ДарК ... #2 ...Sic Mundus Creatus Est

• 17 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Дяволо, аз ти написах да не четеш темата, преди да си гледал 2-ри сезон.

# 361
Имам още един въпрос. Когато някой от настоящето се върне в миналото и говори със себе си, това случило ли се е вече в миналото или се случва сега? Тоест, като е вече 2019 година човека, спомня ли си ,че е водил тези разговори през 1986? Надявам се разбрахте какво питам Simple Smile

# 362
Не, всъщност зависи,трябва да гледаш неговата линия само, за да си отговориш на въпроса.Във втори сезон се изяснява доста с Микел Wink или часовникаря.

# 363
Според мен, отговорът е "да". До сега нямаме доказателство, че някой не си спомня. Освен Микел, но тук има причина и спойлери, затова няма да пиша подробно.

# 364
Аха, сега съм на 2ри сезон, 2ри епизод, на Клаудия. Сама казва, че си спомня разговора. Даже казва на младата Клаудия какво точно ще стане сега, секунда по секунда.

# 365
Не ги спойлвайте
Освен това това зависи от времевата линия на героя. Улрих отиде в миналото, но неговото бъдеще продължи там, така че Улрих от бъдещето е всъщност по-млад, и не си спомня и не знае какво е станало с Улрих от миналото

# 366
Е, той няма как да си спомни, защото това е неговото минало. Това, че човек се е преместил назад във времето няма значение - за него това, което предстои е бъдеще, това, което е изживял, е минало.

# 367
Точно Joy коментарите по сериала стават като философски поговорки Joy

# 368
2ри сезон върви доста по-интересно, обаче Simple Smile май е по-добър от 1ви. Което е супер.

# 369
Откровение (Апокалипсис) 22:13:

"Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят."

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 18:23 от Elena Pau 663353

# 370
  • Вестерос
Ние си говорихме доста в предната тема кое време е сега. За мен е 86-87 сега 🤭 писала съм защо.

# 371
Еееее, 4ти епизод ме разби!!! 2ри сезон определено е по-добър! И дори всичко му схващам Grinning Страхотен сериал!!! Много неща ми се изясниха.

Diavolo, до коя серия си?

# 372
Някой от новите забеляза ли, че дисплеят на Йонас в 1-ви сезон изведнъж бе счупен?

Имате ли някаква теория за това, как и защо се е случило?

А някаква теория за това, кой точно е бащата на Хелге Доплер?

Марк (Ной) е страхотен:

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 13:08 от Elena Pau 663353

# 373
Скрит текст:
Не знам кой е бащата, но мисля, че изнасилването е част от възела и това е отвратително - някой го е направил нарочно, за да създаде Хелге.
И още ми е чудно коя е жената на Хелге - как така има дете, като в зрелите му години го изкарват нещо като бавноразвиващ се?... Може би и тук има нещо свързано с възела.

# 374
И още ми е чудно коя е жената на Хелге - как така има дете, като в зрелите му години го изкарват нещо като бавноразвиващ се?...
Именно. Коя е майката на Петер и как така е имала семейство с Хелге?

Общи условия

Активация на акаунт