СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 7

• 36 870
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
Meri, аз ползвам спешните капки на Бах - взех ги под формата на спрей и даже ще си го взема и в болницата. Четох, че може да се ползва дори и по време на раждането.
И аз смятам да си взема спешния спрей на бах за раждането,но незнам до колко е спешен че като ме хване паниката и блокирам дали изобщо ще чуя какво ми казват...имам приятелки които уж тръгват естествено а в последствие ги оперират,та за това се настройвам и за двете...мъжът ми е преносен 14 дни,и една позната и тя толкова преноси,не ми се мисли едвам се движа,не мога да спя ръцете са ми подути и да пренося филма ще е пълен...

# 346
Ще взема пастилите и дано ме успокоят.
Аз също съм преносена 14дена.

# 347
Честити бебчета, да са живи и здрави, щастливи и по-малко ревливи!

Ох, момичета вас ви е страх от преносване, а аз тези дни не съм се спряла и много се притеснявам да не тръгне бебка, че още не съм влязла в 9ия.Да не говорим, че е с усукана пъпна връв около вратлето и лекарката каза ако изтекат водите спешно в болницата, а аз и чантата още не съм приготвила. Сякаш нямам контракции, но психясването при всяка болка и неразположение е голямо.

# 348
Охх и мен ме почна една особена болка в кръста, вчера на тонове имах нерегулярни слаби контракции.Имам още 2 дни до секциото, дали ще издържа е въпроса Rolling Eyes

# 349
Zarinkata, то не останало при тебе, ще устискаш. Аз имам повече от 10 дни до моето и не е много сигурно дали ще дочакам. Апаратът днес отчете контракции, беб е доста ниско вече и е готова за излизане - 3200 гр. В крайна сметка каквото стане. Разбрахме се с мойта лекарка за отложено клампиране на пъпната връв, трябва само да си пусна васерман, че в болницата го искат и съм готова.

# 350
Аз днес бях на преглед и останах много разочарована... Докторката каза, че изобщо не е доволна от статуса ми... нямам разкритие, дори не ми е изгладена напълно шийката... На 3ти ми е термина, каза до 5ти ако продължавам да съм така ме приемат. Мислеха да ме индуцират, но каза, че ако съм така, че и индукцията няма да свърши работа.. и направо секцио... Имам постоянно контракции, снощи неможех да спя от болки в кръста.. и накрая... нищо😔

# 351
Аз пък се филмирах, че болките задължително значат бързо разкритие, понеже при мен бебето е седалищно и ме е страх да не закъснея за болницата... всяка с проблемите си ... Дано всички имаме късмет Flowers Four Leaf Clover

# 352
Охх и мен ме почна една особена болка в кръста, вчера на тонове имах нерегулярни слаби контракции.Имам още 2 дни до секциото, дали ще издържа е въпроса Rolling Eyes
Е как няма да издържиш! Стискаме палци ! Simple Smile Simple Smile

# 353
Дружина,
Виждам промоции бебе в Лидл. Замислям се да се запася с пелени Лупилу, някой мисли ли да ги ползва. Напоследък често ги хвалят 😕

# 354
Аз не съм чувала нищо за Лидълските пелени. Купили сме само 1 пакет Pampers new born - 1 от 45 бр за болницата. За вкъщи не съм купувала още, защото не знам 1 или 2 ще ми трябват. Таткото ще ходи да търси живот и здраве като се приберем, но мисля да е Pampers.

# 355
И аз си взех на Pampers  беличките , още преди няколко седмици бяха на промоция в Метро. Взех един пакет единичка и един кашон двойка. Добре се запасих. В момента мисля, че пак имат промоция памперсите в Метро.

# 356
И в Емаг доста често ги има на промоция.

# 357
То и аз се запасих с Пуфис за начало, но видях добри отзиви и за Лупилу и сега има 122бр за 25лв.

# 358
Мисля да дебна промоциите на "собствените" марки в хипермаркетите (Теско, Лидл, Алди, ДМ) и да взема различни малки пакети 2ка. За момента само Памперс съм взела (1ца и 2ка). Със сигурност пак ще има намаления, но да видя кои най-много ще ми харесат.

# 359
Дара и аз реших да съм на същия принцип,на лидъл няма да взимам защото ми казаха че били по твърдички..
Аз искам да питам нещо тъй и тъй сте по напред,в момента съм в 35 седмица,с лекаря ще се видя в 36 седмица,ще ми пускат ли кръв и урина?Втора седмица много ми се подуват пръстите на ръцете,през ноща не мога да ги свия,а днес цял ден са подути и напрегнати,краката не ми се подуват поне засега,разбирам че това е част от бременноста,но също така е признак за прекламсия,досега съм с ниско кръвно..но се чудя дали да не си изследвам белтък в урината на своя глава...

Общи условия

Активация на акаунт