И пак за любовницата и съпругата

• 33 342
  • 943
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Добре де...уж звучи рационално.
Обаче, какво удовлетворение усеща човек, знаейки, че мами и лъже първо своята половинка, после децата си, после същите тези лъжи са съотнесени и към другото семейство и деца?
...............

И преди някой да "скочи"..."Ама те нали децата не знаят, защо да са нещастни?!", ами, може да не знаят.Но усещат.

Твоят пример, с любовница на мъж с малко дете и второ на път, въобще не е за в темата!
Тук говорим за двама души, които са заедно само заради секса, без илюзии и лъжи, че ще се разведат, ама чайка децата да пораснат, ама чакай че жена ми ще се самоубие или мъжът ми ще се хвърли от моста, след като ми резне гръкляна.

И аз ще онагледя с пример.
Твоето семейство, но на теб секса вече не ти е приоритет, че и направо не се сещаш дори. Спрял е да те привлича мъжът ти, но всичко останало си е като преди, че и повече- пасвате си като характери, с еднакви стремежи сте, абе, гледате в една посока.
И той има две възможности- или се примирява, щото да ти виси в молитвена поза години, писва, и кара на ръчна, или си намира жена, в чието семейство е същото, ама с обратен знак.
Ти предлагаш третото- любезно ти посочва вратата, ама нищо че апартамента е лично негов и нищо, че не работиш. По- важно му е да доведе на твое място някоя, която ще го яхва още от вратата.
Кое ли ще усетят повече децата? А, ти, кое ще усетиш повече?

# 91
Любовта няма нищо общо с верността

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 15:12 от dety

# 92
 dety, от къде на къде пък изневеряващи пишат тук? Аз такова условие не прочетох никъде. За какво да пишат такива, да си дават кураж един на друг и да си пляскат с браво за хубавата постъпка ли?

# 93
dety, от къде на къде пък изневеряващи пишат тук? Аз такова условие не прочетох никъде. За какво да пишат такива, да си дават кураж един на друг и да си пляскат с браво за хубавата постъпка ли?

Темата е пусната от жена, която изневерява на мъжа си. Тя пита нещо конкретно, не ви търси одобрението за това, което прави.

# 94
Скрит текст:

Добре де...уж звучи рационално.
Обаче, какво удовлетворение усеща човек, знаейки, че мами и лъже първо своята половинка, после децата си, после същите тези лъжи са съотнесени и към другото семейство и деца?
...............

И преди някой да "скочи"..."Ама те нали децата не знаят, защо да са нещастни?!", ами, може да не знаят.Но усещат.

Твоят пример, с любовница на мъж с малко дете и второ на път, въобще не е за в темата!
Тук говорим за двама души, които са заедно само заради секса, без илюзии и лъжи, че ще се разведат, ама чайка децата да пораснат, ама чакай че жена ми ще се самоубие или мъжът ми ще се хвърли от моста, след като ми резне гръкляна.
И аз ще онагледя с пример.
Твоето семейство, но на теб секса вече не ти е приоритет, че и направо не се сещаш дори. Спрял е да те привлича мъжът ти, но всичко останало си е като преди, че и повече- пасвате си като характери, с еднакви стремежи сте, абе, гледате в една посока.
И той има две възможности- или се примирява, щото да ти виси в молитвена поза години, писва, и кара на ръчна, или си намира жена, в чието семейство е същото, ама с обратен знак.
Ти предлагаш третото- любезно ти посочва вратата, ама нищо че апартамента е лично негов и нищо, че не работиш. По- важно му е да доведе на твое място някоя, която ще го яхва още от вратата.
Кое ли ще усетят повече децата? А, ти, кое ще усетиш повече?
Честно казано, никак не мога да си се представя в подобна ситуация.
Както и да го нищя, няма да ни се получат нещата така...аз на една страна, той на друга.
Прекалено честолюбива съм и не бих приела, май по никакъв начин, унижението от отхвърлянето.
Не мога да се закълна в това,де...не ми се е случвало, но, доколкото съм се опознала през годините, няма шанс той да има паралелна връзка, аз да съм о.к. с това, а децата грам нищо да не усетят.
Подобен начин на живот изобщо не се вписва..ни във възпитанието ми, ни в манталитета ми, ни в разбиранията ми за семейство, абе..по никакъв начин не мога да си представя години живот в лъжи.

# 95
  • Насред хаоса

Темата е пусната от жена, която изневерява на мъжа си. Тя пита нещо конкретно, не ви търси одобрението за това, което прави.
Темата е пусната от човек, който си няма работа и реши, че ще стане въргал, че да гледа сеир как се скубят съпруги и любовници, ама не би.

