Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 231
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 990
Обещах да дам отзиви за тази рокля https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0089AJEC8/ref=ppx_yo_dt_b_a … ?ie=UTF8&th=1
Поръчах 14 ,като се тревожех че е на марката 14 ,а не 14 UK. Оказа се ,че е 14 UK ,отговаря си на номера.Аз съм 40 DE на ханш и 38DE( т.т 12UK) на бюст.Добре ми е на ханша ,на бюста ми леко широка.Ако се изпере ,рязана дантела е ще се свие леко сигурна съм.Мека е.На гърдите има вградени подплънки.Е изпипана е личи си но не бих платила баслословните редовни цени на марката .Излезе ми 35,80£ .Разочарована съм от цвета.Много! Няма нищо общо с изображението.Сива е (цвят инокс ,да добиете представа) ,няма как да я облека за повода който исках.Първо съм руса ама хич ,хич не ми върви.Направо е ужасно.Освен това дъщеря ми ще е с такъв цвят рокля и няма как да я дублирам....Добре че има време да поръчам друга !

# 991
Чревоугодник, Малко сладко коте, благодаря ви, но не стана работата. Опитах да се свържа по чат, не успях. Странното е,че с Ук лесно намерих чат, на другите Амазония нещо не го откривам.... въобще имат ли чатове, освен мейли и телефони?
Пращах мейли, още чакам отговор. Отказах днешната поръчка, техниката е скъпа и не мога да си позволя 2 такива. А и след като я отказах, сега вече не мога да намеря модела, явно го изтървах. Нищо, не е било моето. Дано другото, което дойде, да си ползвам без проблем.

# 992
Чревоугодник, Малко сладко коте, благодаря ви, но не стана работата. Опитах да се свържа по чат, не успях. Странното е,че с Ук лесно намерих чат, на другите Амазония нещо не го откривам.... въобще имат ли чатове, освен мейли и телефони?
Пращах мейли, още чакам отговор. Отказах днешната поръчка, техниката е скъпа и не мога да си позволя 2 такива. А и след като я отказах, сега вече не мога да намеря модела, явно го изтървах. Нищо, не е било моето. Дано другото, което дойде, да си ползвам без проблем.
https://www.amazon.de/gp/help/customer/contact-us
Избираш от опциите, докато ти покаже опция за чат. Аз избрам "Prime and more" > От падащото меню по-долу "Update account information" > "Other account updates" и тогава вече и "Chat" е активен по-долу.
Езика се сменя от най-долу в страницата, за който не знае:
Скрит текст:

# 993
Благодаря, полезна информация. На мейл ми писаха, че няма как да отменят предната поръчка, тъй като подготвяли пращането Stuck Out Tongue Winking Eye, ако искам, мога да го върна след като го получа. Ами няма да ми излезе изгодно и здраве да е Grinning

# 994
Ctefani, аз питах за роклята. Много благодаря за подробния коментар!
Отказвам се значи, особено предвид и цените в момента..

# 995
Много ме издразни цвета.Бих могла да я върна, но не ми се занимава.

# 996
Някой има ли адреса, на който се връща от България до Английския Амазон, излизат ми само дроп оф.

# 997
Някой може ли да даде отзив за тази Румба:
https://www.amazon.de/iRobot-Roomba-Saugroboter-App-Steuerung-Re … p;ref_=gwm_dotd_p

# 998
Някой има ли адреса, на който се връща от България до Английския Амазон, излизат ми само дроп оф.
и аз трябва да връщам до там....какво е "дроп оф"? искам да попитам какво ще стане, ако при доставката откажа да взема продукта? и примерно се разпиша, че отказвам....

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 18:27 от aDream

# 999
и аз трябва да връщам до там....какво е "дроп оф"?
Локации в Англия, където да си занесеш пакета.
Те казаха да не им ги връщам, бяха поръчала купички на Томи Типи с лъжичка, дойдоха със скъсана опаковка и без лъжицата.
Обаче сега гледам, че нямам още имейл за рефънд, обикновено го получавам веднага след разговора.

# 1 000
# 1 001
  • Luxemburg
искам да попитам какво ще стане, ако при доставката откажа да взема продукта? и примерно се разпиша, че отказвам....
Аз съм отказвала да взема продукт и са го връщали обратно на Амазон. Така ме посъветваха от хелпа. Бяха изпратили нещо два пъти и не можеха да го отменят.
След отмяна на продукта си провери статуса дали е потвърдено. Ако пише, че чака одобрени, няма гаранция, че ще ти го отменят. На мен ми се е случвало по ЧП да поръчам нещо и след 5мин да искам да го отменя и да не може да се направи. От хелпа са ми казвали да го върна като го почуча или да откажа връщането.
Единият път ми пратиха два пъти моята поръчка, беше голям кашон (дървена къща за кукли) и се обадих в куриерската фирма в UK и там намериха кашона и го върнаха обратно на амазон. Исках да ми обединят няколко поръчки и те наместо да го направят ми поръчаха още една къща и нямаше начин да се отмени. Големи нерви бяха тогава.

# 1 002
Тук връщах аз.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 09:48 от Pingvin4e

# 1 003
  • Sofia
Амазон обаче изпращат от различни скалдове и предполагам, че би могло да стане объркване.

# 1 004
  • Sofia
Благодаря за темата!
Някой може ли да препоръча от тези малки, електрически четки с по няколко приставки, с които се мият плочки, фуги и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт