Смешки от форума 32

• 96 355
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
На моите дядо и баба, родени в началото на века, в документите им стояха "старите" дати.  Тоест без корекция с оглед новия календар. Поне така мисля, че това бяха старите им дати, и мислех, че при всички е било така, вкл. при другите ми дядо и баба, починали преди моето раждане. Нищо, че рождения ден на Ботев примерно го отбелязваме с корекция.
Това е до корекция на светския календар обаче, не на църковния. Иначе ясно, че като сменят църковния, и вече няма да имаш рожден ден на Петровден. Wink

# 556
  • Ямбол
Цитат
Само на мен ли ми направш впечатление,че от вчера рязко спря да се говори за Covid 19 по Новините? Дневните емисии ну съм гледала,но вечерните да. По Нова казаха точно 2 изречения,от чисто любопитство проверих Бтв и Бнт-там даже не се спомена. Не,не съм истерясала 😆,просто ми направи впечатление тъй като до вчера навсякъде само това гърмеше.
Не, не е истерясала, това си е чиста форма на абстиненция.

Пак от същата тема една, която не може да смята, важното е да има паника:
Цитат
В Италия явно е много зле положението. Съобщават за 2000 заразени и 52 починали от вируса. Ако втората цифра е вярна, първата няма как да е, защото това е 26% смъртност. Очевидно заразените са около много повече.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 09:41 от Лилянa

# 557
Ох, милите хора.. Ще им се обезсмисли живота като свърши цялата драма с короната... За какво ще говорят, за какво ще мислят... Бахти, жал ми стана.

# 558
...и няма билетчета за търкане вече...даже и норвежките джендъри позалязоха.

# 559
Спокойно, ще намерят за какво друго да се филмират. Simple Smile

# 560
Даже тръпна в очакване какво ще е то.

# 561
Ако няма нищо по-добро, ретроградният Меркурий винаги остава актуален.

# 562
Цитат
А един тъп въпрос - какво се случва, ако маската се пусне за минута-две в микровълнова фурна?
Пак от същата тема.

# 563
  • Ямбол
Тази тема е направо цунами. Не ми се цитира пак, но да знаете, че някаква се е заразила от витамини, които са престояли няколко месеца от последното и боледуване и за един час е пипнала вируса.

# 564
Тази тема е направо цунами. Не ми се цитира пак, но да знаете, че някаква се е заразила от витамини, които са престояли няколко месеца от последното и боледуване и за един час е пипнала вируса.

Въпросната потребителка пишеше и за нова щампа на вируса Joy Добре , че редовно се замита из темата.

# 565
  • Ямбол
Да, вече са изметени витамините.

# 566
Не е чак толкова трудно да се изолира източника на инфекцията особено ако си малко по-сензитивен.

и това изчезна

# 567
  • Пловдив
Хаха, това за сензитивното е добро.

За абстиненцията според мен малко търсите под вола теле.

# 568
  • София
Не е чак толкова трудно да се изолира източника на инфекцията особено ако си малко по-сензитивен.

и това изчезна

Не трийте, жената не успя да обясни какъв метод за изолиране ползва. То да си сензитивен хубаво, но все и някакъв професионален пиниз трябва да има - кристална топка, боб, утайка от кафе?

# 569
  • Другата България

и това изчезна

Защооо, защо? Направи се поне днес, че имаш много за пране и чистене и остави жената да се развихри, онова с витамините беше култово, тъкмо го търсех да го донеса тук, прочетох Лиляна, върнах се и ти вече беше го измела!
Възразявам!
А за "щампата" на вируса пък просто...Joy

Общи условия

Активация на акаунт