# 96
  • София

Честно казано, никак не мога да си се представя в подобна ситуация.
Както и да го нищя, няма да ни се получат нещата така...аз на една страна, той на друга.
Прекалено честолюбива съм и не бих приела, май по никакъв начин, унижението от отхвърлянето.
Не мога да се закълна в това,де...не ми се е случвало, но, доколкото съм се опознала през годините, няма шанс той да има паралелна връзка, аз да съм о.к. с това, а децата грам нищо да не усетят.
Подобен начин на живот изобщо не се вписва..ни във възпитанието ми, ни в манталитета ми, ни в разбиранията ми за семейство, абе..по никакъв начин не мога да си представя години живот в лъжи.

Ами, пак не вникна в това, което съм написала.
Отхвърленият е той, защото на теб не ти се прави секс.
Той не иска да се развежда по куп други причини, затова си намира дискретно отдушник, но вместо да търси всеки път различен такъв, ползва един, който е на неговото положение.
Имам такъв пример години вече и децата им са женени със свои деца, но биха те удушили ако се осмелиш дори на шега да подхвърлиш, че баща им се интересува от нещо извън вкъщи.

# 97
Добре, че на мен не спира да ми се прави секс. Което пак не е застраховка.

# 98
  • София
Добре, че на мен не спира да ми се прави секс. Което пак не е застраховка.

Не е я! Ако на него му се прави, ама не може вече, пък иначе е душичка, кво прайваш? newsm78

# 99
Това не е толкова страшно Абсурт. Ще намери начини като има желание.  По-страшното е на мен да ми се прави,а  него да не му се прави.

# 100
Ами, аз и секса включвам.... Simple Smile  не ми е омръзнало още. Но да допуснем, че не искам, егото ми пак няма лесно и доброволно да приеме, че така леко ще бъда заменена с друга /и. Ако той не иска вече /не може... Ами, най - вероятно (на тези години) бих се примирила с липсата. Ако бе на млади години? И най - богатото ми въображение не може да си представи да живея в лъжи и постоянни заместници на мъжа ми в следващите 30-40 години. Дори не знам дали някой изобщо би могъл... Рано или късно все се стига до раздяла. Е, не е ли по - добре човек да не се мъчи да кърпи и лепи нещо счупено?

# 101
В много случаи, включително настоящия, сексът вкъщи е налице. Просто им се ще и друго. При положение че при добро желание почти всеки може да се научи да задоволява партньора си качествено. Не ми е ясно защо,особено жените,които по правило се обвързват емоционално, се навиват на целия цирк, след като с малко практика нещата могат да се решат и в семейството.
Ето и тази, чувствала се виновна,  липсвал й любовникът. Това прилича ли на връзка без чувства и само за секс? Добре поне,че си знаят, че са егоисти. Нека го обясни това на децата си, като я питат един ден.

# 102
  • София
Това не е толкова страшно Абсурт. Ще намери начини като има желание.  По-страшното е на мен да ми се прави,а  него да не му се прави.

Че, аз какво написах?
А, че иска, ама не може.......то ако питаш мъжете, на тях и на 100 години им се иска, нищо че не могат.
Това от един дядо го знам- почина преди 2 години на 83, ама редовно ходеше през деня на гости на комшиите с големия телевизор, че да му пускат филмчета за възрастни........

ПП. Нали знаеш онзи лаф "И аз можем, и тате може, ама козата си иска пръч"........ Joy

ППП. Сапфире, не е лесно това- с мерак ще се напаснат и той /тя ще намери как да задоволи другия.
Поговори с някой, колкото и влюбен да е, колко време е  издържал само на заместители и друго ще говориш.
Аз затова горе написах "сентенцията", защото във всяка поговорка има събран многовековен опит.

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 16:29 от absurT

# 103
Авторке,
Моето мнение е, че твоят любовник говори за жена си и я споменава винаги във всяка ситуация просто, защото я обича, т.е. може да спи с теб, както и с много други, но в мислите му има място само за една жена и то е запазено само за нея и никоя друга. Затова помни всички детайли за нея и се старае да я опознае в дълбочина, просто защото само тя вълнува съзнанието му, намира се в т.нар. "поетична памет"на мъжа. Затова, написах по-горе, че любовта няма нищо общо с верността. Това, обаче важи повече за мъжете и по-малко за нас, мисля.

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 17:01 от dety

# 104
А според мен пък я споменава не толкова от силна обич (към законната си жена), колкото да държи емоционално любовницата ''настрана'', защото той самият няма чувства към нея.
Да не си въобразява тя някакви неща, да не хлътва, да й е постоянно ясно, че съпругата е там, съществува и да не си прави криви сметки.

Общи условия

Активация на акаунт