Сватба, булките на 2019, тема 8

• 31 631
  • 455
  •   1
Отговори
# 105
Първите две рокли ми харесват. Успех!

# 106
Момичетааа, ей сега заминаваме за Италия за моминското ми! Нямам търпение, много се вълнувам! Дано да си изкараме добре и времето да в хубаво, че днес май го дават да вали там!

Хибискус, пожелавам ти най-хубавия ден! Бъди много щастлива и спокойна! ❤ И чакаме снимки!

P.S. И на мен ми харесват първите 2 рокли

# 107
Василева23 Ще намериш твоята рокля, стискаме палци. Тези примерните, които си изпратила и на мен ми харесаха, моята рокля също е от там, успех!
gertrudaa Пожелавам много красиво и незабравимо моминско парти, знам че ще си изкараш супер. Много я харесвам тази Италия Grinning Ние на меден месец бяхме там. Чакаме снимкиии :*

# 108
Как вървят цените на роклите в Одрин? 

# 109
Ами моята беше 4900 турски лири, като заедно с това ми подариха воал и бижу за косата. Взехме и костюма на младоженеца от същия магазин, но той с точност не мога да кажа колко струваше, и накрая на цялата сума ни направиха отстъпка, доволни бяхме хах Grinning

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 09:44 от Honeyy

# 110
Аааа, айде приятно изкарване в Италия! То дойде верно..
Аз да ви кажа, че както досега нищо ми нямаше и вчера се хвалих, че нямам проблеми със съня.. абе май ме удари предсватбената треска вече. Снощи само сънувах някакви неща и в просъница се сещам какво трябва да свърша Grinning

# 111
VanillaBarbie напълно те разбирам, а в последната седмица ще е още по напрегнато, на сън се отмята какво е свършено и какво остава Grinning Напрежение, напрежение но много хубаво напрежение, сега с усмивка и носталгия се сещам за тези моменти Simple Smile)))

# 112
Аз що сънища сънувах седмици преди сватбата...Гости, рокли и какво ли не. Grinning Та това е напълно нормално за булките май, младоженците не са така.
Гери, пожелавам ти незабравимо парти, и как няма да е, като е в Италияяя! Страхотно! Heart Eyes

# 113
  • Варна
И аз се пречислявам към сънуващите,но и моето момче започна да се вълнува,което ми стана странно.Но...той сънува стъпките на хората Simple Smile Понеже искаше да имаме оркестър,но знаеше само право хоро/а аз не исках такава дъндания,но трябват компромиси/.Заплаших го,че щом иска оркестър да се хваща и да учи хорца.Вече знае бяла роза,Еленино и сиртаки.Така че и мъжете се вълнуват,просто не го показват много.
Герии-страхотно и емоционално парти ти пожелавам
Хибискус-утре е денят!Приказна сватба ви пожелавам.

# 114
Кате, да ти кажа аз от половин година му повтарям на моя бъдещ съпруг как може изобщо да не се вълнува Grinning И сега като наближава "Ама айде остава еди колко си време, пък ти изобщо не се вълнуваш, колко трябва да мине още, че да почнеш..." и той ми отговаря, че не вижда смисъл да се вълнува и че в деня на сватбата е времето за вълнения Grinning Grinning
Ама мъже, какво да ги правиш...
На мен ми остава седмица иии вече само това мисля. Направихме вече важните срещи  и вече място не мога да си намеря, не искам да си представям 1-2 дни преди сватбата какво ще ми е Grinning
Хибискус, аз пак да ти кажа, весело изкарване утрееее! И да се насладиш на всичко! Heart

# 115
Ей,какви сте сладки,как само се вълнувате!Сърце не ми дава да напусна темата,нищо че не съм булка,и нищо,че нашата / на дъщеря ми / сватбата мина вече!
    Давай смело към Одрин,Василева!
   Щуро италианско партЕ пожелавам на Гертруда!И Снимкииии!

Хибискус,теб най-много те мисля,защото си най-скорошна!!!

# 116
Ами моята беше 4900 турски лири, като заедно с това ми подариха воал и бижу за косата. Взехме и костюма на младоженеца от същия магазин, но той с точност не мога да кажа колко струваше, и накрая на цялата сума ни направиха отстъпка, доволни бяхме хах Grinning
Можеш ли да споделиш магазина или поне горе долу къде се намираи за подобни такива,понеже и ние мислим да ходим до Одрин,а никога не сме стъпвали там и не знам как седят нещата?

# 117
Citygirl1 Да няма проблем, на лично ще ти изпратя линк на страница (тук нещо не мога да я кача), която можеш да разгледаш, около този магазин имаше и други, но за адрес и ориентир не мога да помогна тъй като с нас имаше човек, който си беше от града и той ни развеждаше и превеждаше.

# 118
Мъжете наистина се вълнуват в деня на сватбата, поне при моя беше така.

# 119
Мъжете наистина се вълнуват в деня на сватбата, поне при моя беше така.
Моя показа някаква емоция и ден-два по-рано 😃

Общи условия

Активация на акаунт