Сватба, булките на 2019, тема 8

• 31 420
  • 455
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Момичета все още чакаща на границата, купих рокля 😂😂😂 втората която пробвах. От 3750 лири ми я намалиха на 3000 с воал, букет, букет за хвърляне и диадема (която няма да нося). Мама и тате си купиха рокля и костюм от там, жената говори и български макар да имахме жена приятелка на мама която говори турски. Трябваше само дължината да ми оправят и рамките 😊 доволна и щастлива се прибирам, ще ви я покажа облечена на мен на 12ти ❤️

# 121
Ние вчера подписах ме в ритуалната.Беше много емоционално за всички.Утре е големия ден.
Василева 23 браво за роклята.

# 122
Много се радвам ,че намери своята рокля ! И аз ще съм може би като теб, при мен всичко е в последния момент! Може ли да те попитам как се казва магазина и само с паспорт ли се минава границата ?
Вълшебна и весела сватба ти желая !!!
Момичета все още чакаща на границата, купих рокля 😂😂😂 втората която пробвах. От 3750 лири ми я намалиха на 3000 с воал, букет, букет за хвърляне и диадема (която няма да нося). Мама и тате си купиха рокля и костюм от там, жената говори и български макар да имахме жена приятелка на мама която говори турски. Трябваше само дължината да ми оправят и рамките 😊 доволна и щастлива се прибирам, ще ви я покажа облечена на мен на 12ти ❤

# 123
  • Пловдив
Nisantasi edirne е магазина, имат и инстаграм. Simple Smile бих те посъветвала ако имаш време изчакай, ние чакахме 12 часа на границата Sad иначе в Одрин многл бързо мина всичко, корекцията ми я направиха за няколко часа 😊 за границата да само паспорт и то навсякъде тате го е давал.
Много се радвам ,че намери своята рокля ! И аз ще съм може би като теб, при мен всичко е в последния момент! Може ли да те попитам как се казва магазина и само с паспорт ли се минава границата ?
Вълшебна и весела сватба ти желая !!!
Момичета все още чакаща на границата, купих рокля 😂😂😂 втората която пробвах. От 3750 лири ми я намалиха на 3000 с воал, букет, букет за хвърляне и диадема (която няма да нося). Мама и тате си купиха рокля и костюм от там, жената говори и български макар да имахме жена приятелка на мама която говори турски. Трябваше само дължината да ми оправят и рамките 😊 доволна и щастлива се прибирам, ще ви я покажа облечена на мен на 12ти ❤

# 124
Току що си записах час за маникюр и педикюр за края на месеца, когато е подписването ни в България. След малко ще се уговарям с фризьорката ми. До заминаването за истинската сватба остават 17 дни.... Безкрайно щастлива съм Heart

# 125
12 часа Fearful
Нашите паспорти са отдавна изтекли , така че ще трябва тук да намеря моята рокля Gift Heart

# 126
  • Пловдив
12 часа Fearful
Нашите паспорти са отдавна изтекли , така че ще трябва тук да намеря моята рокля Gift Heart
Успех ще намериш ❤️

# 127
Здравейте момичета. Сгодена съм от от около месец и с годеника ми решихме да правим сватба догодина. не живеем в Бг, но сватбата ни ще бъде във Варна. Моля за предложения относно сватбена агенция във варна. Мястото ни е ясно, но с агенциите не мога да се разбера понеже не искат да ми изпращат оферти по имейл. много ви моля за препоръки и ако може също да ми изпратите ориентировъчни цени към офертата. благодаря.

# 128
  • Варна
Здравей PlamacheDim, какво точно те интересува относно сватбените агенции?
Ако искаш препоръка, аз бих ти предложила да се обърнеш към Caramel florist&decoration. Момичетата са супер старателни и способни и със сигурност ще се отнесът с внимание към теб.

# 129
Харесала съм няколко агенций - Пертито, Елементс, Ивентс Варна, Бижу и Арт деко. Писала съм на всички и с някой даже се чух, но не ми изпращат примерни оферти. Не мога да разбера как така очакват да наема когото и да е без да са ми изпратили цени? Вие как направихте? Не е ли първо това най-важното? назаде четох че арт деко са скъпи. има ли булки,които са ползвали услугите им?

# 130
  • Варна
От доста време не съм писала, но напоследък нямам наистина и една свободна секунда, времето вече ни притиска, имаме още супер много неща за вършене и доуточняване, а до сватбата остават 6 дни и напрежението си казва думата. Изнервени сме и постоянно се караме за глупости и на всичко отгоре за два дни 5 човека ни казаха че може би няма да могат да дойдат а други двама се оказа че ще дойдат...пълна лудница ни е и от вчера вече сме в новия апартамент, който все още ремонтираме навсякъде е прашно , повече от половината багаж стои в кашони... Вчера ми беше моминското парти и поне за малко успях да се откъсна от всички ядове. Момичетата се бяха постарали супер много, личеше си че са се подготвяли доста време и освен доста средства са вложили и страшно голямо желание във всеки един детайл, а още повече ме зарадва това че през цялата вечер те се държаха така сякаш всички сме си компания и постоянно си излизаме заедно. Не се познаваха някой от тях по между си, но цялата организация ги е сближила и са си допаднали, което беше предпоставка за още по готино изкарана вечер.

# 131
Харесала съм няколко агенций - Пертито, Елементс, Ивентс Варна, Бижу и Арт деко. Писала съм на всички и с някой даже се чух, но не ми изпращат примерни оферти. Не мога да разбера как така очакват да наема когото и да е без да са ми изпратили цени? Вие как направихте? Не е ли първо това най-важното? назаде четох че арт деко са скъпи. има ли булки,които са ползвали услугите им?

Не знам какво имаш предвид с примерна оферта. Казваш им какво искаш искаш и те ти дават цени. Но трябва да имаш място, бройка хора и да знаеш каква украса искаш... аз събрах така 3 оферти и можех да си избера.

# 132
Набързо да се отчета.Това беше най-незабранимия ден.Всичко мина по план.За учудване издънки нямаше.А ресторанта,хич не ни пречеше че е тесен.Най-силния момент беше,когато баща ми ме заведе до арката,а там ме  чакаше ММ и 2 ни деца.Всички се разплакоха.Дори младоженеца.мога да кажа само,че моята мечтана сватба мина идеално.Grinning

# 133
Момичета аз съм изпаднала в огромна паника.
Дават го да вали точно на нашия ден, а при нас всичко е на открито. Мозъкът ми е изключил и просто не мога да мисля за нищо друго.

# 134
Гледай някой апликъйшън за дъжда. Точни са и казват точно в колко часа ще завали. Може и да ви пропусне.

Общи условия

Активация на акаунт