно най-широк

# 656
нинджа не е широк , а дълбок.
за другия не знам

# 657
Пак аз и пак с този въпрос колко е диаметъра на Instant Pot duocrisp+Air Fryer - 8 литра?
нинджа не е широк , а дълбок.
за другия не знам
Ами то и инстанта е дълбок и май Нинджата е по широка

# 658
не е широка. много често ми е проблем това. искаш ли да премеря.

# 659
не е широка. много често ми е проблем това. искаш ли да премеря.
Да, но ти коя нинджа ползваш? Аз гледам тази и диаметъра го дават 26,5см
https://www.tehnomix.bg/multikukar-ninja-foodi-max-op500eu?utm_s … dium=gads-dynamic

Общи условия

Активация на акаунт