Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 30

• 64 026
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Да, скъпо е, но неонатологията и грижите си заслужават. Само благодарение на д-р Атанасова имах страхотно и позитивно раждане и в момента не ме е страх от следващо. За съжаление лежав и в държавна болница и разликата е от земята до небето. Толкова е жалко. През 3-те дни престой бях спокойна и сигурна в Токуда и за мен и за малката.

# 676
Да, скъпо е, но неонатологията и грижите си заслужават. Само благодарение на д-р Атанасова имах страхотно и позитивно раждане и в момента не ме е страх от следващо. За съжаление лежав и в държавна болница и разликата е от земята до небето. Толкова е жалко. През 3-те дни престой бях спокойна и сигурна в Токуда и за мен и за малката.

Доколкото разбирам за тези ,които им се струва скъпо могат да изберат Майчин Дом. Неонатологията била на същото или по- добро ниво. И евтино. В ценоразписа й тези изледвания (ехографии и пкк) са 150лв.

# 677
  • София
И двете отделения са с най-високо ниво на компетентност. При високо-рискови бременности това са двете места, на които бих се доверила.

# 678
Надежда също се води същия клас 3-ти за неонатологията.

# 679
Това е ваше решение. Когато раждах за първи път през 2014 в Токуда ни “съветваха” да оставяме бебетата в аквариума за нощните часове, за да имаме време да си починем. Разбира се бебетата бяха дохранвани с АМ в това време.  Тогава бях в четворна стая, а единичните стаи бяха много малко и беше голям късмет да има свободна.
При второто ми раждане през 2019 помолих да ми оставят бебето веднага след раждането (още в първия час през нощта след естествено раждане) и беше при мен през целия престой. Само веднъж ми предложиха да го вземат и отказах. Оставях го само за прегледи, тоалет и изледвания и никой не е имал проблем с това.

А бебетата постоянно ли са при Вас?
Относно отношението на персонала Към Вас съм чувала ,че не е добър, така ли е според Вас?

# 680
Здравейте, момичета, някой знае ли цената на нормално раждане в Токуда+пакета за бебето?
Родих там преди две години, но тогава цените бяха описани на сайта, сега няма нищо.
Предварително благодаря!

# 681
  • София
Погледи назад няколко страници, една жена постна снимка, снимана там.
В най-общи линии е около 2700лв

# 682
А иЗбор на екип включва ли се в цената?

# 683
В Токуда има задължително избор на екип, ако не избереш ти ще се смята, че е тозе, който е на смяна.
А иЗбор на екип включва ли се в цената?

# 684
А знаете ли дали режат мускулите при секцио? Дали работят по методът Щарк?
Също така възможно ли е да избереш като избор на екип доц. Марков или ще е прекалено зает?

# 685
Въпрос на уговорка е с лекарите. Отивате няколко седмици преди да родите и се разбирате с конкретния лекар. Препоръчвам дори възможно най-рано, защото обикновено за по-търсените специалисти има свободни часове за след месец.

Аз скоро се замислих - тези цени за раждане от 2600-3000 лв са за здравноосигурени пациенти. Някой има ли представа, ако всичко това е без направление какви биха били цените?

# 686
Здравейте,

Какви документи са необходими при постъпване за раждане (за здравно осигурени)?

# 687
Здравей, само лична карта и направление (7 ако не се лижа) за постъпване в болница.
Здравейте,

Какви документи са необходими при постъпване за раждане (за здравно осигурени)?

# 688
Имате ли мнение за др Димитров - алерголог?

# 689
Да, много добро при това ! Дъщеря ми имаше алергия към бяло месо - пилешко, пуешко и заешко. Аз дори преди тестването от опит бях сигурна, че е това, обаче ни мотаха по разни неграмотни лекари в педиатрията. Някаква си професорка. Била написала книга за АБКМ. Без никакви изследвания, без нищо, погледна ми детето и  заключи АБКМ е. А тя вече беше на 6 месеца и то на адаптирано мляко. Тоест е приемала безкрайно много пъти краве мляко под формата на АМ, ако имаше АБКМ, сигурно щеше да се е довършила. Изтъкнах тези доводи, но не бях чута. И ми прекипя един ден. От групата във фейсбук за АБКМ намерих д-р Димитров. Той се оказа единствения, който в България прави най-иновативните тестове за алергии на бебета - ПАЧ тест, кръвен тест и с надраскване (класическия). Те показват различни реакции. Дъщеря ми нямаше нито една друга алергия освен към бяло месо. Захраних я с телешко, агнешко и свинско и нямаше проблем. После израсна алергията, след годинката. Повторихме теста и нямаше проблем. И до ден днешен педиатърката в кварталното ДКЦ ме гледа накриво и не ми вярва, че под 3 години било реалистично, както и в държавната ясла. Но Димитров си разбира от работата. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт