Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои песни могат да избере булката за танца си с баща си?
Кои песни могат да бъдат подходящи за танц между младоженец и майка му на сватбата?
Кои песни могат да изберат булката и младоженецът за своя първи танц?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои песни могат да избере булката за танца си с баща си?
-
Кои песни могат да бъдат подходящи за танц между младоженец и майка му на сватбата?
-
Кои песни могат да изберат булката и младоженецът за своя първи танц?
-
Какви са обичаите и традициите по време на сватбата, включително ролите и отговорностите на кумовете?
-
Кои песни могат да избере булката за влизане в ресторанта?

Нашата сватба е на тема море и сами си правим украсите, фото-рамката, таблото за гости, кутията за пликове. Ще имаме флорист наша приятелка, която е и гост на сватбата. Ще имаме цигулки на вземането, влизането, ритуала и излизането от подписа. Ще имаме и много балони, поръчахме си и машинка за надуване от Али-то, но планираме да купим и една бутилка с газ за надуване. Без църква сме, тъй като бъдещият ми съпруг си хареса една църква в Кипър, където държи да се вречем в тесен кръг по-нататък. Очертават се много народни танци, планираме и игри с надигравания между гостите, тъй като аз танцувам от 6 години и съм си поканила групата, но и от негова страна има танцьори. Роклята ми е от Асеновград, халките и чашите от Одрин, подаръчетата за гостити от Али-то, обувките са перлени изчистени балеринки с дантели, които майка ми в момента зографисва
, тортата ще е от торти Бутик в Созопол, по препоръка на момичетата тук, вчера запазих грим и фризьор в Бургас, младоженецът разбира се още няма костюм...традиционно